2016 Aralık Anneleri

@ekonomistgönül doğru diyorsun canım ama insan merak ediyor ışte diğer hamilelere sormak istiyor.inşallah haftasıy la uyumlu hale gelir kuzum.

Tşk ederim bu sayfayi bugūn görmūştūm bazi seyler beğenmistim.şimdide keçeden puset gördūm o daha uygunmuş.yanliz hoşgeldin bebek yazisi oluyo ya ufak kağida basıp yapiştiriyorlar sūse.o nerde yapiliyo acaba

Kızlar lohusa takımı aldınız mı gecelik falan ??

Evet ben almıştım geçen ay. İstanbulda buyaka diye bir alışveriş merkeZi var. Orda bi mağazadan aldım. Mağazanın adı pelin. İki tane gecelik aldım toplam 140 tl. Evdede beyaz bi sabahlığım var onuda alıcam yanıma.

İki gündür acayip şiştim nen kızlar karnım kocaman oldu bide dun akşam kasıklarımın da doldugunu hissettim napıyo yaramaz bilmiyorum şimdi de kasıklarım agrıyo...kafası AA ynı yerde duruyo ama...daha hiç bişey hazır degil

Geçmiş olsun canım.ağır bi iş yapma yat dinlen biraz.normalde döner bence. Yengem de de oluyordu ara ara doktor bebek aşağı inmiş diyordu ama korkulacak bişey yok bol bol dinlen demişti.sende de öyle olduysa eğer dinlenmeye bak canım.

Günaydın anneler.. Zaman daraldıkça heyecan basıyor beni :) kasım başı baby shower yapmayı düşünüyorum umarım istediğim gibi olur her şey .. Aranızda yapmayı düşünen var mı

Günaydın kızlar,

@ekonomistgönül doğru diyorsun canım ama insan merak ediyor ışte diğer hamilelere sormak istiyor.inşallah haftasıy la uyumlu hale gelir kuzum.
AMin canım, arayı kapatır bebişin hiç merak etme. Rabbim büyüktür canım.

Onu matbaalar da yapıyor canım. Ama istersen internette de bulabilirsin, çıktısını alırsın sadece. Yada paint/office programlarıyla da hazırlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…