2016 Aralık Anneleri

Kızlar kontrolden geldim 9+5 olmuşuz, geç döllenmeydi benim. Kalp atışımız 168 çıktı, 2,9 cm'cik kıpır kıpır :KK46: Aman kiloya dikkat et nolur dedi doktorum, benden önceki bayan 6 kilo aldım 3 haftada deyince doktorum korkmuş :)
Kızlar meyveyi öğle aralarında yemeye çalış akşamları çok şekerli şeyler ve akşamları aşırı meyve yememeye dikkat et dedi sizlere de söyleyivereyim :KK54:
Gözünaydın cnmm
Benimkine bişey demedi ama 10+5 deki görüntüsünü biraz ben de kıza benzettim.
Bn çok anlamıyorum nubdan ama
Seninki içimden ve görüntüden erkek gibi geldi
Maaşallah :)) tatlı minnaklarımız bir doğsaydııı
İnşallah
Doktorum dediki 30 kasım da gelirsen doğumunu ücretsiz yapacam oğlumun doğumgünü dedi :anneadayı::KK48:

Geçmiş olsun canım. Elimizde değil endişe ediyoruz ama doktorum demişti bana. Artık internette gördüğün olumsuz yazılara, yorumlara takılmak yok. Her vücud ve her hamilelik farklıdır, kendi içinde değerlendirilir. Okuduğun birşey için endişe etme demişti. Çok da haklıymış bak çok şükür doktorun çok önemsememiş. Kafana takmamaya çalış lütfen, kendini boşa üzme olur mu?
Çok sağol canım benim desteğin için çok doğru şimdiye kadar yaptığım en büyük hata internetteki kötü yorumları okumak oldu.2 hafta sonra ikili test yapılırken tekrarlancak bakalım bu test yine o süreçte bol su ve düzenli beslenmeye çalışıcam.

Evet kızlar Zeytinle dr dan geldik
Normalde 11+2 olamlıydı bana göre 11+5
Ultrason 12 hafta dedi tam
Yine keseyi sordum ortada dedi :)
Kalp atışı 169muş
Cinsiyet tahmini yaptı rica minnet emin değilim ama dedi sizde yapın bakalım
Çok tatlıydı kıpır kıpır maşallah
İkili test için kan verdik haftaya çıkacak sonuç ense kalınlığı gayet iyi boyu 5cm 28mm
Nubdan anlayanlar varsa tahmin bekliyorum :)
Masallah canim cok sevindim

Kalp atışı 169muş
İkili test için kan verdik haftaya çıkacak sonuç ense kalınlığı gayet iyi boyu 5cm 28mm

Gözün aydin :) Cok tatlilar simdiden dimi :)
Eli de görünüyo sanki :KK3:

@mutlusey eşinin seni anlamayışı karşısında ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım, benim 20 senelik en yakın dostum, nikah şahidim de bunlar psikolojik, düşünmesen olmaz dediğinde bile çok kırıldım. Senin Bi de eşin demiş. Başına gelmeyen asla anlamaz, sen sakın üzme kendini.

Bir şey yemek için kendini zorlarsan daha çok kusar bu sefer kendinden kaybedersin demişti benim doktorum, ilk üç ay sen hiç bir şey yemesen bile o senden beslenir, sen ölmeyecek kadar yesen bile olur demişti. Sen de kendini aman şunu yiyeyim diye zorlama sakın, ne kadar ne istiyorsan ondan ye.

Çok şükür ben biraz daha iyiyim, darısı hepinizin başına, inşallah benim gibi olan arkadaşlarımın hepsi bulantısınız günleri çok yakında görür. moralim düzeldi resmen. Son günlerde artık iyice tükenmiştim hamile değil de hasta gibi hissediyordum, çok şükür şimdi iyiceyim:) kalben söylüyorum Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin
ayyy bana da öle dedi iş den arkadaşlar yok değil psikolojik dedim.. çünkü öğürmekle kalmıyor arada kusuyorum da... rol yapıom sanıolar heralde ;) amannn çok ta tınn bir de takarım ki insanları!

