- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
evet canım 15 kasımdan sonra her an için olur dediÇok heycanlı38 de mi alacak dr
nasıl kasılıyosun adet sancısı gibi mi göbekte mi kasıktamıKızlar çok kasiliyorum ya normalmidir
Amin canım ne güzel düşümüşsün sizinde öyle sağlıklı günlerde dağıtmayı nasip etsin inşallahÇok güzeller canım. İnşallah Rabbim güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin. Ben de minik şişelere minik bonibonlar hazırlıyorum. Süsleyip Onlardan dağıtayım istiyorum. Bir de son 15 gün şeker hamuru kurabiye hazırlayacağım inşallah.
Kasikta cnm bebis kipirdio amanasıl kasılıyosun adet sancısı gibi mi göbekte mi kasıktamı
Kasılma benm de başında 2 gündür geçti dedim son iki gündür yine başladı ama allahtan çok sık değil kasılma sırasında bebek hareket etmeez diye biliyorum ama :/ doktorum bana düzenli aralıklarla 1 2 saat içinde gecmezse gel demişti .. takiliyosa kafana sende git doktora..Kasikta cnm bebis kipirdio ama
Gerçi benimki gobekte :)Kasılma benm de başında 2 gündür geçti dedim son iki gündür yine başladı ama allahtan çok sık değil kasılma sırasında bebek hareket etmeez diye biliyorum ama :/ doktorum bana düzenli aralıklarla 1 2 saat içinde gecmezse gel demişti .. takiliyosa kafana sende git doktora..
canım ben almıstım ayakkabı dünyasının internet sitesinden işte buMerhaba kızlar, burdan bir arkadaş lahusa terliği alıp paylaşmıştı galiba ayakkabı dünyasından, şöyle mavili bir şey eğer mümkünse tekrar görme şansım var mı ve nereden alındığıyla ilgili bilgiye ihtiyacım olacak:))
Geri sayımına başla ohevet canım 15 kasımdan sonra her an için olur dedi
24/25 kasım olabilir dedi
benim tercihime kalırsa 28 kasım dicem
sezeryan olacağı için randevulu
Canım o an pozisyon değiştir benimde bugün 2 kere oldu uzanıyodum kaşkıp yürüdüm yumuşadı hemen karnım ayaktaysanda uzan yalancı kasılmalardırKasikta cnm bebis kipirdio ama
korkma cnm kasılma değildir o göbek deliğinin çevresinde olurmuş erken doğum sancısı.. ve kasılmasıKasikta cnm bebis kipirdio ama
Anladım caNim.inşallah hepimiz sag salim alırız kucağımız a bebekleri mizi.ilaçları mi çok düzenli içiyorum şükür.Canm bir arkadasimin 2 hafta geriden geliyordu doktor daha erken sezeryanla almisti.
Riske sokmamak icin kacinci haftalarda sezeryana aldi bilmiyorum ama dogdukdan sonra gelisimi daha iyi olur diye erken sezeryana almisti.
Suan bunlari dusunme son 10 haftamizda hizla kilo alcaklar.
Sen beslenmene dikkat et
Yemekten yarim saat sonra soluna uzan
Taze sikilmis portakal suyuna pekmezini ekle.
Ve kan ilacini zamaninda tuket
Allahin izniyle bebisini vaktinde saglikla kucagina alirsin
Çok sağol canım inşallahsermed canını sıkma canım
ultrason hatalı ölçüm verebiliyor
vitaminli ve proteinli beslen dinlen
iyi olur inşallah
canım ben almıstım ayakkabı dünyasının internet sitesinden işte bu
çok teşekkür ederim:)) güle güle kullanıncanım ben almıstım ayakkabı dünyasının internet sitesinden işte bu
Arkadaslar bisey sormak istiyorum. Sizin bebisleriniz cokmu hareketli? Benim bebisim arada hareket ediyor ama oyle rahatsiz edicek kadar degl yani cok degil
teşekkürler.çok teşekkür ederim:)) güle güle kullanın
İlk doğum sezaryendi canım. Bu da öyle olacak inşallah.Baska biseyden dolayi mi sezeryan olacak. Yoksa plesenta asagida diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?