2016 Aralık Anneleri

Canım ekledim dün İlk sayfada listemiz
12 aralık doğumlulara bak ordasın

Canım ekliyorum şimdi
Bir de isim konusunda birşey demek istiyorum cnm k.bakma
İrem ismi konması sakıncalı isimlerden diye biliyorum

ya bende yazsammı yazmasammı bilemedm ama bende koyulmasının iyi olmadığını bildiğim isimlerden dilerseniz sizde bir araştırın .

Aynen katılıyorum devlet hastanesi olsa yine bi derece ki, özel hastane. Adam değişik bi tip. Ben de anlayamadım. İlgilendiği hamilelerden bazıları da o kadar güzel şeyler söylüyor ki. Ama ben de senin gibi ilgisizliğinden rahatsız olmuştum. 12 haftalıktık ilk gittiğimde. Direk bana sormadan ikili taramayı yaptı, ikili taramanın günü gelmiş diye. Sonra ilaç mevzuunda bende senin gibi kaç defa hastaneyi aradım. İkili taramanın sonucu desen aynen. Bu arada yine iyi sana mail atmışlar. Bana gelip alacaksınız öyle bir uygulamamız yok diye azarlamışlardı. Ben gidip almıştım. Doktor çok önemli gerçekten. Güven duymak gerek ki ben duyamadım Selçuk Hocaya. Ben de balık yemem ama bana da bi ilaç vermediler. Hatta devlet hastanesinde bir doktora ben balık yiyemiyorum dediğimde, yeme zaten zamanı değil diyip güldü. Bebeklerimiz rabbime emanet. İnşallah hayırlısı ile hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız.

İçim hiç rahat değil benim, bankadaki arkadaşım benim doğumumu Selçuk hoca yaptırdı çok memnunum falan demişti.
12. haftadan beri gidiyorum, hala haftasıyla gelişimi uyumlu mu söylemez, cinsiyette zaten yanıldı, boy gelişimi vs iyi mi hiç bir şey bilmiyorum. İş yerime bu hastane yakın diye tercih ettim biraz da, izin almam çok sıkıntı oluyor doktor kontrolünden sonra hemen işe dönüyorum, eşim her zaman doktor için izin alamıyor o götürse beni vs vs
Sinirlerim bozuldu resmen bugün, 8 ağustos için 3d ultrason randevusu aldım, ondan önce devlet hastanesinden falan randevu mu ayarlamaya çalışsam, ne yapsam :(

Günaydın lar bol tekmeli bir güne daha merhaba

prensesmat prensesmat kayserid E hangi Dr gidiyorsun aynı yasta ve aynı şehir Deyiz ve aynı cinsiyete hamileyiz elhamdulillah ben tekdene gidiyoruz
İlk üç ay memorial da fatma Kutlusoy a
Sonra dünyamda aynur Simur a
Ama oradan'da'memnun olmayınca
Şimdi'tekden de zehra Kalınli ya gidiyorum sanırım tekden e devam etcem. Diğeri de çok çok İyi doktorlar ama ben pek ısınamadm.
Bir çok şey'ortak :))

:KK46::halay:EVET KIZLAR SONUÇLARIM ÇIKTI:halay::KK46:
:nazar::KK46:VE BEBİŞİM PRENSESİM SAĞLIKLI:KK46::nazar:
:KK46::KK200:RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN:KK200::KK46:

Burda derdimi sıkıntımı paylaştım hep üzdüysem hakkınızı helal edin :KK68::KK68::KK68:
Amniyosentez sonucum bugün belli oldu normal saptandı :KK31::KK31::KK31:
Hadi gözün aydın canım. Rabbime şükürler olsun. Nasıl sevindim anlatamam.

