bende tekrar baktımda yok canım bitmişsanırım ben alalı 1 ay falan oldu sanırım.çok tatlıymış sitesinde bulamadım ama bitti mi acaba?
Ben magnezyum almaya başladım üç haftadır günaşırı alıyorum. Bir gün kalsiyum bir gün magnezyum. Oldukça azaldı. Bende karın ve pelvis bölgesindeydi. Muhtemelen yalancı kasılmalardır seninki de.Kasikta cnm bebis kipirdio ama
Bnim gobekte oluyo bole gerginlik gbi mi desem nasi anlatsam dik duramiyorum agri gbi bse iste . Onemli bse mi?nasıl kasılıyosun adet sancısı gibi mi göbekte mi kasıktamı
Bnmde gobegn oralar bole degisik bi agri oluyo neden acaba ya. Bole sizlama gbi mi diyim ne diyim blmiormkikorkma cnm kasılma değildir o göbek deliğinin çevresinde olurmuş erken doğum sancısı.. ve kasılması
Tşk ederim bu sayfayi bugūn görmūştūm bazi seyler beğenmistim.şimdide keçeden puset gördūm o daha uygunmuş.yanliz hoşgeldin bebek yazisi oluyo ya ufak kağida basıp yapiştiriyorlar sūse.o nerde yapiliyo acabaHepsi sırayla olur inşallah canım. İlk bebişle aynı cinsiyet olması da güzel aslında.
Canım benim bildiğim şu site var, fiyatları da makul bir bak istersen:
http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=5&controller=category
Kızlar lohusa takımı aldınız mı gecelik falan ??
İstanbul 13.12.2016 da Rabbim nasip ederse dünyaya gelicek kız isminde Fatma olucak inşallahBilgilerinizi eklerseniz yazayım
Geçmiş olsun canım.ağır bi iş yapma yat dinlen biraz.normalde döner bence. Yengem de de oluyordu ara ara doktor bebek aşağı inmiş diyordu ama korkulacak bişey yok bol bol dinlen demişti.sende de öyle olduysa eğer dinlenmeye bak canım.İki gündür acayip şiştim nen kızlar karnım kocaman oldu bide dun akşam kasıklarımın da doldugunu hissettim napıyo yaramaz bilmiyorum şimdi de kasıklarım agrıyo...kafası AA ynı yerde duruyo ama...daha hiç bişey hazır degil
AMin canım, arayı kapatır bebişin hiç merak etme. Rabbim büyüktür canım.@ekonomistgönül doğru diyorsun canım ama insan merak ediyor ışte diğer hamilelere sormak istiyor.inşallah haftasıy la uyumlu hale gelir kuzum.
Tşk ederim bu sayfayi bugūn görmūştūm bazi seyler beğenmistim.şimdide keçeden puset gördūm o daha uygunmuş.yanliz hoşgeldin bebek yazisi oluyo ya ufak kağida basıp yapiştiriyorlar sūse.o nerde yapiliyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?