- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.622
- 773
- 40
Tühh canını çekmesine neden mi oldum k.bakma canımEvet canım aynen abartmadan yedim hatta sabah bi 3 tulumbayı da şerbete buladım yedim:)
Waffle mı Ayy benimde canım istedi bak:)
Bnm 12. Haftamda epeyce azaldıKızlar benim bulantılarım devam ediyor ne zaman geçecek bilen var mi
Halsizlik devam ama ilk z aman kadar olmasada halen var
Teşekkür ederim canımm bilgi içinAy seni okurken bile bulandı midem tatliyla bütün ilişkimi kestim ben :)
Bütün evi topladım sildim supurdum toz aldım banyo tuvalet temizledim kızım uyanınca da balkon yikayacagim daha
Negatif cekinik gen olduğu için baba negatif anne pozitif ise bebeğin negatif olma ihtimali yoktur. Sadece anne negatif baba pozitifse kan uyusmazligindan bahsedilebilir
Önemli bunlar
Zeynep ismi çok güzel canımmbenim
Şimdi görev yeriniz neresi ?
Canım tüm yazacaklarımıBenimde mide bulantılarım hala devam ediyor dr göre mayıs ayının sonuna doğru geçmesi gerekiyordu ama bazı annelerde bu süre biraz daha uzaya biliyormuş en son 27 mayısta dr randevumuz vardı tabi ben yine heyecandan dr soracağım tüm soruları unuttum sormayı ilk bebeğimiz ve ben çok heycanlıyım bu arada 16 haziranda bebişimizin cinsiyetini öğreneceğiz hayırlısıyla
Bende bebeği görünce unutuyorum
Hep yazıyorum sorcaklarımı
Hepsini yazmışsın canımCanım benden sana tavsiye dr gitmeden önce aklına birşey takıldığında yada sormak istediğin şeyleri aklına geldikçe bir yere not al ve dr giderken de yanına al o notu ben genelde telefona kaydediyorum yoksa dediğin gibi heyecandan hele bide pitirciklarimizi görünce herşeyi unutuyoruz
:)