İsim bulmak çok zormus. Allah m hiçbir isme ısınamıyorm. Sevdiğim isimler'de yakın akrabalar da var. Öğretmenlikte İlk senem de irem adında güzel akıllı ve çok başarılı bir öğrencim vardı kızım olursa koyarım diye düşünüyordum. Ama şimdi cazip gelmiyor. Sadece eşim kesinleştirms ismini iRem konusunda.

cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum . ateş için ince giyin ve hafif soğuk sulu bez alıp koltuk altlarına ayak bileklerine ve başına koy cnm . aşırı soğuk yapma ateşin biranda düşmeside iyi değildir.
bol bol c vitamini al hem zaten alman gerekli hemde zararsız bolca limon sıkıp icne bal koyup ye bolcana . çok fazla bitki vs karıştırma derim hamileikte neyin iyi geldiğini pek bilemiyoruz ondan cesaret etme derim. zencefil çok iyidir ama diyorumya bilemiyorum etkisini sen en iyisi bol portakal sıkıp iç, ballı limon ye ve yat dinlen . şifa bulursun inş. tez vakitte.
amin canim cok tesekkur ederim.gunde sadece bir bardak balli limonli ihlamur icebilirsim.dedi doktor dinleniyorum bol bol dune gore atesim biraz daha iyi dun gece.sirkeli.su yapip.alnima koydum.onunda etkisi oldu sanirim.cok.sukur bugun daha iyiyim hen yazin hem de hamileyken hasta olmak.hic cekilmiyor allah herkese sifa versin

amin canim cok tesekkur ederim.gunde sadece bir bardak balli limonli ihlamur icebilirsim.dedi doktor dinleniyorum bol bol dune gore atesim biraz daha iyi dun gece.sirkeli.su yapip.alnima koydum.onunda etkisi oldu sanirim.cok.sukur bugun daha iyiyim hen yazin hem de hamileyken hasta olmak.hic cekilmiyor allah herkese sifa versin

işte demek istediğim o biz bilmeden aman limon diyoruz ama dr lar istemiyor . sevindm iyi olmana daha iyi olursun inş.

kizlar haberler kotu benden. bir suredir basima.gelmeyen.kalmadi.nazarami gozeni geldik bilmiyorum 3gun once orta kulak iltihabi gecirdim..o bitti simdide grip oldum sabahda gidi0 tetonoz asimi oldum ordaki doktor asini olabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi ama.gribim icin bisi yazmadi ilac falan parol icebilirsin dedi sadece onada benim alerjim var..atesim suan 37 derece surekli bakiyorum onerebiliceginuz bana dogal yontemler varmi dua edin lutfen bana:KK42:
Canım yeni okuyarak geçiyordum. Belki kızlar yazmıştır, ikinci baskı olacak ama okuyunca cevap yazmadan gemek istemedim. Ateşin biliyorsun en önemlisi. Ilık duş almaya çalış yükseldikçe. Bu arada sirkeli su yapıp bezi o su ile ıslatıp eklem yerlerine, dizin iç kısmı, koltuk altın, başına, boynuna koymakta ateşi düşürüyor. Ihlamur içebiliyosan iyi olur ama unutma iki fincanı geçmeyecekmiş. Birde ada çayı yasak. Allah yardımcın olsun. Bu durumda birde ilaca alerji ile zor. İyice kötüler isen hastanede serum takarlar. Oda bir çözüm. Çok geçmiş olsun.

kızlarrrrr ya bana son 10 günde 3 kere felan oldu. şöyleki gece sürekli bir taraf yatmaktan sanırım sıkılıp geriliyorum yani böle yatakta bacaklarımı içene uzatıyorum tam o sırada sağ bacağım feci kasılıyor , krampmı dersiniz uyuşmamı dersniz artık bilemiyorum bende anlamadım . ilk defa başıma gelriyor ki ben hersabah uyandığımda gerilirdim öle yatakta hani alışkınım ama ilk defa başıma geldi . bacağımı hareket ettiremiyorum öle olunca kasılıp kalıyor anlıyorum öle olduğunu ve hiç hareket etmiyorum kesiyorum hemen gerilmeyi ve biraz ovuşturup bekliyorum geçiyor. ama korkunç bişi sanki birgün öle kalıcakmşım gibi geliyor. bacağım ağırlaşıyor böle işlevini yetiriyor resmen bu bir kaç saniye sürüyor ama korkun. bşi
en son bu gece oldu çok korktum .
böyle bir durum yaşayan varmı oldumu . bu arada geçen haftaydı kont.üm calsiyum ve magnezyuma baktı dr tahlillerde eksik çıkmadı . size dr nuz bunlarla iligli ilaç verirken test yapıp eksik görüncemi verdi acaba . bu haftada izinde olduğundan kendisini aramak istemiyorum . haftaya hastaneye gidince soruyum diyorum ama öncesinde tecrübeli ark.çlar varsa yardım rica ediyim. çok sağolun

