Şu icsem yarıyor derler ya son bikaç gündür öyleyim. .
Yemek yiyorum hiç yememis gibiyim doyuyorum yarım saat sonra midem kaziniyor. .
Ben de yemiyorum su içiyorum daha kötü oluyor. .
Kilodan acayip korkan ben bu hamileliğimde sanırım baya bi kilo alcm. .
10. Haftadayim 2 kilo aldım bile..
Bu kilo benim yemekle alakali değil normal yediklerimi yiyorum vücudum hiç ogutmeden sindirmeden kendine tutuyor.
Çok fena moralim bozulmuş durumda...
Bu iki kiloyu da son iki haftada aldım. .
Doktora gittiğimde soracağım hamilelik diyeti ve spor yapabilir miyim diye?
Ve doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten şunun surasında 2 -3 kere daha anca giderim
Sonra tatilde başka doktorlara. .
Doktor geldiğimi görünce geçin içeri diyor ultrasonla bakıyor benimle hiç konuşmadan bikaç bişey söyleyip odadan çıkıyor gezinmeye. .
Yeni bi doktor varmış 20 yıl istanbul Memorial hastanesinde çalışmış. .
Hastasiyla çok ilgileniyormus baya bi konuşuyormuş
Çocuklarımin son sınavlarını yapayım bu perşembe gideceğim o doktora tam 11 haftalik olacak...
Neden daha önce gitmiyorum çünkü bnm bi arkadaşımın bebeğinin kalbi 11 haftalik durmustu. .
Çok kötü bi his ama belki bnm başıma da gelir mi acaba diye aklımdan cikaramiyorum. .
Yemek yiyorum hiç yememis gibiyim doyuyorum yarım saat sonra midem kaziniyor. .
Ben de yemiyorum su içiyorum daha kötü oluyor. .
Kilodan acayip korkan ben bu hamileliğimde sanırım baya bi kilo alcm. .
10. Haftadayim 2 kilo aldım bile..
Bu kilo benim yemekle alakali değil normal yediklerimi yiyorum vücudum hiç ogutmeden sindirmeden kendine tutuyor.
Çok fena moralim bozulmuş durumda...
Bu iki kiloyu da son iki haftada aldım. .
Doktora gittiğimde soracağım hamilelik diyeti ve spor yapabilir miyim diye?
Ve doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten şunun surasında 2 -3 kere daha anca giderim
Sonra tatilde başka doktorlara. .
Doktor geldiğimi görünce geçin içeri diyor ultrasonla bakıyor benimle hiç konuşmadan bikaç bişey söyleyip odadan çıkıyor gezinmeye. .
Yeni bi doktor varmış 20 yıl istanbul Memorial hastanesinde çalışmış. .
Hastasiyla çok ilgileniyormus baya bi konuşuyormuş
Çocuklarımin son sınavlarını yapayım bu perşembe gideceğim o doktora tam 11 haftalik olacak...
Neden daha önce gitmiyorum çünkü bnm bi arkadaşımın bebeğinin kalbi 11 haftalik durmustu. .
Çok kötü bi his ama belki bnm başıma da gelir mi acaba diye aklımdan cikaramiyorum. .