Şekeriin yūkseldiğinde ne gibi semptomlar yaşiyosun biraz anlatirmsn.ben şeker yūklemesi yaptirmadimdaben her gün 6 kere ölçüyorum cnm. açlık/tokluk zaten endokrin doktoru takip ediyor, kadın doğumun ilgisi değil ki gebelik şekeri. dediğim gibi endokrin doktorum demişti diyetisyenin verdiği diyet listesine birebir uysan bile şekerde yükselmeler olabilir. ben de çok dikkat ediyorum ama bulgur pilavı listemde olmasına rağmen azıcık yiyeyim ya da çorbayı bi kepçe değil de iki kepçe yiyeyim hemen yükseliyor şekerim. Bunu da ben her öğün yemekten sonra ölçüm yaptığım için bana neyin dokunup dokunmadığını görerek anladım.
Senin kilona, nabzına, tansiyonuna bakıyor. BEBEĞIN kalp atışına bakıyor. Genel olarak sağlığınla ilgili sorular soruyor ve bilgilendirme yapıyor. ONlarda olmayan tahlil, detaylı ultrason gibi evrak varsa bir örneğini alıyor. Bir sonraki takip için randevu veriyorKızlar sağlık ocağı muayene ye çağırmış ti. Ne yapiolar muayenede
Şekeriin yūkseldiğinde ne gibi semptomlar yaşiyosun biraz anlatirmsn.ben şeker yūklemesi yaptirmadimda
Günaydın cnm. Aslında kanda ölçüm yapmasam çok da anlamıyorum Nasıl belirti verdiğini. Ama genel olarak şekerden dolayı çok sık acıkma, çok su içme isteği, sık idrara çıkma vs gibi belirtilerim. VarŞekeriin yūkseldiğinde ne gibi semptomlar yaşiyosun biraz anlatirmsn.ben şeker yūklemesi yaptirmadimda
Kizlar oyun parki alanlar tepesi sapkalilardan mi aldiniz tullulerden mi hangisi daha kullanisli?
İYi geceler arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda bir sorun yok Dedi. Kilomuz biraz fazlaymış 1500 yerine 1700 gr dedi biraz önden gidiyormuş kızım.
Yüzünü tam göstermedi 15 gün sonra tekrar gidicez.
Hazırlıklarım hastane çıkışı ve uyku seti hariç tamam sayılır. Hastane çıkışı da alınca hepsini yıkamayı düşünüyorum.
Biraz erken diye acele etmiyorum şimdilik.
arkadaslar gunaydın benım bogazım agrıor bırde oksuruyorum ck fazla buna parol dısında kullanacagım bır ılac verılmez demı bosuna doktora gıtmeyım yanı benımle aynı durumu paylasan varmı
Canım benimde bebişin kilosuna fazla dedi doktor.
1750 gr 40,6 cm çıktı.
Tokluk kan şekeri için tekrar kan istedi.
Bu haftalarda bu kilo fazla bebek için dedi.
Gözümü korkuttu açıkcası.
Sadece park yatağını aldım, cibinlik, tül vs hoş durmuyor gibi sanki park yataklarda ya da bana öyle geliyor :)
hayır cnm vermedim ama sanırım vericem başka bişi bulamıyorum çünkü bu fiyatlarda geldiğinde beğenip beğenmediğimi söylerimCanım bunu sipariş verdin mi. eline geçtiğinde memnun kalıp kalmadığınısöyler misin. cook begendim çok güzel fiyatıda ama foto da ki gibi mi ?
Evet canım koskoca göbekte gidiyor sağa sıkışıyor göbeğimim yarısı bomboşAa öyle mi oluyormuş benim kız da hep saga baskı yapıyor demek tum kızlar böyle:)
Geçmiş olsun canım bol bol meyve ye ılık su içarkadaslar gunaydın benım bogazım agrıor bırde oksuruyorum ck fazla buna parol dısında kullanacagım bır ılac verılmez demı bosuna doktora gıtmeyım yanı benımle aynı durumu paylasan varmı
Günaydın arkadaşım benimde 50 mg şeker yüklemesi yapıldı ve 169 çıktı, yani şekerim yüksek çıktı. doktorum şimdi, 100 mg yükleme yapmamaız gerektiğini söyledi. senin kaç çıkmıştı şekerin?Günaydın cnm. Aslında kanda ölçüm yapmasam çok da anlamıyorum Nasıl belirti verdiğini. Ama genel olarak şekerden dolayı çok sık acıkma, çok su içme isteği, sık idrara çıkma vs gibi belirtilerim. Var
Evet canım bebeğin kilosu ilerde olduğunda şekerden şüpheleniliyo hemen maşallah 2 kiloya yaklaşmış bıdığın kilosuCanım benimde bebişin kilosuna fazla dedi doktor.
1750 gr 40,6 cm çıktı.
Tokluk kan şekeri için tekrar kan istedi.
Bu haftalarda bu kilo fazla bebek için dedi.
Gözümü korkuttu açıkcası.
Evet canım bebeğin kilosu ilerde olduğunda şekerden şüpheleniliyo hemen maşallah 2 kiloya yaklaşmış bıdığın kilosuinşallah şeker vs yoktur yaptırdınmı yükleme bilmiyorum ama
arkadaslar gunaydın benım bogazım agrıor bırde oksuruyorum ck fazla buna parol dısında kullanacagım bır ılac verılmez demı bosuna doktora gıtmeyım yanı benımle aynı durumu paylasan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?