Günaydın güzel anne adayları :) Mutlu ve sağlıklı bir gün geçirelim inşallah hepimiz, doktora gidenler güzel haberlerle dönsün inşallah:)
Dün annemle bana hamile kıyafeti aldık, kilo almamama rağmen pantolonlarımın beli göbeğimi sıkıştırmaya başladı. İki tane kot, bir tane de bahçıvan pantalonu dedikleri salopetlerin şortlularından aldım. Bir tane gebe giyim mağazasına gittik, ne kadar pahalı ya. Sonra lcw den baktık, daha uygun fiyatlar, oradan aldım ben de. Gebe giyim mağazası beni bir de iç çamaşırcıya soktu nerdeyse zorla, kadınlar beni sinir etti. Vay efendim sütyenleri daha 1 aylık gebeyken değiştirmek gerekiyormuş, balensiz ve süngersiz olmalıymış, gece de sütyenle yatmalıymışım ki memelerim yayılmasınmış
Belki doğru söylüyorlardır ama söyleyiş biçimleri illa mal satmak isteyen ısrarcı, hatta zorlayıcı olunca ben de tersledim. İki çocuk doğurur sonra da
estetik olurum gene de sütyenle yatmam dedim. Sanki benim mememden onlara neyse.

Yalnız Nasıl kızdıysam kadınlar bir daha konuşamadılar, daha da o dükkanın önünden geçmem yani.
Annem terzi zaten, tunik, elbise almayalım ben dikerim dedi, kumaş aldık sağ olsun o dikecek. Onları almaya kalksam 500 lira çıkacaktı cebimden, Allah razı olsun annemden, o dertten kurtardı biraz.