2016 Aralık Anneleri

Cinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun darısı başıma :rolleyes: Hala tam olarak hamile gibi hissetmiyorum unutuveriyorum bazen iş yaparken ağır bişeyi kaldırıveriyorum veya yüzüstü yatıyorum sonra aklıma geliyor korkuyorum bu defa da.. Geçenlerde çay içerken dalıp gitmişim demli demli içtim sonra offf dedim ama iş işten geçti tabi. :kızgın:

Merhabalar guzel anneler ben yeni araniza katiliyorum. Simdi ikinci hamileligimi yasiyorum aralik sonu sezaryenim kismetse...
Ikili test yaptiranlari okudukca bi bilgi paylasmak istedim ben kizima hamileyken 12+1 de ikili test yaptirinca cok bilgili olan doktorum o kagittaki fb-hcg: 104ml yazan degerim icin 3K kuralindan bahsetmisti. Bu deger 40-50'den yuksekse sayet
1K.usman olmasi
2K.anaman olmasi ya da
3K.iz evladi tasiyor olman gerekir demisti. Benim o zamanlar asiri kusmam oldugu icin ultrasonda bebegim de kendini gostermedigi icin kiz oldugunu netlestiremedik 18.haftaya kadar. Ama evet sonra pek cok hamile arkadasimda da baktimki Kusma_Kanama yoksa bu degerin dusuklugu erkek bebek anlamina geliyor sevgili anneler. Istisnalar varsa yazsin☺☺☺

Bi sorum olacak bayanlar özellikle erkek gebeligi yapmis ya da cinsiyeti kesinlesmis kisilere: yuzunuzde bi guzellik bi sivilcesizlik hali parlama☺ farketmis miydiniz? Ben ilk gebeligimde yani kizimda yuzum cok kotu olmustu simdi sivilcelenme yok sukur

Oy oy cnm çok teşekkür ederim
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın
Sizin cinsiyet belşi olmuştur neyin olacak :)

Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah

Maşallah gözünaydın

Sağol cnmm Seninde

Sağol cnmm Seninde

Mutlu haber
Ciddi oranda azalma oldu halsizlik geçti
Hiç yok diyemem ama çok daha iyiyim 1 kaç hafta öncesine bakarak canım
Umarim bnde bole yazarim. 3 haziranda 12 olcaz.

Bizim seninle aynı tarih sanırım SAT, doğum tarihlerimiz aynı görünüyor çünkü. 10+3 olmama rağmen çok şükür bi kaç gündür azaldı bulantım, eskisi gibi çok kusmuyorum da artık, bir kez kusuyorum günde çok şükür. Sen Nasıl oldun canım? Biraz olsun rahatlamışsındır umarım
Valla ben hastanede yattim ciktim . Ayni hastanedeki gibi sabah aksam serum hap devam ettim evdede o zamanlar iyidi gene biraz kati yemekler haric corba falan yiodum cikmiyodu. Ama ne zaman ki 10 hafta dedik sanirim serumlarin etkisi gectigi icin sadece sabah ilactan sonra bi kac saat rahat ediyorum sonra saat 1 gibi baslio ne gondersem cikiyo gunde bazen 2 bazen 3 kusuyorum yine ozellikle aksama dogru oluyo. Kolumda yer kalmadigi icin seruma ara vermistik 5 tane daha vardi onlara devam etcem. . 12 yi iple cekiorum bakalim azalckmi nolck gorcez

Bizim seninle aynı tarih sanırım SAT, doğum tarihlerimiz aynı görünüyor çünkü. 10+3 olmama rağmen çok şükür bi kaç gündür azaldı bulantım, eskisi gibi çok kusmuyorum da artık, bir kez kusuyorum günde çok şükür. Sen Nasıl oldun canım? Biraz olsun rahatlamışsındır umarım
Hele aksam en son duracak bise yiorum 5 de falan onla kaliyorum dahada yiyemiyorum. Aksamki ictigim hap hic etki bile etmiyo tahminimce.. uyuyana kdr basima hal geliyo 10 da siziyorum zorla. Allahim her seyin kokuusu ayri ayri en berbat haliyle geliyo. 1 aydir annemdeyim . Dusun artik ewde kimse parfum falan skamiyo. Yattigim odanin kapisi hic acilmiyo mutfakdan koku gelmesin diye. :110::KK61:

