- 31 Ocak 2015
- 256
- 528
- 53
canım ilk sayfada listemiz varİstanbul 13.12.2016 da Rabbim nasip ederse dünyaya gelicek kız isminde Fatma olucak inşallah
aynen oyle :)Günaydın arkadaşlar.burda gerçek arkadas olduk resmen ya birbirimizi hiç tanımadığımız halde. Girmeyince özlüyor insan merak ediyor kim ne yapmış diye :)
bendede arada oluyor sirt agrisi.. artik yukumuz agirlasiyor sanirim :)))Günaydın kızlar.
buraya hergün girmesem eksiklik hissediyorum ben
Güzel enerjik bir gün olsun
inşallah
Şu sırt ağrım olmasa çok mutlu olcm
Ben yapmayi dusunmuyorum cnm,, bilmiyorum gereksiz buluyorum. Ama yapanlarada birsey demem tabiki herkesin kendi karari :))Günaydın anneler.. Zaman daraldıkça heyecan basıyor beni :) kasım başı baby shower yapmayı düşünüyorum umarım istediğim gibi olur her şey .. Aranızda yapmayı düşünen var mı
bebek poposunu falan dayayıp ittirince sertlik oluyor o bölge acıyor gibi oluyor o an ani hareket yapamıyorsun.. bide karın gerildiğinden dolayı damarlarda ağrı olabiliyor venöz damarları diye damarlar göbek deliği çevresine yakın geçiyoırmuş onlara baskı olduğunda bi günlük falan bi ağrı sızlama olabiliyor ama bu kasılma değil yüseysel bir ağrı derinin hemen altında oluyor.Bnmde gobegn oralar bole degisik bi agri oluyo neden acaba ya. Bole sizlama gbi mi diyim ne diyim blmiormki
Bende de oluyor egzersiz çok iyi geliyor.. sırt germe hareketleri var youtube tan bakabilirsiniz hafif hareketler varbendede arada oluyor sirt agrisi.. artik yukumuz agirlasiyor sanirim :)))
Ben başlarda düşünmüştüm ama şuan hiç öyle bi organizasyonla uğraşmak gelmiyor içimden doğuma odaklanmış durumdayım.. doğumda dağıtıcaklarım bebeğin eksikleri benim eksiklerim doğum fotoğrafçısı arayışı bi sürü dert varken.. bide doğmadan kucağıma almadan sanki hep bi korku var içimde alıyım kucağıma her kutlamayı yaparız kızımla o da olsun allah korusun herşeyi düşünüyor insan allah korusunBen yapmayi dusunmuyorum cnm,, bilmiyorum gereksiz buluyorum. Ama yapanlarada birsey demem tabiki herkesin kendi karari :))
Valla simdi ilk olunca dunyadan bi haber oluyo insan. Kasilma nedir normal agri nedir ayirt edemio istebebek poposunu falan dayayıp ittirince sertlik oluyor o bölge acıyor gibi oluyor o an ani hareket yapamıyorsun.. bide karın gerildiğinden dolayı damarlarda ağrı olabiliyor venöz damarları diye damarlar göbek deliği çevresine yakın geçiyoırmuş onlara baskı olduğunda bi günlük falan bi ağrı sızlama olabiliyor ama bu kasılma değil yüseysel bir ağrı derinin hemen altında oluyor.
Valla simdi ilk olunca dunyadan bi haber oluyo insan. Kasilma nedir normal agri nedir ayirt edemio istebebek poposunu falan dayayıp ittirince sertlik oluyor o bölge acıyor gibi oluyor o an ani hareket yapamıyorsun.. bide karın gerildiğinden dolayı damarlarda ağrı olabiliyor venöz damarları diye damarlar göbek deliği çevresine yakın geçiyoırmuş onlara baskı olduğunda bi günlük falan bi ağrı sızlama olabiliyor ama bu kasılma değil yüseysel bir ağrı derinin hemen altında oluyor.
Ben başlarda düşünmüştüm ama şuan hiç öyle bi organizasyonla uğraşmak gelmiyor içimden doğuma odaklanmış durumdayım.. doğumda dağıtıcaklarım bebeğin eksikleri benim eksiklerim doğum fotoğrafçısı arayışı bi sürü dert varken.. bide doğmadan kucağıma almadan sanki hep bi korku var içimde alıyım kucağıma her kutlamayı yaparız kızımla o da olsun allah korusun herşeyi düşünüyor insan allah korusun
Ben istiyorum ki vericeğim hiç bir şey çöpe atılmasın gözümün önünde çikolatanın üstündeki HOŞGELDİN NAZ BEBEK yazısını söküp çöpe atıp içindeki çikolatyı yiycekler ben istemiyorum o yüzden en güzeli magnet kalıcı oluyor ama hem onu hem onu yaparım diyosanız olabilir çok pahalı değilse yapılabilir.. çöpe gidecek ama kalıcı olacak başka şeyler verelim benceya kızlar doğumda falan e dağıtcaz bebeğin isminin yazdığı çikolata yaptırıyım düye düşündüm başka ?
Benimde ilk bebeğim Ş,mdiye kadar kaç kere NST ye bağlandım hatırlamıyorum hiç biri sancı çıkmadı doktora sancım var diye gidiyorum çıkmıyor.. sonra ağrıyı tanımlıyorum doktor gaz sancısı,damar ağrısı,göbek fıtığı,göbek bağı gerilme ağrısı,mantar ağrısı vb. sebepleri söylüyor... sonra geçiyor zaten o bana tanımladı gerçek sancıyı kasıkta olmaz göbekte bebeği aşağı ittiriyormuş gibi kasılıp gevşemesi lazım dedi.. adet sancısı gibi oluyormuşValla simdi ilk olunca dunyadan bi haber oluyo insan. Kasilma nedir normal agri nedir ayirt edemio iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?