Gunaydin annisler
S
Senbirsen
gecmis olsun tatlim insallah tekrar yasamazsin.
QueenSweethart
zeytinyagiyla masaji denesen belki faydasi olabilir :)
Ve sonunda tatli aseren bi annemiz cikti sonunda biz aralik anneleri olarak genelde eksi aci ve tuzluya egilimliydik
Canim aslinda tutulma gibi degil, eklemde iltihaplanma varmis

Tutulma olsa masaj ise yarardi. Doktor buz koy dedi.
Evet ya bi ben ciktim tatlici

Bi de artistlik yapiyodum seker, tatli yemiycem falan diye. Allahin sopasi yok al iste
QueenSweethart
senin gibi imkanım olsa sağlığım da el verse kesinlikle suda doğumu denerdim hem ebeler daha sabırlı olur senin dediğin gibi, doktor da gelince bir şey yapmıyor ki, benim sezeryan olucak maalesef şimdiden tüm yollar kapandı normal için
@arnavut_biberi teşekkür ederim canım kendinize dikkat edin en ufak şeyden hasta olunuyor beni klima çarpmıştı önemsemedim ama bu hale geldi işte
sabah mide bulantım az vardı kendimi zorlayarak kahvaltı yaptım. sütümü de zorla içtim sonra saniyesinde hepsini geri çıkardım

süt içemiyorum et yiyemiyorum çok üzülüyorum kızlar bebek beslenemiyor mu.
kızlar bir de eşim bulantım ve yorgunluğum için psikolojik diyor kendimi bu yönde motive ediyormuşum. dün yemeğe çıktık 100 gr kırmızı eti 45 dk da zor yedim işkence gibiydi ama çıkarmadım Allahtan. tabi eşimin surat 5 karış anlamıyo neden yiyemediğimi ben de o yorgunlukla anlatmaya çalışmadım artık midemde tutabildiğime sevindim yeter:)
Ya denerim belki, ama o fotograftaki gibi olacaksa koca karnimla dogurmaya calisirken küvetin icinde... Cikarin beni burdaan diye bagirirmisim gibi geliyor

Senin neden normal olamiyor? Bu arada yiyemedigin icin üzülme ilk aylarda bebek alacagini alir zaten, hic merak etme. Ilk aylarda hic yiyemeyip gayet saglikli, kilosu iyi bebek doguran cooook
Ya çok iyiymiş. Ne güzel sistem kurmuşlar. Türkiye'de de normal doğum teşvik ediliyor ancak tek seçeneğin var. böyle alternatifler çoğalmalı. Hanımların daha çok tercih edeceklerini düşünüyorum. Bu kadar normal, sağlıklı bir süreç mümkün olduğunca rahat ve huzurlu geçirilmeli...
Evet dimi aslinda Türkiye`de de olsa cok tercih edilir. Cok zor da degil aslinda, neden yapilmiyorsa...
Kızlar günaydın biz ikili testimizi yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Bebeğimiz aşağıda cinsiyeti henüz göremedik bakın bakalım yorumlarınız neler
Bildigim kadariyla nub teorisine göre kiza benziyor. Nub cikintisi paralel olunca kiz olmuyor muydu?
Aynen o halde dogurmaya calisirken bunalmistir. Her seyi denedi zaten arka arkaya suda, normal, en son "bana epidural yapin" demis
Günaydın güzel anne adayları :)
Ben iki üç gündür çok şükür daha iyiyim. Günde 1 defa kusmayla atlattım son üç günü. Az az yemek yiyebilmeye başladım. 2.5 kilo vermişim gebelik başlangıcından beri. Dün dışarı bile çıkabildim ki son 1 ayı kokulardan dolayı evde yatarak geçirmiş biri olarak bu gerçekten mucize benim için :) çok şükür bu günleri gördük, darısı diğer arkadaşlarımın başına...
QueenSweethart
geçmiş olsun, benim de gebelik başlangıcında kuyruk sokumunda ciddi bir ağrı vardı, buz uygulaması ve ultrason ile geçti. 10 gün boyunca saat başı 10 dk bu uygulaması yaptık ve her gün fizik tedaviye gittim o bölgeye usg cihazıyla masaj yaptılar, öyle geçti. Doğum seçeneklerine imrendim doğrusu, benim böyle bir tercih Hakkım olsa ebe ile suda doğumu tercih ederdim sanırım. Allah hepimize sağlıklı, güzel hatırlayacağımız doğumlar nasip etsin inşallah:)
Yavas yavas sikayetler azaliyor ikinci trimester yaklastikca

Güzel!
Aynen dedigin gibi benim kadin doktorum ultrasonu önerdi. Ama gecen hafta ortopedi doktoru kortizon ignesi yapmisti bile

Neyse zarari yok dediler, ben de olumsuz düsünmüyorum. Ama buz uygulamasini da söyledi, ben tembellik ettim acikcasi, soguktan nefret ediyorum

Bugünden itibaren yapicam. Bugün de igne yapacakti "nein!" dedim

Bir hafta daha beklemeyi dusunuyorum. Buz uygulamasi iyi gelir insallah.
Suda dogum herkesin favorisi cikti

Amin Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize :) Gerisi önemli degil.