2016 Aralık Anneleri

Şu icsem yarıyor derler ya son bikaç gündür öyleyim. .
Yemek yiyorum hiç yememis gibiyim doyuyorum yarım saat sonra midem kaziniyor. .
Ben de yemiyorum su içiyorum daha kötü oluyor. .
Kilodan acayip korkan ben bu hamileliğimde sanırım baya bi kilo alcm. .
10. Haftadayim 2 kilo aldım bile..
Bu kilo benim yemekle alakali değil normal yediklerimi yiyorum vücudum hiç ogutmeden sindirmeden kendine tutuyor.
Çok fena moralim bozulmuş durumda...
Bu iki kiloyu da son iki haftada aldım. .
Doktora gittiğimde soracağım hamilelik diyeti ve spor yapabilir miyim diye?

Ve doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten şunun surasında 2 -3 kere daha anca giderim
Sonra tatilde başka doktorlara. .
Doktor geldiğimi görünce geçin içeri diyor ultrasonla bakıyor benimle hiç konuşmadan bikaç bişey söyleyip odadan çıkıyor gezinmeye. .
Yeni bi doktor varmış 20 yıl istanbul Memorial hastanesinde çalışmış. .
Hastasiyla çok ilgileniyormus baya bi konuşuyormuş
Çocuklarımin son sınavlarını yapayım bu perşembe gideceğim o doktora tam 11 haftalik olacak...
Neden daha önce gitmiyorum çünkü bnm bi arkadaşımın bebeğinin kalbi 11 haftalik durmustu. .
Çok kötü bi his ama belki bnm başıma da gelir mi acaba diye aklımdan cikaramiyorum. .

Bi arkadas 3 k kuralindan bahsetmiş ama benim kusma ve kanamam olmamıştı kızım da. ..
Bu hamileliğimde kendimi çok çirkin hissediyorum. .
Yüzüm ergen yüzü gibi oldu sivilceden. .
Belki yine kızım olur. :)

Bi arkadas 3 k kuralindan bahsetmiş ama benim kusma ve kanamam olmamıştı kızım da. ..

Gecmis olsun ve hayirli olsun canim☺ 3K kurali icin kusma-kanama-kiz olma sartlarindan biri yetiyo canim. E seninde kiz olmus zaten degerin kacti o zamanlar ikili testte onu merak ettim 40-50den dusuk ciktiysa bu tez curuyo cunku

Hangi kremleri kullanabiliriz bilen var mı doktoruna soran ? Çünkü ben el kremi dahi kullanmıyorum 2buçuk aydır..
Öğrenir yazarım canıımm
Bu kilo benim yemekle alakali değil normal yediklerimi yiyorum vücudum hiç ogutmeden sindirmeden kendine tutuyor.

Ve doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten şunun surasında 2 -3 kere daha anca giderim
Doktor geldiğimi görünce geçin içeri diyor ultrasonla bakıyor benimle hiç konuşmadan bikaç bişey söyleyip odadan çıkıyor gezinmeye. .
Çocuklarımin son sınavlarını yapayım bu perşembe gideceğim o doktora tam 11 haftalik olacak...
Neden daha önce gitmiyorum çünkü bnm bi arkadaşımın bebeğinin kalbi 11 haftalik durmustu. .
Çok kötü bi his ama belki bnm başıma da gelir mi acaba diye aklımdan cikaramiyorum. .
Burda takipli gebelik çok önemli 5 ay bir dra gittiysen 5.aydan sonra bir başka dr kolay kolay kabul etmiyor
Bnm kız kardeşim yiğenime hamileyken yüzüne bakılmaz hâle gelmişti
Kızımız oldu :)

AzRASILAM AzRASILAM tatlım iyiyiz şükür Rabbimin izni ile kızım olacak iki oglandan sonra :))

Pazartesi kontrolum uz var inşallah değişmez :)

Ayyy canımm çooook sevindim iki paşadan sonra
Aslında senn ikinci paşayı çok facede görmedim ama ilki maşallah çok güzel bir bebekti
Kızın nasıl olur bilemem artık
İsim ne düşünüyorsunuz

Bende ayni durumdayim.her zaman ki kadar yiyorum hatta cok tatli tuketirdim normalde artik gormek bile istemiyorum buna rağmen kilo aldim :(
Dr.um gebelik metabolizmasinin cok farkli olduğunu söyledi.Normalde cok spor yapan biriyim simdi yalnizca yürüyüş yapiyorum(1 saat kadar) 12.haftadan sonra hamile egzersizlerine başlayacağım.
Kilo almak dert degil saglik olduktan sonra ama fazlası cok rahatsiz ediyor

Kızlar bebişin ilk hareketlerini nasıl hissedicez bende damar seyirmesi gibi bişeyler oluyo içimde sın 2-3 gündürde böyle karıncalanma gibi oluyo
Oğlumda 19. Haftada hissetmiştim. Işten dönüş toplu taşımada otururken. Içimde kelebek kanat çırpıyor gibiydi. Pır pır pır :)
Hareketleri hissetmek için daha erken gibi gibi :)
Hayırlı kandiller canım...