kızlarrrrr ya bana son 10 günde 3 kere felan oldu. şöyleki gece sürekli bir taraf yatmaktan sanırım sıkılıp geriliyorum yani böle yatakta bacaklarımı içene uzatıyorum tam o sırada sağ bacağım feci kasılıyor , krampmı dersiniz uyuşmamı dersniz artık bilemiyorum bende anlamadım . ilk defa başıma gelriyor ki ben hersabah uyandığımda gerilirdim öle yatakta hani alışkınım ama ilk defa başıma geldi . bacağımı hareket ettiremiyorum öle olunca kasılıp kalıyor anlıyorum öle olduğunu ve hiç hareket etmiyorum kesiyorum hemen gerilmeyi ve biraz ovuşturup bekliyorum geçiyor. ama korkunç bişi sanki birgün öle kalıcakmşım gibi geliyor. bacağım ağırlaşıyor böle işlevini yetiriyor resmen bu bir kaç saniye sürüyor ama korkun. bşi
böyle bir durum yaşayan varmı oldumu . bu arada geçen haftaydı kont.üm calsiyum ve magnezyuma baktı dr tahlillerde eksik çıkmadı . size dr nuz bunlarla iligli ilaç verirken test yapıp eksik görüncemi verdi acaba . bu haftada izinde olduğundan kendisini aramak istemiyorum . haftaya hastaneye gidince soruyum diyorum ama öncesinde tecrübeli ark.çlar varsa yardım rica ediyim. çok sağolun

Aynı şikayetim vardı, geçen hafta takviye magnezyum verdi doktor, uykudan uyanıyordum o şiddetli ağrıyla

İçim hiç rahat değil benim, bankadaki arkadaşım benim doğumumu Selçuk hoca yaptırdı çok memnunum falan demişti.
12. haftadan beri gidiyorum, hala haftasıyla gelişimi uyumlu mu söylemez, cinsiyette zaten yanıldı, boy gelişimi vs iyi mi hiç bir şey bilmiyorum. İş yerime bu hastane yakın diye tercih ettim biraz da, izin almam çok sıkıntı oluyor doktor kontrolünden sonra hemen işe dönüyorum, eşim her zaman doktor için izin alamıyor o götürse beni vs vs
Sinirlerim bozuldu resmen bugün, 8 ağustos için 3d ultrason randevusu aldım, ondan önce devlet hastanesinden falan randevu mu ayarlamaya çalışsam, ne yapsam :KK43:
O kadar iyi anlıyorum ki. Acaba bi sıkıntı olsa söylerler diyip oturuyor, bebeğime bir sıkıntımı veriyorum falan diye çok korkuyordum bende. Ondan sürekli hastane ve doktor değiştirdim. Ufuk Hastanesi Mineden memnun kaldım ama onunda muayene ücretleri biraz fazla geldi. Birde benim özel hastane dememdeki ısrarlardan biri de eşim devlet hastanesinde yanıma gelemiyor, göremiyordu. Baktım özelden de devletten de randevu alsam eşim izin alıp gelemiyor, bende vazgeçtim. Zekai Tahir Burak hastanesine gidiyorum. İnşallah seninde içinin rhat edeceği bir doktor denk gelir.

benim de değerlerim normal olmasına rağmen osteocare ve devit3 kullanıyorum. Tabi bir de imom. İlk ikisini kuyruk sokumu ağrım olduğu için kullanıyorum. ayrıca sonradan ihtiyaç duyar annenin vücudu demişti doktorum

