Kasılma öyle olmuyormuş canım bana da aynısı oluyor hatta geçende karnımın sağ tarafı 5 cm kadar yükseldi ben dirseğini dayadı diye düşündüm, bazen de yusyuvarlak oluyor herhalde kafası diyorum :)
Deneyimsiz olunca böyle oluyor sanıyorum :) evet bazen kafasını dayıyor bazen de dirsek ya da diz diyorum kızım sporcu olacak sanırım...
Zaten mecburi şeyler dışında yatıyorum bide grip oldum tadık yokGeçmiş olsun canım.ağır bi iş yapma yat dinlen biraz.normalde döner bence. Yengem de de oluyordu ara ara doktor bebek aşağı inmiş diyordu ama korkulacak bişey yok bol bol dinlen demişti.sende de öyle olduysa eğer dinlenmeye bak canım.
Canım bunu sipariş verdin mi. eline geçtiğinde memnun kalıp kalmadığınısöyler misin. cook begendim çok güzel fiyatıda ama foto da ki gibi mi ?Samsundayım canım bide dışarıya çıkamıyorum internetten ayarlamaya çalışıyorumşu modeli buldum 1.5 tlymiş
Benim kızım da böyle işte, hatta iki gündür hasta yatıyorum o da eskisi kadar hareketli değil sanki, üzülüyorumama kafama takmamaya çalışıyorum stres daha çok etkiliyor çünkü bebekleri
Ben de yeri daralıyo sanmistim ama bir hafta sonra eski haline döndü. Evine döndügünu anladi sanirim. Annemlerde kalmistim bir hafta orda sesi cikmadi hicCanım benim kızım da 2-3 gündür çok hareket etmiyor sadece gerdiriyor vücudumu onun dışında tekmelerimiz azaldısanıyorum büyüdükleri için yerleri daralıyor...bende çok üzülüyorum sürekli neden eskisi gibi hareketli değil diye düşünüyorum pazartesi kontrolüm var soracağım doktoruma..
Kizlar aranizda ayak bilekleri sisen var mi? Benim son iki-uc gundur inanilmaz sisiyor. Yeni eve tasindik, surekli ayaktayim yerlestirme temizlik yapiyim derken. Ise de gitmedim bu hafta, evden calisiyorum allahtan oyle bir imkanim var. Surekli ayakta oldugum icin mi sisti acaba? Yoksa normalde de sismesi normal mi?
Aa öyle mi oluyormuş benim kız da hep saga baskı yapıyor demek tum kızlar böyle:)Benimde kız :)) kızlar sağda olur derler ya belki ondan mı batma diye düşündüm benimki en başta sağa yerleşti şimdide geziyo geliyo sağda uyuyo
Ben aldım cnm ama internetten değil. Bi gecelik bi pjama takımı aldım pembişşş :) Bir tanede de uzun kol pjama alacağım. Bakalım onu daha bulamadım istediğim gibiKızlar ya pijama sabahlk falan alan oldu mu. Baktıklarımn hiçbiri istediğim gibi değil. İnternetten alan olduysa paylaşabilir mi. bir an önce hallolsun istiyorum
Çok güzelmiş canım güle güle giy yavrunu kucağını alEki Görüntüle 1894464 Eki Görüntüle 1894465
Ben aldım cnm ama internetten değil. Bi gecelik bi pjama takımı aldım pembişşş :) Bir tanede de uzun kol pjama alacağım. Bakalım onu daha bulamadım istediğim gibi
Benim ogluma ne oluyo o zaman sag tarafimi delecek yakindaAa öyle mi oluyormuş benim kız da hep saga baskı yapıyor demek tum kızlar böyle:)
Amin cnm hayırlısı ile inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görürüzÇok güzelmiş canım güle güle giy yavrunu kucağını al
Merhaba kizlar umarim herkes iyi bayadir girmiyorum az bucuk takip ediyorum. @efsanehayat arkadasimiz dogum yapmis. Insallah kendide bebegide iyidir. Rabbim sifalar versin bir an once duzelir insallah. Rabbim bebegini ona bagislasin hepimizin bebegini. sag salim kucagimiza aliriz insallah meleklerimizi.
Kizlar ben bu aralar resmen deprosyandayim sinir krizleri yasiyorum. Oglum 19 aylik olucak en hareketli zamanlari hic durmuyor ufacik birsey dahi yapsa bagiriyorum vuruyorum. Ama bin pisman oluyorum. Durduk yere sinirlerim tepeme cikiyor. Acaba sadece ben mi oyleyim cunku artik dayanilmaz bir hal aldi cok uzuluyorum ogluma bagirip cagirdigim icinpiskolojikmen bittik bi haldeyim. Bir an once bitsin bu surec . Cok yoruldum peş peşe cocuk getirmek cok zormuş ama ilerisinide dusununce insan iyiki yaptim diyorum . Ama cok yoruldum . Benim gibi cocugu kucuk olanlar var galiba grupta sizlerdede var mi boyle durum. ?
Zaten aksamlari karnim gerim gerim geriliyor sanki patlayacak gibi oluyor. Anlicaniz bir an once bitsin bu gunler. Gece uykusu flan kalmadi zaten soluma yatiyorum olmuyor sagima yatiyorum olmuyor.
Tşk ederim canim cok yardimci oldun sağolasin.belirleyip hazirlayinca göndercem resmini inş.xBahar61x canım bak buradan seçebilirsin, boyutlarını küçültüp, bir sayfada 20-30 tane çıkarabilirsin.
https://www.google.com.tr/search?q=hoşgeldin+bebek+etiket&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwilks-evMXPAhWDwxQKHTC_DIcQ_AUICCgB&biw=889&bih=539
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?