Doktordan doktora cok degisiyo iste. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.Okuduğum kadarıyla herkeze başından beri söylüyorlarmış. Bana sadece bu yeni doktor söyledi normal doğum yapamazsın çıkmazsa dedi. Kendi doktorum aşağıda değil diyo. Tam kafam karıştı. Iki görüş nasıl bu kadar farklı olur. Ikiside 32. Haftada çağırdı. Ikisinide tekrar gitmeyi düşünüyorum. Hakkımızda hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun. Ben Allah'a bırakıyorum.
Aynı şeyi ben sorucaktım.. benimki bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor bazı günlarde kayıyor sadece arada hafif tekmeler atıyor çok nadir.. hep değişiyor acaba neden öyleArkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil
Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil
Aynen canım ya ne güzel anlatmışsın hem duygulu hem heyecanlı bir süreçmiş acaba onlar doğdumu nasıl olcak başka heyecanlar olcak nefes aldımı karnı açmı doydumu sütüm yetiyomu vs vs..Ben de çok heyecanlanıyorum elmasekerim. Derlerdi de inanmazdım, son zamanlar yaklaştıkça, hem bebeğe kavuşmanın heyecanı, hem de aynı bedendeyken ayrılmanın hüznü olurmuş. Sanki ufak ufak bir hüzün geliyor bana. Ama heralde mis kokusunu duyduğumuzda hepsi geçer.
Ben daha alınanları hiçbirşey yapamadım. Dolapta üstüste duruyorlar, bir an önce başlamam lazım daha doğumda misafirlere dağıtacağım şekerleri hazırlayacağım
Allah sabır versin ne kadar dangalak bir insanmış kayınvalideniz hiç kaideye almayın yazık bebeğiniz bile etkilenir ben burda eş de şu buluyorum annesinin ağzını kapatamıyor mu acaba ? Benim kV böyle yapsa eşim çok kötü tersler kim olursa olsun yani üzülmemi istemez.Kızlar ya kaynanami her gördüğüm de 1 hafta gerginligimi atamiyorum.çünkü her defasında saçma sapan konuşuyor. Neymiş hicbirsey almicakmisiz erkenmis bebege bişey olurmus boşa gidermis. Neymiş Nisa ismi iyi değilmiş öbür tarafta sorumlu tutulcakmisiz falan filan çok sinirimi bozdu.bi de bunları eşime soluo ben de yanındayım ama kaale bile almio
Plesantaya suyuna bebeğe bakıldı hiç bir problem yok denildi nstye bağlanıp iyilik durumjma sancılarada bakıldı. Kanama 1 kere oldu ve kesildi ama sonuçta kanama.böbreğimde büyüme bar ordan gelebileceğimi düşümdüler baya araştırdılar onu ama böbrekteki kan idrarla gelmezmi ne alaka oradan ? Birde çok yoğun yeşil akıntım vardı mantar kanama yapmış olabilir dediler kültür alıp fitil verdiler. Aldım randevu başka doktordan pazartesi musaitmiş o zamana kadar inşallah sorun yaşamam hareketlerini takip ediyorum sürekli endişeliyim çokbence başka bi doktora git riske atılacak bişey değil çünkü kontrol etmiş olsa bile gözünden kaçmış olabilir nasıl doktormuş o.. benimki tüp bebek ben çok pimpirikliyim bebek hareketlerini hissedene kadar her 3 günde bir gidip baktırıyodum bebek yaşıyomu diye... ilk bebeğimin kalbi durmuştu baya kanama olmuştu ozaman kürtajla alındı allah esirgesin.. plasentadan kaynaklı olabilirmiymiş acaba mutlaka bi sebebi olmalı bebek tehlikede olabilir allah korusun korkma ama araştır bence ihmal etme kim olsa araştırır kafanı karıştırmakla ilgisi yok bunun ikinizinde sağlığı için önemli
Anladım canım.bana da 1ay önce 700 gram demisti dün 800 gram dedi.kafa mi da o karıştırdı 1ayda sadece 100 gram mi aldı Yani. Geriden gidince doğum da gec mi olur kiGunaydin canm
Evet tam tamina ayniymis dogumlarimiZ.
Ben 24. Haftada farkli bi doktorun ultrasyonuna gordigimde 960 grm dedi 2 hafta kadar onde gisiyir dedi.
Kendi doktorum izinliydi
Dun gittim kendi kontrolume 28 h 3 gunluktum 1 kilo civari dedi 1 ay once 960 dediler dedim
Her cihaz farkli gosterir dedi.
Normalde 28 h 3 gunluktum
29. 5 gosteriyor en basindan beri 1 hafta 2 hafta kadar onde gidiyor benimki canm
Ilk hamileliginmi kizim 4200 dogmustu
Yemenin tabiki etkisi var ama bence genetik daha onemli.
