Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim bnde bole yazarim. 3 haziranda 12 olcaz.Oy oy cnm çok teşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın
Sizin cinsiyet belşi olmuştur neyin olacak :)
Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
Maşallah gözünaydın
Sağol cnmm Seninde
Sağol cnmm Seninde
Mutlu haber
Ciddi oranda azalma oldu halsizlik geçti
Hiç yok diyemem ama çok daha iyiyim 1 kaç hafta öncesine bakarak canım
Valla ben hastanede yattim ciktim . Ayni hastanedeki gibi sabah aksam serum hap devam ettim evdede o zamanlar iyidi gene biraz kati yemekler haric corba falan yiodum cikmiyodu. Ama ne zaman ki 10 hafta dedik sanirim serumlarin etkisi gectigi icin sadece sabah ilactan sonra bi kac saat rahat ediyorum sonra saat 1 gibi baslio ne gondersem cikiyo gunde bazen 2 bazen 3 kusuyorum yine ozellikle aksama dogru oluyo. Kolumda yer kalmadigi icin seruma ara vermistik 5 tane daha vardi onlara devam etcem. . 12 yi iple cekiorum bakalim azalckmi nolck gorcezBizim seninle aynı tarih sanırım SAT, doğum tarihlerimiz aynı görünüyor çünkü. 10+3 olmama rağmen çok şükür bi kaç gündür azaldı bulantım, eskisi gibi çok kusmuyorum da artık, bir kez kusuyorum günde çok şükür. Sen Nasıl oldun canım? Biraz olsun rahatlamışsındır umarım
Hele aksam en son duracak bise yiorum 5 de falan onla kaliyorum dahada yiyemiyorum. Aksamki ictigim hap hic etki bile etmiyo tahminimce.. uyuyana kdr basima hal geliyo 10 da siziyorum zorla. Allahim her seyin kokuusu ayri ayri en berbat haliyle geliyo. 1 aydir annemdeyim . Dusun artik ewde kimse parfum falan skamiyo. Yattigim odanin kapisi hic acilmiyo mutfakdan koku gelmesin diye.Bizim seninle aynı tarih sanırım SAT, doğum tarihlerimiz aynı görünüyor çünkü. 10+3 olmama rağmen çok şükür bi kaç gündür azaldı bulantım, eskisi gibi çok kusmuyorum da artık, bir kez kusuyorum günde çok şükür. Sen Nasıl oldun canım? Biraz olsun rahatlamışsındır umarım
Evet cnm oglumda çok çok guzellesmistim herkes de söylüyordu:)Bi sorum olacak bayanlar özellikle erkek gebeligi yapmis ya da cinsiyeti kesinlesmis kisilere: yuzunuzde bi guzellik bi sivilcesizlik hali parlama☺ farketmis miydiniz? Ben ilk gebeligimde yani kizimda yuzum cok kotu olmustu simdi sivilcelenme yok sukur
Hele aksam en son duracak bise yiorum 5 de falan onla kaliyorum dahada yiyemiyorum. Aksamki ictigim hap hic etki bile etmiyo tahminimce.. uyuyana kdr basima hal geliyo 10 da siziyorum zorla. Allahim her seyin kokuusu ayri ayri en berbat haliyle geliyo. 1 aydir annemdeyim . Dusun artik ewde kimse parfum falan skamiyo. Yattigim odanin kapisi hic acilmiyo mutfakdan koku gelmesin diye.![]()
Umudumu yitirmek uzere olmakla beraber insallah diyorum. Isin kotu tarafi ben 1 aydir kesintisiz yatiyorum 7 24 hic kalkmaksizin yatiyorum cunku kalkinca midem kotu oluyo. I reklamin adini bile almak istemiorum kanal degistiriyorum lanet sey ya. Insallah bekliyorum 12 yi bende demek istiyorum bicak gibi kesildi. Yemek icmek istiyorum. Suya sute hasret kaldim valla. Insallah bugunki dualarim bu yonde olcak kandil malum..Benim de aynen böyleydi, annem bizde kalıyor zaten 1 aydır. Eşime ya da başka birine yaklaşamıyordum. Mutfak, çöp, her şey kokuyordu. Dardanel ton reklamı var tv da o bile midemi bulandırıyordu gerçi o reklam hala midemi mahvediyor da. Eşimle anneme beni Bi süreliğine K9 köpeği olarak narkotiğe alsınlar diye dalga geçiyordum, bütün kokuları duyabildiğim için :) çok şükür 3 gündür günde 1 seferle atlatıyorum. Darısı en kısa zamanda senin de başına canım, Allah çarçabuk kurtarsın inşallah
Benim normalde de cildim parlaktırBi sorum olacak bayanlar özellikle erkek gebeligi yapmis ya da cinsiyeti kesinlesmis kisilere: yuzunuzde bi guzellik bi sivilcesizlik hali parlama☺ farketmis miydiniz? Ben ilk gebeligimde yani kizimda yuzum cok kotu olmustu simdi sivilcelenme yok sukur
Edacım inan herkesin isterim lakin senin için çok daha istiyorumUmarim bnde bole yazarim. 3 haziranda 12 olcaz.
Erken değilmi daha baby kasıktaArkadaşlar benimde karnımda kaşınma başladı çatlıyormuyum yoksa :) hemen önlemimi alıp kremlenmem lazım sizde yok mu ?
Bilmiyorum canım hem göğüslerim hem Karnım tatlı tatlı kaşınıyor aradaBenim normalde de cildim parlaktır
Sanki şu an nur gibi oldu ☺
Dr ama dün %70 kız dedi
Edacım inan herkesin isterim lakin senin için çok daha istiyorum
Dilerim bir an önce geçer
Erken değilmi daha baby kasıkta
Kremlere yağlara başla o zamanBilmiyorum canım hem göğüslerim hem Karnım tatlı tatlı kaşınıyor arada
Evet canım başladım bakalımKremlere yağlara başla o zaman
Kremlere yağlara başla o zaman
Benim normalde de cildim parlaktır
Sanki şu an nur gibi oldu ☺
Dr ama dün %70 kız dedi
Edacım inan herkesin isterim lakin senin için çok daha istiyorum
Dilerim bir an
Insallah canim cok saol. Ben devamli yatmaktayim valla dusuk riski yoktu ama dusmeside pek mumkun degildi 7 24 yattigim i icin :) bilmiyorum ya. 10+1 olduk 12 yi bekliyorum bende yazcam insallah bi sabah bugun bulnti gitmis die
Valla benimde gogusler uc gundur fena kasiniyo sisiyo ondan diyorm bendeBilmiyorum canım hem göğüslerim hem Karnım tatlı tatlı kaşınıyor arada