- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Bugün eşimle evde internetten Bebek arabası bakmaktan yorulup gidip gerçeğine bakalım dedik, sözde sadece bakacaktık hem Bebek arabası hem park yatak aldık. 9 a böldüler kredi kartına, yavaş yavaş ödenir dedik. İnşallah memnun kalırız. İzmir' deki arkadaşlarım hiç başka yere bakmayın her şeyin en uygunu Kemeraltı' nda. Sepet beşikler en uygun 350 ye vardı mesela hem de epey güzeldi ben almayı düşünmediğimden çok detaylı incelemedim ama model de çoktu. Almayı düşünen arkadaşlar muhakkak Oralara bakın derim
hafta sonu bizde e-bebek e bakındık biraz araba için hem model hem fiyat bilgisi edinelm dedm ama gereksiz çok model var seçmek çok zor birde o ne fiyatlar öyle sanki motorsiklet alıcaz bune ya en orta bişi 2000 lira sinir oldum kaldıki almak istesek hangisini alacağımızı bilmiyoru onun busu güzel bunun şusu iyi bu şöylede kullanılıyor derken içene çorba oldum alamadan çıktık. önerisi olan varsa sonun kadar açığım .
beşik ise bende başucuma bambu sepetlerden istiyorum hafta sonu beğendiğimin fiyatını sordm ama örtüsü vs herşeyi dahil 1200 lira dediler. nasıl sizce fiyat kızlar uygun mudur.