Mantar varsa ve çok kaşıdıysan kurumuş olabilir o kanamış olabilir. rahimden gelmesinde.. eğer mümkünse bi peritanoloji uzmanına görün cnm.Plesantaya suyuna bebeğe bakıldı hiç bir problem yok denildi nstye bağlanıp iyilik durumjma sancılarada bakıldı. Kanama 1 kere oldu ve kesildi ama sonuçta kanama.böbreğimde büyüme bar ordan gelebileceğimi düşümdüler baya araştırdılar onu ama böbrekteki kan idrarla gelmezmi ne alaka oradan ? Birde çok yoğun yeşil akıntım vardı mantar kanama yapmış olabilir dediler kültür alıp fitil verdiler. Aldım randevu başka doktordan pazartesi musaitmiş o zamana kadar inşallah sorun yaşamam hareketlerini takip ediyorum sürekli endişeliyim çok
Anladım canım.bana da 1ay önce 700 gram demisti dün 800 gram dedi.kafa mi da o karıştırdı 1ayda sadece 100 gram mi aldı Yani. Geriden gidince doğum da gec mi olur ki
O gün değilde bir önceki gün mahvolmuştum kaşımtıdan kanama hani bi sivilceyi sıkarsın içerisinden pembe sulu bi kan çıkar ya öyle birşeydi tam kırmızı değildi.Allahım şu 2 ayıda sağ sağlim bitirelim psikolojim bozıldu erken doğurmaktan korkmuyorum yeterki içeride birşey olmasınMantar varsa ve çok kaşıdıysan kurumuş olabilir o kanamış olabilir. rahimden gelmesinde.. eğer mümkünse bi peritanoloji uzmanına görün cnm.
MaleseF tersleyemiyor işte dediğin gibi hersey eş de bitiyorAllah sabır versin ne kadar dangalak bir insanmış kayınvalideniz hiç kaideye almayın yazık bebeğiniz bile etkilenir ben burda eş de şu buluyorum annesinin ağzını kapatamıyor mu acaba ? Benim kV böyle yapsa eşim çok kötü tersler kim olursa olsun yani üzülmemi istemez.
Hepinize sağlıklı günler dilerim güzel anne adayları :)
Ben nezle oldum, boğazım çok acıyor, burnum akıyor, izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. Annemi çağırdım, çok halsizim. Bol sıvı, ıhlamur, meyve, çorba falan yemeye çalışıyorum ilaç kullanmadan atlatabilsem diyorum
Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil
Aynen canım ya ne güzel anlatmışsın hem duygulu hem heyecanlı bir süreçmiş acaba onlar doğdumu nasıl olcak başka heyecanlar olcak nefes aldımı karnı açmı doydumu sütüm yetiyomu vs vs..
Ben Mevlüt için bunu yaptırdım
Hastane içinde bu çikolatadan sipariş vercem eve gelenlere falan ikram edilir
Ewt acayip hareketli cnm :) ayak bi yerden bas bi yerden cikiyo:) gece gunduz demiyo . Artik saat yemeye karar verdim. Bu cocugun saatlerden haberi yok diorum gecenin koru tepiniyo en iyisi bi saat yiyip gndermek:)Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil
KENdi adı konsun mu istiyor acaba? :)Kızlar ya kaynanami her gördüğüm de 1 hafta gerginligimi atamiyorum.çünkü her defasında saçma sapan konuşuyor. Neymiş hicbirsey almicakmisiz erkenmis bebege bişey olurmus boşa gidermis. Neymiş Nisa ismi iyi değilmiş öbür tarafta sorumlu tutulcakmisiz falan filan çok sinirimi bozdu.bi de bunları eşime soluo ben de yanındayım ama kaale bile almio
PROTEIN ağırlıklı beslenmek, vitaminleri düzenli kullanıldıgı zaman kilo alımı iyi oluyormuş. GÜNLük bir tane muz yemekte bebeğe çok yarıyormuş. Üzülme, eminim bebeğin için en iyi şekilde beslenmeye çalışıyorsun. Oğlum doğumdan önceki ultrasonda göründüğünden 400 gram fazla doğdu, boyu da daha uzun. Bence hiç takılma, anormal bi durum olsa doktor yönlendirir seni. sağlıkla gelsin inşallahSağol canım inşallah güzel büyür.insan üzülüyor kendini suçluyor iyi beslenmemis gibi oluyor
Yok bizimki tamamen değişik. İki isim sunnetmis yanına zeynep ya da elif koyun dioKENdi adı konsun mu istiyor acaba? :)
Çok heycanlıkızlar şaka maka benim doğumuma 1.5 ayım kaldı sadece
tabii planımıza göre
kendi erkenci davranmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?