Günaydın kızlar hiç sormayın gece resmen kabus gecesiydi bana, eşim dün canım mangal istiyor diye mangal yaptı bende yanına pilav salata falan yaptım yedik 10 oldu ben yattım gece yarım da bi ağrıyla uyandım yok böyle bişey kendimi yerlere atcam hemen acil e koştuk nöbetçi kadın doğumcuya ulaşmaya çalışıyorlar ama ben kendimi ordan oraya atıyorum ağrı kesici diye yalvarıyorum Allahım bir daha böyle bir gece geçirme çok zordu serum taktılar ağrı kesici de var 2 torba ama kollarım delik deşik oldu ağrıdan duramıyorum her yerim titriyor kız sağ kol sol kol sürekli deneme yapıyor neyse sonunda taktı ağrı kesici aktı ve ağrım geçince bebeğime bişey olduysa diye feryat figan acili ayağa kaldırdım inanın anlatırken yeniden yaşıyorum neyse kan idrar aldılar ne olduğunu anlamak için nöbetçi kadın doğumda Bülent beymiş çok iyi bir doktor kendime geldim sonra Bülent bey yukarı çağırdı çünkü Bebeğimi görmek istiyordum bi odaya aldı bizi gece 2 gibi annem ve eşim yanımda sonra bi ultrason cihazı getirdiler fişi taktı başladı bebeğime bakmaya oo maaşallahı kıpır kıpır dedi kalbini her yerini gösterdi iyi bebeğin bak el sallıyor dedi o an ağladım bebeğim benden daha güçlüydü sanki , sonra doktor kız olduğunu söyledi sonra sonuçlarım çıkmış sağ böbreğimde taşlar vardı purınol toz , zinnat diye antibiyotik yazdı sabah akşam içcekmişim ikisini bebeğime bi zararı olur mu dedim asıl içmezsen erken doğum olur dedi korktum onlara başlıcam bugün birde kanım hbg 9.5 olmuş kızlar benim gibi kanı düşen var mı aranızda?
Işte böyle bi gece geçirdik Rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zordu evlatlarımızı bizlere bağışlasın bunları içince inşallah düzelir enfeksiyon.sabah sabah yazdım ama kusuruma bakmayın