2016 Aralık Anneleri

Günaydın sevgili anne adayları, hepimizin sağlıklı günleri olsun inşallah :)

Ben hala toparlanamadım, sürekli öksürüp duruyorum. Boğazım acıyor ama çok şükür Ateşim yok, burun akıntım da azaldı. Bugün de gidemedim işe. Yarına Allah Kerim artık.

Ihlamur, ballı zencefilli, limonlu su yapıp içiyorum, meyve yiyorum ama miadı dolmadan geçmeyecek anlaşılan

gecmis olsn cnm, umarim en kisa zamanda duzelirsin

ya kızlar doğumda falan e dağıtcaz bebeğin isminin yazdığı çikolata yaptırıyım düye düşündüm başka ?
Günaydınnn kızlaar. Canım bende 2 gundur tamamen buna odaklanmış durumdayım instagramda girmediğim sayfa almadığım fiyat kalmadı ama inanılmaz pahalılar tanesine 5 tl dedi eklediğim resimlerdeki hediyeliklere 50 tanesi 250 tl ki yetmez 100 tanesi 500 tl şaka gibi bu işe girmek lazım

Eklentiler

• IMG_7030.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_7033.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_7034.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 73
ben lavanta şişesi yaptırdım ama hastane için degil eve gelen misafirler icin. hastanede lokum ve cikolata dagıtacağım Allah izin verirse.

kızlar sağ kasığımda batma var dünden beri gecmişti tekrar basladı sabahtan oyle asırı bi agrı yok ama yürüdkçe batıyo agrıyo dayanılmıcak sekilde değil ama geçmiyorda bi türlü normalmidir yada yasayan oldu mu ne yapmak lazım btn gün sandalye tepesindeym acaba ondan mı oluyo kafam karıstı

Canım bence çok pahalı. Daha uygunu bulunur diye düşünüyorum bu nedir, ben nikah şekerlerimde bu kadar pahalıya yapmadım. Kutusuz haliyle ya da sabun yerine kokulu taşla vb yapılıp, maliyet azaltılabilir belki. Hani beğendiğin modeli secer tulunu, kutusunu kendin hazırlarsın ya da. Nerede yasıyorsun bılmıyorum ama Emınonu Şark Han'da kutusuz adedi- 1,5 tl ile-2,5 tl arasında değişiyordu. Tabi aynı model var mıydı hatırlamıyorum.

Canım bende de var 2 gundur sadece sağ kasığımda. Solda hiç bişi yok .ağrı değil batma gibi oturunca ve ayaktayken oluyo uzanınca geçiyo kist felanmı oldu acaba diye bile düşünmeye başladım çünkü eskiden kistlerim olurdu böyle bi batma olurdu pazartesi kontrolim var bakalım

Samsundayım canım bide dışarıya çıkamıyorum internetten ayarlamaya çalışıyorum şu modeli buldum 1.5 tlymiş

Eklentiler

• IMG_7044.webp
    16 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_7045.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 91
Evet cnm biliyorum onları içindekini açıp yiyolar şişeyide atıyolar diye istemedim öyle birşey ama çok tatlı oluyo magnet felan olsun kullanırlar dedim ama olmadı bende öyle bişi yaparım sen atarsın bittiğinde

evet tamda dediğin gibi bnmde dün akşam eve gidip yattım geçti sabh kalktım yine aynı işe gelirken zorlandım yürürken baya randevumda haftaya carsamba

evet tamda dediğin gibi bnmde dün akşam eve gidip yattım geçti sabh kalktım yine aynı işe gelirken zorlandım yürürken baya randevumda haftaya carsamba
Benim senden önce sorarım doktora haber veririm sanada canım işte ayaklarını uzatmaya çalış mümkünse eğer ben raporluyum o yüzden kalkıp yürümeyince sorun olmuyo uzanıyorum. Kızmıydı bebişin bu arada

ben kadere çok inanırım. iki tane düşük yaptım ama hiç isyan etmedim. çok şükür bugünlere sorunsuz geldik. eğer Rabbim nasip edecekse onu bana her türlü edecek. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ama o korkuyu yaşayarak hareket edersek bebek eşyalarını da doğmadan almamamız lazım diye düşünüyorum

arkadaşlar o zaman doğumda dağıtacağımız magnetleri de yaptırmayalım. :)) inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz arkadaşlar

