Kizlar nasilsiniz? Son 5-6 sayfayi okuyabildim insallah herkes iyidir, keyfiniz yerindedir.
Bizim izinler basladi yavas yavas, temmuzun ortalarina kadar bazen internetim olmayacak arada bakarim ama.
Benim omzum hala agriyor gecmedi bir türlü ne olacak bilmem

Bu sabah agriyla uyaninca moralim bozuldu valla
Gecenlerde hastane bilgilendirmesine gittik. Burada dogum yapacagin hastaneyi seciyorsun, bunun icin de hastanelerin bilgilendirme toplantilari var, kendilerini anlatiyorlar, dogum ünitelerini gezdiriyorlar, imkanlarindan bahsediyorlar. Begenirsen seciyorsun. Bizim eve yürüyerek 5 dk uzaklikta bir hastane var orayi düsünüyoruz. Yakin olmasi avantaj. Imkanlari da iyi. Türkiyedeki özel hastaneler gibi yepyeni odalari yok ama önemli degil bence.
Bu arada burada farkli dogum yöntemleri var mesela sadece ebelerle dogurabiliyorsun. Doktor olmuyor, eskiden evlerde oldugu gibi ebeler her seyi hallediyor. Ebelerin özel egitimleri ve yetkileri var. Ama bir sorun olursa doktor hemen geliyormus.
Ikincisi bildigimiz doktor esliginde normal dogum.
Ücüncüsü gerekirse ameliyathanede sezaryen.
Bir de suda dogum. Hatta küveti bile gösterdi. Istemezseniz yarida birakip devam etmeyiz ama bir denemenizi öneririm dedi ebe.
Ben doktorlarin atacagi kesilerden falan korktugum icin ebelerle dogumu bir denemek istiyorum. Tecrübeli annelerin fikrini almak isterim, sizler ne düsünüyorsunuz?