O kadar iyi anlıyorum ki. Acaba bi sıkıntı olsa söylerler diyip oturuyor, bebeğime bir sıkıntımı veriyorum falan diye çok korkuyordum bende. Ondan sürekli hastane ve doktor değiştirdim. Ufuk Hastanesi Mineden memnun kaldım ama onunda muayene ücretleri biraz fazla geldi. Birde benim özel hastane dememdeki ısrarlardan biri de eşim devlet hastanesinde yanıma gelemiyor, göremiyordu. Baktım özelden de devletten de randevu alsam eşim izin alıp gelemiyor, bende vazgeçtim. Zekai Tahir Burak hastanesine gidiyorum. İnşallah seninde içinin rhat edeceği bir doktor denk gelir.
canım ankaradasın sanırım zekai tahirdeki doktorlar nasıl içeriye eşini almıyorlar mı orda ve ilgi alaka açıklamları nasıl ben de ankaradayım belki ihtiyacım olur diye sordum canım:)

İlk üç ay memorial da fatma Kutlusoy a
Sonra dünyamda aynur Simur a
Ama oradan'da'memnun olmayınca
Şimdi'tekden de zehra Kalınli ya gidiyorum sanırım tekden e devam etcem. Diğeri de çok çok İyi doktorlar ama ben pek ısınamadm.
Bir çok şey'ortak :))
Aaa esimde dünya Aynur A gidelim bunag diyor ama ben oglum da sa tek den de doğurdum icin hast ortamını sevıyorum normal dogum oldugu icin Aynur simit biye beğenmedin

Aynı şikayetim vardı, geçen hafta takviye magnezyum verdi doktor, uykudan uyanıyordum o şiddetli ağrıyla

Aynen uykudan uyanıyorum korku ile öle kalıcak bacağım geçmicek diye . peki size direkt bu şikayeti söyleyncemi verdi ilacı yoksa kan testi yaptımı . ve testte eksik görüncemi verdi acaba . ben testleri istedm ama şikayetimi sölemedm geçici bişi sandm ama baktım 2-3 gün ara il eolunca çok korktum . testlerimi gördü ama yazmadı bana ilaç neden acaba ya of.

Bir gece aynu bu şekilde bana da oldu! Kasıldım kaldım ama Tekrarlamayınca herhangi bir takviye de almadım. Bu tip durumlarda magnezyum takviyesi veriliyor diye biliyorum bende..

Aaa esimde dünya Aynur A gidelim bunag diyor ama ben oglum da sa tek den de doğurdum icin hast ortamını sevıyorum normal dogum oldugu icin Aynur simit biye beğenmedin
Hastası çok fazlaydı.çok fazla kalamiyosn yanında. İlk gittiğimde de çok sıcak bulmadım . Zehra hanım a da gitmek istiyordum öneren ler oluyordu. Ben de ona geçtim

Bir gece aynu bu şekilde bana da oldu! Kasıldım kaldım ama Tekrarlamayınca herhangi bir takviye de almadım. Bu tip durumlarda magnezyum takviyesi veriliyor diye biliyorum bende..

bende ilk olduğunda anlamadım ikincidede dedim herhalde ters bir hareket yaptım ama düngece yine olunca beni çok korkuttu ondan tedirgin oldum. haftayı dr u beklesem bir sorun olurmu acab yoksa hemen önlem almak gerekirmi acaba

Aynen uykudan uyanıyorum korku ile öle kalıcak bacağım geçmicek diye . peki size direkt bu şikayeti söyleyncemi verdi ilacı yoksa kan testi yaptımı . ve testte eksik görüncemi verdi acaba . ben testleri istedm ama şikayetimi sölemedm geçici bişi sandm ama baktım 2-3 gün ara il eolunca çok korktum . testlerimi gördü ama yazmadı bana ilaç neden acaba ya of.

Benim bu şikayetim son 2-3 haftadır var, geçmeyince söyledim, hamilelikten önce de olurdu ama pek önemsememiştim.
Uykudan öyle bi uyanıyorum ki, ters bi hareket yapmaktan korktum o can havliyle.
Genel olarak hamilelerin şikayeti dedi doktor direk verdi ilacı test yapmadı.
Geçen anneme anlattım böyle böyle oluyor diye, annemin zamanında normal doğum esnasında böyle bacağı kasılmış kalmış dakikalarca, bilirim çok kötü bir şey falan dedi.

Back
X