• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar.hamileliğim 6 hafta 2 günlük şuan.bazen kahve leke geliyo.kimi zaman açık kahve kimi zaman biraz daha koyu kahve. Netten araştırıyorum normal olduğunu yazıyo fakat her akıntı geldiğinde korkuyorum.çünkü 5 yıldır bebek istiyorduk 2 tüp bebek 3 aşılama yaptırdık ve çok şükür kendiliğinden oldu. Bu süreçte lekesi gelen varsa ve bilgisi olan varsa lütfen paylaşır mısınız deneyimlerinizi. Çok teşekkür ediyorum şimdiden
canım benim de aynı. 5. haftada önce açık sonra koyu leke gelir gelmez korktum hastaneye gittim. Düşük ihtimali vardı bebeğimin. progestan verdi hoca artı çalıştığım için 5 günlük istirahat. progestan kullanıyorum hala. şükür ki leke kesildi. kalbini de gördük. ama 24 üne kadar kullanmaya devam et dedi dr. canını sıkma. doktoruna git o gerekenleri söyler.

Gunaydin kizlar,
Size az bulantili banada sigarasiz bir gun diliyorum :KK66:
Yarim litre sut gercekten cok fazla ben en cok gunde bir bardak iciyorum, cay ve cappuchini iciyorum onlarida daha azalatamadim. Simdiden kesmekmi lazim acaba?

Yazılar birikince okumak ne zor oluyor öyle.10 sayfadan fazla okudum ve su an bulantilarim artti.ben en iyisi bir sure sizi uzaktan takip edeyim hayirlisiyla su bulantilar bir gecseydi eski enerjik halimize bir donseydik.ilk hamileligimde gercek anlamda aserdigim afyon kaymagiydi.simdi rahatca soyluyorum cunku herkes eksiye dusmus.oglum oldu.bunda ise eksi erik tursu.hatta erik birazcik yumusak ve tatliya yakin olsa dahi yiyemiyorum.

Kızlar sutlerinizi ne zaman iciyorsunuz. Bana Dr günde yarım litre süt verdi. Sabah bi bardak akşam 1 bardak iciyodum ama sabahları içtiği m çok midemi bulandiriyo çalışıyorum uzun yola gidiyorum... akşam da çok yorgun dönüyorum 2 bardak fszla geliyo yemeği bile zor yiyorum.. napcam şaşırdım üzülüyorum bebeğim yeterli beslenemiyo diye bugün sabah zorla 1 bardak içtim şimdi midem bulanıyor ..

Gunaydinlar :)

@mutlusey henuz cok duzenli sut icme aliskanligi edinemedim :) genelde aksamlari bi bardak iciyorum unutmazsam sabahlari da bi bardak.
Kucuk paket sutlerden al is yerinde icmeyi dene

Günaydın anneler :)

Günaydın kızlar süt mü içmemiz gerekiyor benim doktor hiç böyle birşey demedi bana ben sütü sevmem şart mı süt içmek acaba

Günaydın Kızlar:anneadayı::anne::KK200::nazar:

Gunaydin kizlar,
Size az bulantili banada sigarasiz bir gun diliyorum :KK66:
Yarim litre sut gercekten cok fazla ben en cok gunde bir bardak iciyorum, cay ve cappuchini iciyorum onlarida daha azalatamadim. Simdiden kesmekmi lazim acaba?

cinsiyetlerini bir öğrensek çok heyecanlıyım yaa ufff :anne:

Cümleten günaydın canlar,nasılsınız bakalım? dün kontrol vardı,gördük bebişimizi çok şükür bugünümüze :KK46: 58 ile hamile kalıp 63,8 i görünce tartıda sinirlerim bozuldu,dr da bu önümüzdeki ay hiç kilo alma hatta versen çok iyi olur diyo,normalde iştahlı biriyim ama hani istesem de 20 günde bu kadar şişmezdim,diyetisyene git dedi,dedim doktor be şişman değil kısayım :dondurma::dondurma: neetcem bilmiyorum,bulantım oluyor ama bu bulantı yemeden kestirmiyor ki aksine bastırmak için yiyorum...:işsiz::işsiz::işsiz: kalp atışı dakikada kaç dedim,ya ayşe bunlar yanlış teoriler yarı yarıya yanılma payı var dedi,aslında cinsiyet konusunda fikir verirdi de ikimizi de yanıltmayalım dedi,28 mayısta gel hem ikili test yapalım hem cinsiyete bakarız dedi.bizden haberler böyle,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bana hiç gün aymadı canlar :KK43: bugün kontrolümüz var bi hevesle kalktım lavaboya gittim bi de ne göreyim çamaşırım da kocaman 3 tane leke :KK43:peçeteye sildikçe geliyordu koyu kahverengi umarım kuzularım benimledir şimdihastaneye doğrugidiyoruz
canım benim güzel haberlerini bekliyoruz,bize de ulaş:dua:

Günaydın sevgili anne adayları :)

Allah bugün az bulantılı, az kusmalı, kanaması olanlara hiç kanamasız bir gün geçirmek nasip etsin. Hiç bulantı kusma olmasın diye bir dilek bile dileyemiyorum artık, az olsun yetecek :KK43: dün akşam yine ne varsa çıktı gece de bulanmaya devam etti, bugün de böyle olursam eşim akşam serum taktıralım dedi. Serum bulantımı kesmiyor ama kaybettiğim sıvıyı alıyorum en azından. Yine hiç su içemiyorum dudaklarım çatladı resmen. En büyük hayalim kana kana doya doya su içebilmek... Ki normalde günde en az 10-12 bardak su içen biriydim. Havalar iyice ısınmadan su içebilmeye başlasam keşke. Bir de terle kaybedersem çöle dönecek bedenim

Allah hepimize bu zor zamanlarda dayanıklılık versin, sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah:)

Belki ilkel gelecek ama eşimin başındaki saçkırana uygulamadığımız tedavi yöntemini, sürmediğimiz ilaç kalmadı. Doktora da gittik sonuç değişmedi. Bize yarayan tek şey sarımsak oldu. Eşimin başında boş olan alanı jilet ile küçük küçük deldim sonra dövülmüş sarımsak ile tahriş olana kadar ovdum. Sonuç 1 ayda eski saçlar yerine geldi
canım benimde kocamı alamadıgım döenmlerde stresten çıkmıştı o kadar doktor boş sarımsak beni hayata döndürdü herkese bende tavsiye ederim...

Kızlar sutlerinizi ne zaman iciyorsunuz. Bana Dr günde yarım litre süt verdi. Sabah bi bardak akşam 1 bardak iciyodum ama sabahları içtiği m çok midemi bulandiriyo çalışıyorum uzun yola gidiyorum... akşam da çok yorgun dönüyorum 2 bardak fszla geliyo yemeği bile zor yiyorum.. napcam şaşırdım üzülüyorum bebeğim yeterli beslenemiyo diye bugün sabah zorla 1 bardak içtim şimdi midem bulanıyor ..

Ahh Canım ben değil süt su bile icemiyorum bulantıdan folikasit bile icemiyorum ne ceviz ne başka birşey ilk 3 ay zaten bizim kanimizdan besleniyorlar yapacak birşey yok çünkü kusmaktan ben tukendim artık

Günaydın arkadaşlar
Dün o kadar güzel uyumama rağmen yine halsizim bitkinim kendi doktorumu aradım ama ulaşmak ne mümkün özel olcak birde baktım ondan Hayır yok sağlık ocağındaki doktorumu aradım folidoce içiyorum çok halsizim dedim yan vitamin decaviti kullanabilirsin başla bugün dedi geçmezse gel başka vitaminler yazalım dedi çok ilgili sağolsun yani bugün sabah folidoce içtim akşam yemekten sonra decavite başlıcam yığıntı gibiyim mecburum belki toparlar beni.

banada sabah akşam birer bardak dedi drum ama ben büyük meşrubat bardağı ile sabahları içiyorum sadece.. Bende yumurtadan tiksindim gibi birşey hergün yesem bıkmazdım ki ramazanda hergün yerdim ama şimdi haftada bir gün yesem şükretcem