çok geçmiş olsun ve gözün aydın canım inş herşey güzel olacak olumlu düşünmeye çalışalım
sağol canım sabahtan güzel başladım ama tahlil sonucuna bakıp vesvese yapmasaydım zehir etmicektim bugünü ,sonuçta çaresi vardır herşeyin ama o an insan ruhi bunalıma giriyor psikolojim de hamilelikle birlikte çok hassas oldu

AzRASILAM AzRASILAM Canım tebrik ederim kız demiş çok sevindim oğlun vardı galiba bu da kız olurssa ne güzel,bende çok güzel başlamıştım güne baktı doktor güzel normal herşey yolunda dedi ama bir sürü tesst istedi 5 tüp kan 2 ayrı idrar verdim kan sonuçlarının bir kısmı çıktı henüz daha 3 gün sonra ve 1 hafta sonra çıkcaklar da var biraz diranetli olmam lazım, inşallah herşey güzel olur da bebeklerimizi kucağımıza alırız şu tahlil sonuçları en büyük korkum oldu ,mutlaka bikaç tane anormal çıkcak bi ton testten Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin

Cinsiyetler teker teker dokulmeye basladi ogrenen ve sonuclari iyi cikan butun annislerin gozu aydin:KK39: darisi ogrenemeyenlerin basina
Keske bana da kiz dese doktorum haftaya ama nedense ogrendigim gunden beri hep icime erkek doguyo
Benim içime kız doğuyordu gönlümden erkek geçiyordu
Eli azası düzgün olsunda :)

Gözün aydin :) Cok tatlilar simdiden dimi :)
Eli de görünüyo sanki :KK3:
Eli ayağıı kıpır kıpırdı hatta pişman olduk neden video çekmedik diye
Bir kaç gündür karnımın altında bir hareketlilik var sanmıyorum gazdır diyorum
Daha erken ama ne bilim bugün kıpırr kıpır görünce bir hoş oldum :)

Bizim senle cok yakin canim, en son kontrolün ne zamandi?
Bugündü cnm
En son gittiğimde 3 hafta önce cumaydı 8+2 demişti ama son adet tarihine göre 8+5 olmalıydı
Bugün tam 3 hafta sonra 11+2 olamlıydı tam 12 haftalık olmuş maşallah
Ense kalınlığı gayet iyi
5cm 18mm olmuş
İkili test için kan verdim haftaya bugün çıkacak inşallah
13 temmuzda da detaylı usg randevusu aldım

AzRASILAM AzRASILAM Canım tebrik ederim kız demiş çok sevindim oğlun vardı galiba bu da kız olurssa ne güzel,bende çok güzel başlamıştım güne baktı doktor güzel normal herşey yolunda dedi ama bir sürü tesst istedi 5 tüp kan 2 ayrı idrar verdim kan sonuçlarının bir kısmı çıktı henüz daha 3 gün sonra ve 1 hafta sonra çıkcaklar da var biraz diranetli olmam lazım, inşallah herşey güzel olur da bebeklerimizi kucağımıza alırız şu tahlil sonuçları en büyük korkum oldu ,mutlaka bikaç tane anormal çıkcak bi ton testten Rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin
Canım bnm 11 yaşında bir kızım var
Allah biliyor gönlümde olan erkekti insan olmayanı ister ama kızı da duyunca sevndm.
Kız çocuğu farklı bir şey

Bugündü cnm
En son gittiğimde 3 hafta önce cumaydı 8+2 demişti ama son adet tarihine göre 8+5 olmalıydı
Ense kalınlığı gayet iyi
5cm 18mm olmuş

Allah biliyor gönlümde olan erkekti insan olmayanı ister ama kızı da duyunca sevndm.

Allah ailesine bağışlasın meleğinizi inşallah :) benim de kalbime hep kız doğuyor hayırlısı sağlıklısı olsun ne olursa başım gözüm üstüne diyorum...benden de bu hafta istedi 5 tüp kan verdim idrar şükür iyi hepsi de yalnızca toksoplazma virüsüne karşı bağışıklığım yokmuş dikkat etmem gerekiyor...

Allah ailesine bağışlasın meleğinizi inşallah :) benim de kalbime hep kız doğuyor hayırlısı sağlıklısı olsun ne olursa başım gözüm üstüne diyorum...benden de bu hafta istedi 5 tüp kan verdim idrar şükür iyi hepsi de yalnızca toksoplazma virüsüne karşı bağışıklığım yokmuş dikkat etmem gerekiyor...
Sebzeler miydi o yoksa evcil Hayvanlar mıydı
Aman cnm kimse olaun istemez hele sen hiç olsun istemezsin
Dikkat et madem bağışıklığın yok

