2016 Aralık Anneleri

Kızlar dün kaynanamin dengesizlikleri anlatmistim size hatirlarsaniz. ..Eşime hiç bisekilde söylenmiyorum artık çünkü attik ben halledicem lafimi sakinmicam. .Eşim dün tutturdu annemi ara iyi olur die. .ben konuşmak bile istemiyorum artık kasiliyorum

Günaydın kızlar.
buraya hergün girmesem eksiklik hissediyorum ben
Güzel enerjik bir gün olsun
inşallah
Şu sırt ağrım olmasa çok mutlu olcm
bendede arada oluyor sirt agrisi.. artik yukumuz agirlasiyor sanirim :)))

Günaydın anneler.. Zaman daraldıkça heyecan basıyor beni :) kasım başı baby shower yapmayı düşünüyorum umarım istediğim gibi olur her şey .. Aranızda yapmayı düşünen var mı
Ben yapmayi dusunmuyorum cnm,, bilmiyorum gereksiz buluyorum. Ama yapanlarada birsey demem tabiki herkesin kendi karari :))

Bnmde gobegn oralar bole degisik bi agri oluyo neden acaba ya. Bole sizlama gbi mi diyim ne diyim blmiormki
bebek poposunu falan dayayıp ittirince sertlik oluyor o bölge acıyor gibi oluyor o an ani hareket yapamıyorsun.. bide karın gerildiğinden dolayı damarlarda ağrı olabiliyor venöz damarları diye damarlar göbek deliği çevresine yakın geçiyoırmuş onlara baskı olduğunda bi günlük falan bi ağrı sızlama olabiliyor ama bu kasılma değil yüseysel bir ağrı derinin hemen altında oluyor.

Ben yapmayi dusunmuyorum cnm,, bilmiyorum gereksiz buluyorum. Ama yapanlarada birsey demem tabiki herkesin kendi karari :))
Ben başlarda düşünmüştüm ama şuan hiç öyle bi organizasyonla uğraşmak gelmiyor içimden doğuma odaklanmış durumdayım.. doğumda dağıtıcaklarım bebeğin eksikleri benim eksiklerim doğum fotoğrafçısı arayışı bi sürü dert varken.. bide doğmadan kucağıma almadan sanki hep bi korku var içimde alıyım kucağıma her kutlamayı yaparız kızımla o da olsun allah korusun herşeyi düşünüyor insan allah korusun

Valla simdi ilk olunca dunyadan bi haber oluyo insan. Kasilma nedir normal agri nedir ayirt edemio iste

Günaydın kızlarr
bu aralar benım de göbegımde bı hassasiyet var.
hani güneş yanıgı olur dokunamazsın ya aynen öyle.
gerildiğinden dolayı mı acaba.
o kadar da krem, yağ sürüyorum inşallah çatlamaz

Valla simdi ilk olunca dunyadan bi haber oluyo insan. Kasilma nedir normal agri nedir ayirt edemio iste

Canım duygularıma tercüman olmuşsun. Eskiden olsa yaparım diye düşünürdüm ama şimdi Allah korusun o korku var ya insanın içinde, boşver diyorsun hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da gelecek diye değil, geldi diye kutlayalım.

ya kızlar doğumda falan e dağıtcaz bebeğin isminin yazdığı çikolata yaptırıyım düye düşündüm başka ?

arkadaslar merhabalar benım karnıma ara ara her ıkı taraflı sıkıstıran bır ağrı gırıyor sızdede bu durum varmı nadırde olsa bu durumu yasıyorum

ya kızlar doğumda falan e dağıtcaz bebeğin isminin yazdığı çikolata yaptırıyım düye düşündüm başka ?
Ben istiyorum ki vericeğim hiç bir şey çöpe atılmasın gözümün önünde çikolatanın üstündeki HOŞGELDİN NAZ BEBEK yazısını söküp çöpe atıp içindeki çikolatyı yiycekler ben istemiyorum o yüzden en güzeli magnet kalıcı oluyor ama hem onu hem onu yaparım diyosanız olabilir çok pahalı değilse yapılabilir.. çöpe gidecek ama kalıcı olacak başka şeyler verelim bence

Benimde ilk bebeğim Ş,mdiye kadar kaç kere NST ye bağlandım hatırlamıyorum hiç biri sancı çıkmadı doktora sancım var diye gidiyorum çıkmıyor.. sonra ağrıyı tanımlıyorum doktor gaz sancısı,damar ağrısı,göbek fıtığı,göbek bağı gerilme ağrısı,mantar ağrısı vb. sebepleri söylüyor... sonra geçiyor zaten o bana tanımladı gerçek sancıyı kasıkta olmaz göbekte bebeği aşağı ittiriyormuş gibi kasılıp gevşemesi lazım dedi.. adet sancısı gibi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…