2016 Aralık Anneleri

Deneyimsiz olunca böyle oluyor sanıyorum :) evet bazen kafasını dayıyor bazen de dirsek ya da diz diyorum kızım sporcu olacak sanırım...

Deneyimsiz olunca böyle oluyor sanıyorum :) evet bazen kafasını dayıyor bazen de dirsek ya da diz diyorum kızım sporcu olacak sanırım...

Benim kızım da böyle işte, hatta iki gündür hasta yatıyorum o da eskisi kadar hareketli değil sanki, üzülüyorum ama kafama takmamaya çalışıyorum stres daha çok etkiliyor çünkü bebekleri

Zaten mecburi şeyler dışında yatıyorum bide grip oldum tadık yok

Samsundayım canım bide dışarıya çıkamıyorum internetten ayarlamaya çalışıyorum şu modeli buldum 1.5 tlymiş
Canım bunu sipariş verdin mi. eline geçtiğinde memnun kalıp kalmadığınısöyler misin. cook begendim çok güzel fiyatıda ama foto da ki gibi mi ?

Benim kızım da böyle işte, hatta iki gündür hasta yatıyorum o da eskisi kadar hareketli değil sanki, üzülüyorum ama kafama takmamaya çalışıyorum stres daha çok etkiliyor çünkü bebekleri

Canım benim kızım da 2-3 gündür çok hareket etmiyor sadece gerdiriyor vücudumu onun dışında tekmelerimiz azaldı sanıyorum büyüdükleri için yerleri daralıyor...bende çok üzülüyorum sürekli neden eskisi gibi hareketli değil diye düşünüyorum pazartesi kontrolüm var soracağım doktoruma..

Kizlar aranizda ayak bilekleri sisen var mi? Benim son iki-uc gundur inanilmaz sisiyor. Yeni eve tasindik, surekli ayaktayim yerlestirme temizlik yapiyim derken. Ise de gitmedim bu hafta, evden calisiyorum allahtan oyle bir imkanim var. Surekli ayakta oldugum icin mi sisti acaba? Yoksa normalde de sismesi normal mi?

Kizlar oyun parki alanlar tepesi sapkalilardan mi aldiniz tullulerden mi hangisi daha kullanisli?

Ben de yeri daralıyo sanmistim ama bir hafta sonra eski haline döndü. Evine döndügünu anladi sanirim. Annemlerde kalmistim bir hafta orda sesi cikmadi hic

Benim ayakta durunca şişiyo. Yada uzun süre oturunca da sisiyo. Illa ayaklarimi uzatmam lazim.

Kızlar ya pijama sabahlk falan alan oldu mu. Baktıklarımn hiçbiri istediğim gibi değil. İnternetten alan olduysa paylaşabilir mi. bir an önce hallolsun istiyorum

Kızlar ya pijama sabahlk falan alan oldu mu. Baktıklarımn hiçbiri istediğim gibi değil. İnternetten alan olduysa paylaşabilir mi. bir an önce hallolsun istiyorum
Ben aldım cnm ama internetten değil. Bi gecelik bi pjama takımı aldım pembişşş :) Bir tanede de uzun kol pjama alacağım. Bakalım onu daha bulamadım istediğim gibi

Ben nasıl bulucam bu kiloyla bilmiyorum

19 aylik en laf anlamadigi zamanlar,siz ne kadar vursaniz da kizsaniz da inanin yine laf anlamayacak,en iyisi biraz genis olmak..ozellikle dogumdan sonra cok vicdan azabi cekersiniz.
benim oglum 3 yasina girdi,artik laftan anliyor biraz ama 19 aylik zamanlari biseyi 1000 kere yasaklasan da 10 sn sonra gidip ayni seyi yapiyordu,bende cok sinirlenirdim ama gercekten simdi dusunuyorum da gereksiz yere kendimi de oglumu da germisim.
ben 3 yastikla yatiyorum dikeye yakin pozisyonda,diger turlu yani tek yastikla sanki gogusume karnima biseyler saplaniyor,karnim resmen agzima cikiyor gibi hissediyorum.
yuksek ve egimli yastiklar kullanmak gercekten beni cok rahatlatti,deneyin derim.
bide oglunuzu alin yaniniza onunla yatin ya da ayni odada yatin,hamile halinizle odadan odaya kosturmaktan daha iyidir.
zaten 2 ay sonra uykusuzluktan bitkin olcaksiniz.

İYi geceler arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda bir sorun yok Dedi. Kilomuz biraz fazlaymış 1500 yerine 1700 gr dedi biraz önden gidiyormuş kızım.
Yüzünü tam göstermedi 15 gün sonra tekrar gidicez.
Hazırlıklarım hastane çıkışı ve uyku seti hariç tamam sayılır. Hastane çıkışı da alınca hepsini yıkamayı düşünüyorum.
Biraz erken diye acele etmiyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…