Bi sorum olacak bayanlar özellikle erkek gebeligi yapmis ya da cinsiyeti kesinlesmis kisilere: yuzunuzde bi guzellik bi sivilcesizlik hali parlama☺ farketmis miydiniz? Ben ilk gebeligimde yani kizimda yuzum cok kotu olmustu simdi sivilcelenme yok sukur
Evet cnm oglumda çok çok guzellesmistim herkes de söylüyordu:)

Hele aksam en son duracak bise yiorum 5 de falan onla kaliyorum dahada yiyemiyorum. Aksamki ictigim hap hic etki bile etmiyo tahminimce.. uyuyana kdr basima hal geliyo 10 da siziyorum zorla. Allahim her seyin kokuusu ayri ayri en berbat haliyle geliyo. 1 aydir annemdeyim . Dusun artik ewde kimse parfum falan skamiyo. Yattigim odanin kapisi hic acilmiyo mutfakdan koku gelmesin diye. :110::KK61:

Benim de aynen böyleydi, annem bizde kalıyor zaten 1 aydır. Eşime ya da başka birine yaklaşamıyordum. Mutfak, çöp, her şey kokuyordu. Dardanel ton reklamı var tv da o bile midemi bulandırıyordu gerçi o reklam hala midemi mahvediyor da. Eşimle anneme beni Bi süreliğine K9 köpeği olarak narkotiğe alsınlar diye dalga geçiyordum, bütün kokuları duyabildiğim için :) çok şükür 3 gündür günde 1 seferle atlatıyorum. Darısı en kısa zamanda senin de başına canım, Allah çarçabuk kurtarsın inşallah

Benim de aynen böyleydi, annem bizde kalıyor zaten 1 aydır. Eşime ya da başka birine yaklaşamıyordum. Mutfak, çöp, her şey kokuyordu. Dardanel ton reklamı var tv da o bile midemi bulandırıyordu gerçi o reklam hala midemi mahvediyor da. Eşimle anneme beni Bi süreliğine K9 köpeği olarak narkotiğe alsınlar diye dalga geçiyordum, bütün kokuları duyabildiğim için :) çok şükür 3 gündür günde 1 seferle atlatıyorum. Darısı en kısa zamanda senin de başına canım, Allah çarçabuk kurtarsın inşallah
Umudumu yitirmek uzere olmakla beraber insallah diyorum. Isin kotu tarafi ben 1 aydir kesintisiz yatiyorum 7 24 hic kalkmaksizin yatiyorum cunku kalkinca midem kotu oluyo. I reklamin adini bile almak istemiorum kanal degistiriyorum lanet sey ya. Insallah bekliyorum 12 yi bende demek istiyorum bicak gibi kesildi. Yemek icmek istiyorum. Suya sute hasret kaldim valla. Insallah bugunki dualarim bu yonde olcak kandil malum.. :(

Benim normalde de cildim parlaktır
Sanki şu an nur gibi oldu ☺
Dr ama dün %70 kız dedi
Umarim bnde bole yazarim. 3 haziranda 12 olcaz.
Edacım inan herkesin isterim lakin senin için çok daha istiyorum
Dilerim bir an önce geçer

Arkadaşlar benimde karnımda kaşınma başladı çatlıyormuyum yoksa :) hemen önlemimi alıp kremlenmem lazım sizde yok mu ?
Erken değilmi daha baby kasıkta

Dr ama dün %70 kız dedi

Dilerim bir an önce geçer

Erken değilmi daha baby kasıkta
Bilmiyorum canım hem göğüslerim hem Karnım tatlı tatlı kaşınıyor arada

Dr ama dün %70 kız dedi

Dilerim bir an
Insallah canim cok saol. Ben devamli yatmaktayim valla dusuk riski yoktu ama dusmeside pek mumkun degildi 7 24 yattigim i icin :) bilmiyorum ya. 10+1 olduk 12 yi bekliyorum bende yazcam insallah bi sabah bugun bulnti gitmis die

Back
X