2016 Aralık Anneleri

Şekeriin yūkseldiğinde ne gibi semptomlar yaşiyosun biraz anlatirmsn.ben şeker yūklemesi yaptirmadimda

Kızlar sağlık ocağı muayene ye çağırmış ti. Ne yapiolar muayenede
Senin kilona, nabzına, tansiyonuna bakıyor. BEBEĞIN kalp atışına bakıyor. Genel olarak sağlığınla ilgili sorular soruyor ve bilgilendirme yapıyor. ONlarda olmayan tahlil, detaylı ultrason gibi evrak varsa bir örneğini alıyor. Bir sonraki takip için randevu veriyor

Şekeriin yūkseldiğinde ne gibi semptomlar yaşiyosun biraz anlatirmsn.ben şeker yūklemesi yaptirmadimda
Günaydın cnm. Aslında kanda ölçüm yapmasam çok da anlamıyorum Nasıl belirti verdiğini. Ama genel olarak şekerden dolayı çok sık acıkma, çok su içme isteği, sık idrara çıkma vs gibi belirtilerim. Var

arkadaslar gunaydın benım bogazım agrıor bırde oksuruyorum ck fazla buna parol dısında kullanacagım bır ılac verılmez demı bosuna doktora gıtmeyım yanı benımle aynı durumu paylasan varmı

Canım benimde bebişin kilosuna fazla dedi doktor.
1750 gr 40,6 cm çıktı.
Tokluk kan şekeri için tekrar kan istedi.
Bu haftalarda bu kilo fazla bebek için dedi.
Gözümü korkuttu açıkcası.

Zencefilli çay Boğaz ağrısına çok iyi geliyor tavsiye ederim

arkadaslar gunaydın benım bogazım agrıor bırde oksuruyorum ck fazla buna parol dısında kullanacagım bır ılac verılmez demı bosuna doktora gıtmeyım yanı benımle aynı durumu paylasan varmı

Dr um bana birşey demedi sadece kilosu önden gidiyor dedi. Bence korkulacak bir durum yoktur.

1750 gr 40,6 cm çıktı.

A
Canım bunu sipariş verdin mi. eline geçtiğinde memnun kalıp kalmadığınısöyler misin. cook begendim çok güzel fiyatıda ama foto da ki gibi mi ?
hayır cnm vermedim ama sanırım vericem başka bişi bulamıyorum çünkü bu fiyatlarda geldiğinde beğenip beğenmediğimi söylerim

Günaydın arkadaşım benimde 50 mg şeker yüklemesi yapıldı ve 169 çıktı, yani şekerim yüksek çıktı. doktorum şimdi, 100 mg yükleme yapmamaız gerektiğini söyledi. senin kaç çıkmıştı şekerin?

1750 gr 40,6 cm çıktı.
Evet canım bebeğin kilosu ilerde olduğunda şekerden şüpheleniliyo hemen maşallah 2 kiloya yaklaşmış bıdığın kilosu inşallah şeker vs yoktur yaptırdınmı yükleme bilmiyorum ama

Evet canım bebeğin kilosu ilerde olduğunda şekerden şüpheleniliyo hemen maşallah 2 kiloya yaklaşmış bıdığın kilosu inşallah şeker vs yoktur yaptırdınmı yükleme bilmiyorum ama

Canım şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı 141, sonra açlık tekrar yapılmadı.
Ama o gün bugündür çok dikkat ediyordum, canım istediği halde bir çok şeyi yemedim, doktoruma da böyle söyledim.
Ona rağmen kilosu fazla dedi. Dün kontrole gidince tekrara tokluk için kan verdim, bugün sonucu belli olacak bakalım.
Bebek kilosuna göre 2 hafta önde gidiyor. Tonton bi kız olacak sanırım :)

Kizlar gunaydin size bir konuda danismak istiyorum. Ben seker yuklemesk yaptirmistim toklukda bir sorun yok. Aclik 104 cikmisti, doktorum 95 uzeri olmasini pek istemiyoruz demisti. 15 gun diyet yap gene aclik kan sekerine bakalim dedi. Bugun gene kan verdim diyet yaptigim halde gene 104 cikti. Henuz doktora gosteremedim ama moralim cok bozuldu. Deneyimli annelere sorum aclik kan sekerinde de toklukta oldugu gibi insuline vs gerek var mi? Bundan sonra beni ne bekliyor

Ateşin olmadığı sürece doktora gitmene çok gerek yok. Bende aynı durumdayım 3 gündür parol de içmedim inat edip. Sadece ıhlamur, limonlu zencefilli sıcak su, karabiberli çay içiyorum, bol meyve ve tarhana çorbası içiyorum. Bugün biraz daha iyiyim diye işe geldim ama bacaklarımda derman yok en önemli ilacı dinlenmek, öğleden sonra tekrar izin alıp gideceğim sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…