2016 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar, burdan bir arkadaş lahusa terliği alıp paylaşmıştı galiba ayakkabı dünyasından, şöyle mavili bir şey eğer mümkünse tekrar görme şansım var mı ve nereden alındığıyla ilgili bilgiye ihtiyacım olacak:))

Amin canım ne güzel düşümüşsün sizinde öyle sağlıklı günlerde dağıtmayı nasip etsin inşallah

Kasikta cnm bebis kipirdio ama
Kasılma benm de başında 2 gündür geçti dedim son iki gündür yine başladı ama allahtan çok sık değil kasılma sırasında bebek hareket etmeez diye biliyorum ama :/ doktorum bana düzenli aralıklarla 1 2 saat içinde gecmezse gel demişti .. takiliyosa kafana sende git doktora..

Gerçi benimki gobekte :)

canım ben almıstım ayakkabı dünyasının internet sitesinden işte bu

Eklentiler

• terlik.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
Anladım caNim.inşallah hepimiz sag salim alırız kucağımız a bebekleri mizi.ilaçları mi çok düzenli içiyorum şükür.

Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil

Canim benimki iki gundur baya hareketli surekli gerinip duruyor biraz canim acimaya basladi. Bazi gunler daha sakin oluyor bazi gunler cosuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…