2016 Aralık Anneleri

Doktordan doktora cok degisiyo iste. Hayirlisi olsun hepimiz icin insallah.

Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil
Aynı şeyi ben sorucaktım.. benimki bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor bazı günlarde kayıyor sadece arada hafif tekmeler atıyor çok nadir.. hep değişiyor acaba neden öyle

Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil

Canim benimki cok hareketliydi. 30. Haftanin basinda yavasladi heralde büyüdü yeri daraldi dedim. O ara arada ben evimde degildim annemde kaynanamda kaldim alisveris islerim vardi yani pek oturup dinlenemedim. Bu hafta evime gectim hareketler yine artti. Yani hareketli biriysen farkedemiyo olabilirsin. Bi de annem hep diyo ki abine hamileyken iki kere hissettim hareketini baska hic hareket etmedi her bebek farklı iste

Aynen canım ya ne güzel anlatmışsın hem duygulu hem heyecanlı bir süreçmiş acaba onlar doğdumu nasıl olcak başka heyecanlar olcak nefes aldımı karnı açmı doydumu sütüm yetiyomu vs vs..
Ben Mevlüt için bunu yaptırdım
Hastane içinde bu çikolatadan sipariş vercem eve gelenlere falan ikram edilir

Eklentiler

• FB_IMG_1475084433707.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2016-09-24-11-42-23.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 74
Allah sabır versin ne kadar dangalak bir insanmış kayınvalideniz hiç kaideye almayın yazık bebeğiniz bile etkilenir ben burda eş de şu buluyorum annesinin ağzını kapatamıyor mu acaba ? Benim kV böyle yapsa eşim çok kötü tersler kim olursa olsun yani üzülmemi istemez.

Plesantaya suyuna bebeğe bakıldı hiç bir problem yok denildi nstye bağlanıp iyilik durumjma sancılarada bakıldı. Kanama 1 kere oldu ve kesildi ama sonuçta kanama.böbreğimde büyüme bar ordan gelebileceğimi düşümdüler baya araştırdılar onu ama böbrekteki kan idrarla gelmezmi ne alaka oradan ? Birde çok yoğun yeşil akıntım vardı mantar kanama yapmış olabilir dediler kültür alıp fitil verdiler. Aldım randevu başka doktordan pazartesi musaitmiş o zamana kadar inşallah sorun yaşamam hareketlerini takip ediyorum sürekli endişeliyim çok

Anladım canım.bana da 1ay önce 700 gram demisti dün 800 gram dedi.kafa mi da o karıştırdı 1ayda sadece 100 gram mi aldı Yani. Geriden gidince doğum da gec mi olur ki

Mantar varsa ve çok kaşıdıysan kurumuş olabilir o kanamış olabilir. rahimden gelmesinde.. eğer mümkünse bi peritanoloji uzmanına görün cnm.

Anladım canım.bana da 1ay önce 700 gram demisti dün 800 gram dedi.kafa mi da o karıştırdı 1ayda sadece 100 gram mi aldı Yani. Geriden gidince doğum da gec mi olur ki

Canm bir arkadasimin 2 hafta geriden geliyordu doktor daha erken sezeryanla almisti.
Riske sokmamak icin kacinci haftalarda sezeryana aldi bilmiyorum ama dogdukdan sonra gelisimi daha iyi olur diye erken sezeryana almisti.
Suan bunlari dusunme son 10 haftamizda hizla kilo alcaklar.
Sen beslenmene dikkat et
Yemekten yarim saat sonra soluna uzan
Taze sikilmis portakal suyuna pekmezini ekle.
Ve kan ilacini zamaninda tuket
Allahin izniyle bebisini vaktinde saglikla kucagina alirsin

Mantar varsa ve çok kaşıdıysan kurumuş olabilir o kanamış olabilir. rahimden gelmesinde.. eğer mümkünse bi peritanoloji uzmanına görün cnm.
O gün değilde bir önceki gün mahvolmuştum kaşımtıdan kanama hani bi sivilceyi sıkarsın içerisinden pembe sulu bi kan çıkar ya öyle birşeydi tam kırmızı değildi.Allahım şu 2 ayıda sağ sağlim bitirelim psikolojim bozıldu erken doğurmaktan korkmuyorum yeterki içeride birşey olmasın

Males
MaleseF tersleyemiyor işte dediğin gibi hersey eş de bitiyor

Çok geçmiş olsun canım. Ben Kurban Bayramından sonraki hafta hava değişikliğinden olmuştum. Soğuk soğuk terliyordum, sesim gitmişti, burnumdan nefes alamıyordum. Zencefili, limon suyunun içine ince ince doğradım, aklıma geldikçe attım ağzıma. Bol tarhana mercimek çorbası, çok bol su içmen gerekli. Bol bol da istirahat tabiki mümkünse. Bir de bana doktorum parol içebilirsin dedi. Yatmadan önce iki gün üstüste içtim, terletti, kendime geldim. İnşallah tez zmanda atlatırsın.

Canım, saatleri var benimkinin. Bazı saatlerde güm güm vuruyor, bazen çok hareketsiz uyuyor diyorum. Genelde ben hareketliysem, o sakin, ben sabit yatıyorsam, oturuyorsam o hareketli oluyor. Özellikle soluma yatarsam memnun oluyor diye heralde hareketleniyor kuzucuk. Beni de rahatsız edecek kadar hiç sert hareketi olmadı. Geceleri mesela uykumdan uyandırmadı hiç. Maşallah diyeyim

Çok güzeller canım. İnşallah Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. Ben de minik şişelere minik bonibonlar hazırlıyorum. Süsleyip Onlardan dağıtayım istiyorum. Bir de son 15 gün şeker hamuru kurabiye hazırlayacağım inşallah.

Ewt acayip hareketli cnm :) ayak bi yerden bas bi yerden cikiyo:) gece gunduz demiyo . Artik saat yemeye karar verdim. Bu cocugun saatlerden haberi yok diorum gecenin koru tepiniyo en iyisi bi saat yiyip gndermek:)

KENdi adı konsun mu istiyor acaba? :)

Sağol canım inşallah güzel büyür.insan üzülüyor kendini suçluyor iyi beslenmemis gibi oluyor
PROTEIN ağırlıklı beslenmek, vitaminleri düzenli kullanıldıgı zaman kilo alımı iyi oluyormuş. GÜNLük bir tane muz yemekte bebeğe çok yarıyormuş. Üzülme, eminim bebeğin için en iyi şekilde beslenmeye çalışıyorsun. Oğlum doğumdan önceki ultrasonda göründüğünden 400 gram fazla doğdu, boyu da daha uzun. Bence hiç takılma, anormal bi durum olsa doktor yönlendirir seni. sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…