Günaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)
ben şimdi 2 doktora birden gidiyorum. en baştan beri hangisine devam edicem karar veremedim. hem ikisinden de farklı bilgiler aldığımdan, hem de bebeğimizi daha sık görmek hoşuma gittiğimizden bugüne kadar böle oldu..
şimdi ben geçen b doktoru diyelim, b doktoruna gittim. ikili test istedi ben de a doktorunda ikili testi yaptırdıgımızı söyledim. o zaman ne için gelmiştiniz dedi. ben bi an kaldım. sonuçları bi de size göstermek istedik dedim. bi suratı düştü, tavır yaptı resmen..ultrasonla bakalım isterseniz dedi. gönülsüz gönülsüz, bende bakalım tabi bunun için geldik dedim.. gerçi sonra ultrasonda 10-15 dk ayrıntılı baktı, dopplere varana kadar, heryerini tek tek gösterdi vs. yani baya ilgilendi ultrasonda, bu konuda hakkını yemem yanlış olur..zaten b doktoruna gitme sebeplerimden biri bu a doktoruna göre daha çok ultrason bilgileri veriyor..
neyse sonuç olarak kendimi kötü hissettim resmen bize a doktoruna gittiniz bi daha bana niye geldiniz demek istedi.. yalnız ben değil eşim de aynı şeyi farketti. bu arada 2 doktor da özel hastanede.. 2si de iyi doktorlar, ama bilemiyorum
sizce ne yapmalı? 2 doktor çok iyi fikir değil mi? 1 doktoru seçmem mi lazım artık?