2016 Aralık Anneleri

tabi ki herkesin kendi fikridir cnm bu arada sosyal medya kullanıcısı değilim, fotolarım paylaşılmayacak. gelenler de en yakın dostlarım ve akrabalarım. İnşallah her şey gönlümüzden geçtiği gibi olsun :)

Sosyal medyayı kullanmasanız bile akrabalarınız kullanıyor sonuçta uyarsakta paylaşılıyor her yerde.. söyleyinde paylaşmasınlar bari nazar değmesin boş yere son haftalarınızda allah korusun bebiciğiii

amin amin sizinkini de inşallah

ot;60","bbCodes":[],"buttons":{"insertAlbum":{"title":"Alb\u00fcm Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-album&time=1475755096"},"insertContent":{"title":"Foto\u011fraf\/Video Ekle","fetchingUrl":"index.php?gallery\/editor-content&time=1475755096"}}}">
Bende de zaman zaman oluyor canım, bugün kontrolüm var, sorucam doktoruma.

ne dedı cnm doktor

kızlar heryerde herşey çok pahalı ya ama internette gezerken çok uygun biyer buldum bakmak isterseniz. kendimizde yapabilirizi malzemelri alıp

Bebek büyüdükçe, yeri daralıyor, karnınızı gerdirir, zaman zaman böyle hissetmeniz normal dedi.
Ağrı ve kasılmalar çok sık aralıklarla olursa tekrara görüşürüz dedi canım.

Kızlar şimdi kontrolden geldim, bebişin kilosunu biraz fazla buldu doktor (1760 gr- 40 cm) tekrar tokluk kan şekeri için kan verdim.
Halbuki 1 ay önce yapılan şeker testinden beri felaket dikkat ediyorum dedim doktoruma.
Canım istediği halde tatlılardan, hamur işlerinden, kızartmalardan uzak duruyorum.
Çok moralim bozuldu.

Eklentiler

• 20161006_152611.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın anneler.. Zaman daraldıkça heyecan basıyor beni :) kasım başı baby shower yapmayı düşünüyorum umarım istediğim gibi olur her şey .. Aranızda yapmayı düşünen var mı
nasıl bişey düşünüyorsun canım kabul günü gibi yeme içme hazırlayıp arkadaşlarını mı çağıracaksın

nasıl bişey düşünüyorsun canım kabul günü gibi yeme içme hazırlayıp arkadaşlarını mı çağıracaksın
evet cnm o tarz bir şey olacak. çok yakın arkadaşlarım ve en yakın akrabalardan bir kaç kişi olacak. baby shower partisi için parti malzemeleri satan siteler var ordan malzemeleri aldım. her yer pembe olsun istiyorum. onun dışında da masada börek, kek tarzı atıştırmalık şeyler olacak. doğum öncesi tüm sevdiklerimin yanında olduğu, moralimin yüksek olacağı güzel bir gün hayal ediyorum. çünkü mevsimin de kış olması ve bebeğimin küçük olması nedeni ile belki uzun bir süre bir çoğu ile görüşemeyeceğim. bol bol muhabbet sohbet dolu bir gün olacak inşallah

şekerini düzenli ölçüyor musun cnm, bazen yeme içme dışında da şeker yükselebiliyor hormonlardan dolayı

Kızlar herkese merhaba as önce ekim anneleri forumunu okudum doğum yapanlar olmuş çok duygulandım darısı hepimize inşallah...bilmiyorum böyle birşey yaşayan var mı ama benim karnımın bir tarafında sanki Bebek poposunu dayıyor orası yükseldikçe yükseliyor geriliyor 30-40 sn sonra geçiyor bu kasılma olabilir mi

çok güzel olur moral yükseltip insanı keyiflendiriyo böle şeyler ben seviyorum

Kasılma öyle olmuyormuş canım bana da aynısı oluyor hatta geçende karnımın sağ tarafı 5 cm kadar yükseldi ben dirseğini dayadı diye düşündüm, bazen de yusyuvarlak oluyor herhalde kafası diyorum :)

son zmaanda bu forumdaki herkes aynı şeyden muzdarip galiba :/

canım yazısız çikolata kolonya illa ki dağıtılır zaten her misafire ama bunda bebişin adı yazsa bi tık daha özel olsa daha güzel geliyo bana

Yok canım ölçmedim hiç, doktorumda ölç demedi
Baya da dikkat ediyorum
ben her gün 6 kere ölçüyorum cnm. açlık/tokluk zaten endokrin doktoru takip ediyor, kadın doğumun ilgisi değil ki gebelik şekeri. dediğim gibi endokrin doktorum demişti diyetisyenin verdiği diyet listesine birebir uysan bile şekerde yükselmeler olabilir. ben de çok dikkat ediyorum ama bulgur pilavı listemde olmasına rağmen azıcık yiyeyim ya da çorbayı bi kepçe değil de iki kepçe yiyeyim hemen yükseliyor şekerim. Bunu da ben her öğün yemekten sonra ölçüm yaptığım için bana neyin dokunup dokunmadığını görerek anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…