- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- 83
Evet canım göbeğim aynen tatlı tatlı kaşınıyoGöbeğin mi canım seninde , böyle tatlı tatlı özellikle 2 gündür başladı benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım göbeğim aynen tatlı tatlı kaşınıyoGöbeğin mi canım seninde , böyle tatlı tatlı özellikle 2 gündür başladı benimde
Allah razi olsun bende tum duami bu yonde ettim rabbim kabul eder insallah. Senle ayniyiz sanirim bende oleyim damacanaya gomulcem hic su icmiyorum cunku. Cay icebiliorum onuda gorsen ard ard ard arda yudumluyorum suszluktn. Suan mesela yaniyo agzim aglicam nerdeyse icemiyorum neden cunku azcik nohut yedirdi annem burnumdan geldi 4 kere kustumBende 1 ay hiç kalkmadan yattım, su içmediğim için de tuvalete sadece kusmak için gidiyordum. Benim bıçak gibi kesilmedi de belirgin şekilde azaldı özellikle kusma. Ama hala doyasıya Bi su içemedim, su içmeye başlasam yemin ederim damacanayı kafaya dikip bitiresim var, o kadar özledim su içmeyi. Allah bu mübarek günde senin de şifanı versin canım çarçabuk :) dualarım seninle
Yürüyüşü açık havada ve orta tempoda yapıyorum ama ben yillardir cok aliskinim yuruyus yapmaya yüksek tempoda.dr orta tempoya düşür dedi.
Aliskin degilsen az vakitle ve düşük başlayabilir zamanla orta tempoya çıkabilirsin ama yinede dr.a sormakta fayda var
Evet hatırladım Bursa istiyordunuzCnm bizim tayin durumumuz var surekli burda kalici degilim..
Yaz tatili de var..
Durumumu anlatirsam buldugum doktorun anlayacagini dusunuyorum..
Butun tahlillerimi sakliyorum..
Hepsini gosteririm...:)
Yuruyusunu nasil yapiyorsun?
Temiz havada mi?
Evde mi?
Evdeyse kosu bandinin hizi ne kadar?
İsimler de süperCanim inşallah hayırlısi ile gelir isim olarak zeynep yada elif istiyotuz
Yağmurlu havayı çoook severimGünaydın kızlar
Izmir'de çok yağmur yağıyor mis gibi yağmur kokusuna uyandım.
Ay evet yazı bende düşünüyorum ama Adana daha sıcak Allah yardımcımız olsun neyseki 7.aydan sonra havalar normale döncekEvet hatırladım Bursa istiyordunuz
Belli olmadımı askeriyenin tayinleri açıklandı
İsimler de süper
Eski isimlerden en çok sevdiğimdir
Arda dan sonraki oğluşun ismi ne ?
Yağmurlu havayı çoook severim
Ben Adanalıyım malum sıcaklarımızla meşhur bir iliz yazın ne yapacam karaa karaa onu düşünüyorum
14. hafta tatlım 3 hafta var daha.
Cnm şu ara çok yoğunum
Çok geçmiş olsun
Çok şükür iyi cnm bnm
Teşekkür ederim
Benm geçmedi ama azaldı çok şükür
Seni aile bakanı yapsak keşke :)
Yaptıracağım inşallah cuma günü
Kaçıncı çocuk cuma eklerim inşallah hoşgeldiniz
Adanada asıl sıcaklar 6. Aydan kasıma kadardır en sıcak temmuz ağustos eylülAy evet yazı bende düşünüyorum ama Adana daha sıcak Allah yardımcımız olsun neyseki 7.aydan sonra havalar normale döncek
Çok şükür baya azaldı14te geçer mi diyorsun yani cnm? yaa sabııırr diyorum artk
seninle 1 gün var aramızda cnm ama benim hala aynı, ne güzel şanslısın.darısı bana inşallah..serumun etkisi geçti iyice eski halime döndüm birde yarın işe gitcem![]()
Annem de 2 çocuk doğurmuş hiç çatlama yokGünaydınlar hepinize
İlk hamileliğimde lierac, zeytinyağı, bebeyağı hepsini çok düzenli kullanmama rağmen baya çatladım. Çatlayacağın varsa 9 ay yağ fıçısında da dursan çatlarsın denir ya çok doğru. Annemin de çok çatlağı vardır bi de ergenlikte bile kilo alıp vermememe rağmen belim vs çatlamıştı benim, cilt yapısıyla alakalı yani bu durum malesef.
Cinsiyet öğrenenlere çok sevindim ve heveslendim. Bizim öğrenmemize daha var. Bir kızım olduğu için bazen diyorum ki ona arkadaş olur kız olsun, bazen de farklılık olur erkek olsun Allah hangisini uygun görürse tabiki, sağlıkla doğsun yeterki. İçime kız doğuyor ama sanki benden hep kız annesi olurmuş gibi :) çin takvimine göre erkek gerçi bu sefer. Hayırlısı bakalım..
Buarada kızıma hamileyken yüzüm hiç bozulmamıştı, bir tane bile sivilcem de çıkmamıştı. Herkes çok güzelleştin diyordu ama kızdı yani. Onlar her zaman tutmayabiliyor demek ki.
Evet hatırladım Bursa istiyordunuz
İsimler de süper
Ben Adanalıyım malum sıcaklarımızla meşhur bir iliz yazın ne yapacam karaa karaa onu düşünüyorum
Adanada asıl sıcaklar 6. Aydan kasıma kadardır en sıcak temmuz ağustos eylül
Düşünmek bile istemiyorum
O zaman Allah kolaylık versin izmirde haziranın 2.haftası boğucu sıcaklar geliyor Eylül'ün 15inden sonra hava sıcaklığı düşmeye başlar 3 ay sıkcaz dişimizi
Çok şükür baya azaldı
Acıktığımı hissediyorum artık
Bu geçmeler aana hepinize olsun inşallah
Annem de 2 çocuk doğurmuş hiç çatlama yok
Bnm ilk gebeligimde karnım çatladı sonra hızlı bir kg vermem oldu o zaman ta tam çatladım :)
Bnmde kızımda yüzümde bir sivilce dahii çıkmadı o da cilt yapısıyla alakalı bence
Evet hatırladım Bursa istiyordunuz
İsimler de süper