Merhaba kizlar umarim herkes iyi bayadir girmiyorum az bucuk takip ediyorum. efsanehayat arkadasimiz dogum yapmis. Insallah kendide bebegide iyidir. Rabbim sifalar versin bir an once duzelir insallah. Rabbim bebegini ona bagislasin hepimizin bebegini. sag salim kucagimiza aliriz insallah meleklerimizi.
Kizlar ben bu aralar resmen deprosyandayim sinir krizleri yasiyorum. Oglum 19 aylik olucak en hareketli zamanlari hic durmuyor ufacik birsey dahi yapsa bagiriyorum vuruyorum. Ama bin pisman oluyorum. Durduk yere sinirlerim tepeme cikiyor. Acaba sadece ben mi oyleyim cunku artik dayanilmaz bir hal aldi cok uzuluyorum ogluma bagirip cagirdigim icin piskolojikmen bittik bi haldeyim. Bir an once bitsin bu surec . Cok yoruldum peş peşe cocuk getirmek cok zormuş ama ilerisinide dusununce insan iyiki yaptim diyorum . Ama cok yoruldum . Benim gibi cocugu kucuk olanlar var galiba grupta sizlerdede var mi boyle durum. ?
Zaten aksamlari karnim gerim gerim geriliyor sanki patlayacak gibi oluyor. Anlicaniz bir an once bitsin bu gunler. Gece uykusu flan kalmadi zaten soluma yatiyorum olmuyor sagima yatiyorum olmuyor.

Çok sevinirm canım :) Evet kızz bende raporumu alıp evde olacağım günlerin hayalini kuruyorum geçmek bilmiyor zaman seninkinin cinsiyeti neydi :)

Çok sevinirm canım :) Evet kızz bende raporumu alıp evde olacağım günlerin hayalini kuruyorum geçmek bilmiyor zaman seninkinin cinsiyeti neydi :)
Benimde kız :)) kızlar sağda olur derler ya belki ondan mı batma diye düşündüm benimki en başta sağa yerleşti şimdide geziyo geliyo sağda uyuyo

Benimde kız :)) kızlar sağda olur derler ya belki ondan mı batma diye düşündüm benimki en başta sağa yerleşti şimdide geziyo geliyo sağda uyuyo
benmde hep sağda aşağılarda hissedyrdum hareketleri hep 2 haftadır yukarda cok nadir soldan vurduğu oluyo zaten çözemiyorum hiç neresi nerde :)

Eşyaları alıyorum her hazırlığı yapıcam kısmet diyip.. ama baby shower çok farklı bişey bebek doğmadan diğer arkadaşların akrabalarınla kutlama yapmak, resimler çektirmek ve istesekte istemesekte face te orda burda resimlerimizin paylaşılması vs..Şahsen ben nazara çok inanıyorum.. kem gözü var fesatı var iç çekeni var ne biliyim ben korkarım o kutlamayı yapmıycam o yüzden eşimde asla istemiyor benimde daha önceden bebeğimin kalbi durmuştu unutulması zor tabiki ama ozaman keşke daha az kişi hamile olduğumu bilseydi demiştim herkesin sorduğu sorular bakışlar bile rahatsızlık veriyordu... herkese saygı duyarım ama ben yapmam alayım kucağıma mevlütte yaparım after party de dişi çıktı partiside hastane süslemesi herşeyi yaparım... elim kolum boşken kutlama yapmak saçma zaten aklımda binbir soru var normal mi sezeryan mı erken doğar mı sorun olurmu vs. o yüzden kendimizce alıp yaptığımız hazırlıklar beni bunun gibi rahatsız etmiyor.. ama eşya almayan arkadaşımda var hiç birşey almadı çünkü ilk bebeğini doğumda kaybetti allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…