Bugündü cnm
Ense kalınlığı gayet iyi
5cm 18mm olmuş

Haklısın canım olsun ne mutlu yinede iki kız annesi olmak ne güzel olur:)
Ben açıkcası bugünden sonra cinsiyet zaten pek umrumda değildi hiç önemli olmadığını anladım sağlıklı olalım bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım tek isteğim bu, çünkü benim psikolojim çok hassasmış bende hamile kalmadan önce böyle değildim halbuki ultrasonda sağlıklı gelişimi iyi gibi hep güzel şeyler duydum o test hemen etkiledi daha doktora göstermeden panik yaptım inşallah zor bi hamilelik dönemi geçirmem
Senin daha önce ki hamileliğinde kan sonuçlarında aksaklık çıkmışmıydı hgb sürekli sabitmiydi düşme olmuşmuydu canım

Sebzeler miydi o yoksa evcil Hayvanlar mıydı
Aman cnm kimse olaun istemez hele sen hiç olsun istemezsin
Dikkat et madem bağışıklığın yok

Hem sebzeler hem evcil hayvanlar canım meyve sebzeleri sirkeli su da bekletiyordum zaten daha dikkatli olmaya başladım bir de çiğ etme eldivenle dokunuyorum artık :)

Kızlar günaydın biz ikili testimizi yaptırdık sonuçları bekliyoruz. Bebeğimiz aşağıda cinsiyeti henüz göremedik bakın bakalım yorumlarınız neler
Cinsiyet tahminim hic yok malesef rabbim hayirlisini nasib etsin canim insallah testlerinde sorunsuz cikar.

kızlar merhaba

sat 17.03.2016
İstanbul
yaş 30

nasip olursa ilk çocuğum olacak benide eklerseniz sevinirim.

Aramiza hosgeldin.hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

Kızlar şimdi geldik doktordan Bebeğimi gördüm Allahım ne güzel duygu , eşim bile ağladı çok kollarını ayaklarını hareket ettiryodu 5 tüp kan verdim idrar verdim pazartesi sonucu göstercem bakalım 3 dk hemen hemen karnımda tuttu bayağı baktı size de böyle uzun mu bakmıştı doktorunuz birde kalbi dakikada 169 atıyormuş meleğimin, Allahım hepimizin meleklerini korusun

Canim ne guzel gormussun bebegini uzun uzun.gozunaydin testinde sorun ettigin gibi degmis.insallah degerinde duser iyice bu dahaki testte.

Merhaba arkadaslar,
Biz carsamba gunu kontrolde hala birsey goremedik. Kese buyumus icinde yelk kesesi var onceki kontrolde yoktu ama bebek yok. 8. Haftada olmasi gerekiyor, doktor bisey diyemeyiz henuz dedi haftaya birdaha bakicaklar. Kendimi cok kotu hissediyorum, bu durumu yasayanlar varmi. Internetde okuduguma gore gorunmuyorda olabilirmis, yada yelk kesesinim arkasinda olabilirmis ama sadece bir ihtimal bunlar..

Canim kendini kotu dusunupte uzme rabbimin izni ile keseyi gormussunuz insallah bu kontrolunde bebegidd gorursunuz gec dollenmedir belkide.
Hayirlisi ile saglikla kucagina alirsin insallah.

Evet cok etkiliyor, sag kolum bir de. Tamam aksatmadan uygulayayim ben de, cok tesekkürler :KK66:

Canim benimde sag boyun kismimdaki kemigim cok kotu 2 gundur ozellikle bugun cok artti.dr gittinmi acaba sen?gecmezse pazartesi bende gidicem sanirim.

Kalp atışı 169muş

Gozunaydin canim insallah testlerinde guzel sonuclar alirsin.cinsiyet tahminim yok ama bi kizin varmis ayni cinsiyetler daha iyi anlasiyo arkadas oluyolar sanki birbirine diye dusunuyorum.hayirlisi ile saglikla gelir insallah.

Kızlar kontrolden geldim 9+5 olmuşuz, geç döllenmeydi benim. Kalp atışımız 168 çıktı, 2,9 cm'cik kıpır kıpır :KK46: Aman kiloya dikkat et nolur dedi doktorum, benden önceki bayan 6 kilo aldım 3 haftada deyince doktorum korkmuş :)
Kızlar meyveyi öğle aralarında yemeye çalış akşamları çok şekerli şeyler ve akşamları aşırı meyve yememeye dikkat et dedi sizlere de söyleyivereyim :KK54:

Gozunaydin canim.insallah sagliklada gelir dunyaya minisin.

Back
X