Dün doktorum çok kusman ve bulantın yoksa vitamin yazıcam dedi. Bulantılarım arada oluyor ama kusmam yok dedim. Elevit yazdı. Birde ben hiç et yiyemiyorum oldum olası dedim. 15.haftadan sonra omega 3 veririm şimdi vermiyorum, yiyemediğin şeyler için kendini çok zorlama faydasını göremezsin öyle dedi.
Ayni seyleri doktor bana da soyledi bende senin gibiyim ayni.Et hic yiyemiyorsan omeg alablrsn dedi yoksa suan gerek yok sart degil demisti

Gecmis olsun ve hayirli olsun canim☺ 3K kurali icin kusma-kanama-kiz olma sartlarindan biri yetiyo canim. E seninde kiz olmus zaten degerin kacti o zamanlar ikili testte onu merak ettim 40-50den dusuk ciktiysa bu tez curuyo cunku

Degerimi hic bilmiyorum ki ustunden 4 sene gecmis..

Öğrenir yazarım canıımm

Burda takipli gebelik çok önemli 5 ay bir dra gittiysen 5.aydan sonra bir başka dr kolay kolay kabul etmiyor

Aslında senn ikinci paşayı çok facede görmedim ama ilki maşallah çok güzel bir bebekti
İsim ne düşünüyorsunuz

Cnm bizim tayin durumumuz var surekli burda kalici degilim..
Yaz tatili de var..
Durumumu anlatirsam buldugum doktorun anlayacagini dusunuyorum..

Butun tahlillerimi sakliyorum..
Hepsini gosteririm...:)

Bende ayni durumdayim.her zaman ki kadar yiyorum hatta cok tatli tuketirdim normalde artik gormek bile istemiyorum buna rağmen kilo aldim :KK43:
Dr.um gebelik metabolizmasinin cok farkli olduğunu söyledi.Normalde cok spor yapan biriyim simdi yalnizca yürüyüş yapiyorum(1 saat kadar) 12.haftadan sonra hamile egzersizlerine başlayacağım.
Kilo almak dert degil saglik olduktan sonra ama fazlası cok rahatsiz ediyor

Yuruyusunu nasil yapiyorsun?
Temiz havada mi?
Evde mi?
Evdeyse kosu bandinin hizi ne kadar?

Öğrenir yazarım canıımm

İsim ne düşünüyorsunuz

Canim inşallah hayırlısi ile gelir isim olarak zeynep yada elif istiyotuz

Umudumu yitirmek uzere olmakla beraber insallah diyorum. Isin kotu tarafi ben 1 aydir kesintisiz yatiyorum 7 24 hic kalkmaksizin yatiyorum cunku kalkinca midem kotu oluyo. I reklamin adini bile almak istemiorum kanal degistiriyorum lanet sey ya. Insallah bekliyorum 12 yi bende demek istiyorum bicak gibi kesildi. Yemek icmek istiyorum. Suya sute hasret kaldim valla. Insallah bugunki dualarim bu yonde olcak kandil malum.. :KK43:

Bende 1 ay hiç kalkmadan yattım, su içmediğim için de tuvalete sadece kusmak için gidiyordum. Benim bıçak gibi kesilmedi de belirgin şekilde azaldı özellikle kusma. Ama hala doyasıya Bi su içemedim, su içmeye başlasam yemin ederim damacanayı kafaya dikip bitiresim var, o kadar özledim su içmeyi. Allah bu mübarek günde senin de şifanı versin canım çarçabuk :) dualarım seninle

Cnm bizim tayin durumumuz var surekli burda kalici degilim..
Yaz tatili de var..
Durumumu anlatirsam buldugum doktorun anlayacagini dusunuyorum..

Butun tahlillerimi sakliyorum..
Hepsini gosteririm...:)

Yuruyusunu nasil yapiyorsun?
Temiz havada mi?
Evde mi?
Evdeyse kosu bandinin hizi ne kadar?

Yürüyüşü açık havada ve orta tempoda yapıyorum ama ben yillardir cok aliskinim yuruyus yapmaya yüksek tempoda.dr orta tempoya düşür dedi.
Aliskin degilsen az vakitle ve düşük başlayabilir zamanla orta tempoya çıkabilirsin ama yinede dr.a sormakta fayda var

Catlak konusu geçmiş, bebe yağı öneririm her banyodan sonra.ilk gebeligimde cok iyi gelmisti bana.
Yine de dr.unuza sormakta fayda var

Oğlumda 19. Haftada hissetmiştim. Işten dönüş toplu taşımada otururken. Içimde kelebek kanat çırpıyor gibiydi. Pır pır pır :)
Hareketleri hissetmek için daha erken gibi gibi :)
Hayırlı kandiller canım...
Sağol canım sanada hayırlı kandiller.. Benimde her zaman olmasada ara ara pıt pıt bişe oluyo içimde ama henüz hissetmek için erken sanırım :)

Back
X