Belki ilkel gelecek ama eşimin başındaki saçkırana uygulamadığımız tedavi yöntemini, sürmediğimiz ilaç kalmadı. Doktora da gittik sonuç değişmedi. Bize yarayan tek şey sarımsak oldu. Eşimin başında boş olan alanı jilet ile küçük küçük deldim sonra dövülmüş sarımsak ile tahriş olana kadar ovdum. Sonuç 1 ayda eski saçlar yerine geldi
sarımsakla benim arkadaşımda şifa buldu diş fırçasıyla masaj yapıp biraz tahriş ettiler ve sarımsak sürdüler her gün

Cümleten günaydın canlar,nasılsınız bakalım? dün kontrol vardı,gördük bebişimizi çok şükür bugünümüze :KK46: 58 ile hamile kalıp 63,8 i görünce tartıda sinirlerim bozuldu,dr da bu önümüzdeki ay hiç kilo alma hatta versen çok iyi olur diyo,normalde iştahlı biriyim ama hani istesem de 20 günde bu kadar şişmezdim,diyetisyene git dedi,dedim doktor be şişman değil kısayım :dondurma::dondurma: neetcem bilmiyorum,bulantım oluyor ama bu bulantı yemeden kestirmiyor ki aksine bastırmak için yiyorum...:işsiz::işsiz::işsiz: kalp atışı dakikada kaç dedim,ya ayşe bunlar yanlış teoriler yarı yarıya yanılma payı var dedi,aslında cinsiyet konusunda fikir verirdi de ikimizi de yanıltmayalım dedi,28 mayısta gel hem ikili test yapalım hem cinsiyete bakarız dedi.bizden haberler böyle,Rabbim cümlemizin evladını esirgesin:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ekranda bak çaktırmadan canım kalp atışına:)) inşallah öğrenirsin 28 mayısta ay ne kadar az kalmış ya ben bile heyecan yaptım

Selamlar arkadaşlar,
Doktordan geldim az önce kalp atislarini dinledik Allaha Şükür.
Herşey yolunda artik soyleyebilirsin herkese dedi :anneadayı:
En önemlisi kizim tabi nasıl karsilayacak acaba cok istiyordu.unutmazsam o ani videoya cekmek istiyorum
Gerginligin normal dedi.ilk gebeligime benzemedigini soyledim olabilir normaldir dedi.
4 hafta sonra tekrar çağırdı.
Bir sürü kan tahlili istedi hastaneye sordum 1500 tl dediler :KK12: devlete gitsem yaparlarmi sizce?

Ahh Canım ben değil süt su bile icemiyorum bulantıdan folikasit bile icemiyorum ne ceviz ne başka birşey ilk 3 ay zaten bizim kanimizdan besleniyorlar yapacak birşey yok çünkü kusmaktan ben tukendim artık
Aynen aynen yaa şuan bulantı dan hastaneye gitmek istiyorm bir serum baglasınlar rahatlayım ama oğlumu bırakamıyorum

Selamlar arkadaşlar,
En önemlisi kizim tabi nasıl karsilayacak acaba cok istiyordu.unutmazsam o ani videoya cekmek istiyorum
Gerginligin normal dedi.ilk gebeligime benzemedigini soyledim olabilir normaldir dedi.
Bir sürü kan tahlili istedi hastaneye sordum 1500 tl dediler :KK12: devlete gitsem yaparlarmi sizce?
Yapıyorlar canım sağlık ocağına gidebilirsin

Selamlar arkadaşlar,
Gözünaydın canım :)
Yapıyolar bende bir kısmını devlette bir kısmını da asm de aile hekiminde yaptırdım.

kizlsr birsey sorucam su ultrason.kaginda nabiz yaziyomus.bazilarinda bende wmf yaziyo 120 bumu acaba

Günaydın arkadaşlar
Dün o kadar güzel uyumama rağmen yine halsizim bitkinim kendi doktorumu aradım ama ulaşmak ne mümkün özel olcak birde baktım ondan Hayır yok sağlık ocağındaki doktorumu aradım folidoce içiyorum çok halsizim dedim yan vitamin decaviti kullanabilirsin başla bugün dedi geçmezse gel başka vitaminler yazalım dedi çok ilgili sağolsun yani bugün sabah folidoce içtim akşam yemekten sonra decavite başlıcam yığıntı gibiyim mecburum belki toparlar beni.

Vitamin daha iyi hissettirir diye tahmin ediyorum.Bulanti kusmam olmadığı halde bende cok halsizim ve hep uykum var

Back
X