- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.622
- 773
- 40
aynen ondan cnm etçiliz biz :)Aaaa neden ki o.. Ada'na etçil bir memleket ondan sanırımBurda baya bir sure de olur pazarlarda.. Hatta bazı pazarlarda kışın bile kavanozlarda satılıyor
![]()
ondandır cnm ters hareket etmişsindirKızlar iyi geceler benim belimde dayanılmaz bir ağrı var akşam 8 den beri ama zor kalkıyorum yerimden lekelenmem kanamam vs hiç birşey yok.Oglumu çok kaldırdım bugün sürekli kucak istedi diş çıkardığı için biraz miziklandi acaba ondan mı tosunbac da kendisi taşımak zor oluyor
hadi gözünaydın bnde snei listeye ekleyimHeralde yaptım alintilari. Teşekkür ederim ablam.
bence hiçbirşey çıkmayacak gör bak inşallah :) Allahın izniyleKizlar hepinize cok tesekkur ederim, moralimi duzeltiniz cok sagolun. Altinti yapmaya calistim ama olmadi. Ben Kanada'da yasiyorum, sizden 7 saat gerideyim. Ben isten cikip, eve gelene kadar muhtemelen hepiniz uyuyor oluyorsunuz. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.
Bu sabah kan verdim iki tup, simdi test'in sonucunu beklicem. 10 is gunu surermis, bu 1o gun nasil gececek Allahim cok zor olacak. Amniosentez'e gerek olmadigini soyledi doktorum, bu Harmony test bebegin DNA'sini analiz ediyormus zaten. Hem amniyosentez'den daha guvenli, sadece kan veriliyor sonucta. Sonuc gelene kadar dua edip, sabir edicem artik. Hersey Allah'tan, insallah hayirli sonuclar alirim. Dualariniz eksik etmeyin lutfen.
hadi gözünaydın :)
ilk seni yazıyorum
ismide kararlaştırırsanız söylersin onu da yazarım
açılış senden bereketi Allahtan
pembeyse git canım benceKızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?