2016 Aralık Anneleri

kızlarrrrr ya bana son 10 günde 3 kere felan oldu. şöyleki gece sürekli bir taraf yatmaktan sanırım sıkılıp geriliyorum yani böle yatakta bacaklarımı içene uzatıyorum tam o sırada sağ bacağım feci kasılıyor , krampmı dersiniz uyuşmamı dersniz artık bilemiyorum bende anlamadım . ilk defa başıma gelriyor ki ben hersabah uyandığımda gerilirdim öle yatakta hani alışkınım ama ilk defa başıma geldi . bacağımı hareket ettiremiyorum öle olunca kasılıp kalıyor anlıyorum öle olduğunu ve hiç hareket etmiyorum kesiyorum hemen gerilmeyi ve biraz ovuşturup bekliyorum geçiyor. ama korkunç bişi sanki birgün öle kalıcakmşım gibi geliyor. bacağım ağırlaşıyor böle işlevini yetiriyor resmen bu bir kaç saniye sürüyor ama korkun. bşi
en son bu gece oldu çok korktum .
böyle bir durum yaşayan varmı oldumu . bu arada geçen haftaydı kont.üm calsiyum ve magnezyuma baktı dr tahlillerde eksik çıkmadı . size dr nuz bunlarla iligli ilaç verirken test yapıp eksik görüncemi verdi acaba . bu haftada izinde olduğundan kendisini aramak istemiyorum . haftaya hastaneye gidince soruyum diyorum ama öncesinde tecrübeli ark.çlar varsa yardım rica ediyim. çok sağolun

geçmiş olsun canım. bilerek mı aynı tarafa yatıyosun yani dr mu istedi. bana dr hiçbirşey söylemedi ayrıca whatsaptan sormuştum ona da cvp yazmadı :S bi tarafa mı yatmak gerekiyomuş ben gece istediim gibi yatıyorum

geçmiş olsun canım. bilerek mı aynı tarafa yatıyosun yani dr mu istedi. bana dr hiçbirşey söylemedi ayrıca whatsaptan sormuştum ona da cvp yazmadı :S bi tarafa mı yatmak gerekiyomuş ben gece istediim gibi yatıyorum

sola yatmak bebek için daha iyi kan akışını daha kolay sağlıyor. mümkün olduğunda sola yatmak tavsye ediliyor. ben dr ma sordm oda bana yüzüstü yatma sağ sol çok önemli değil nasıl rahat ediyorsan öyle yat demişti. zaten zamanla yatmak istesende yatamayacaksın seni rahatsız edecek demişti ve haklıymış şuan eskisi gibi sağa dönüp çok fazla yatamıyorum .

Kizlar bugün bebisime kiyafetler aldim :) Cok zevkliymis böyle alisveris yapmak. Uzun kollu bodyler aldim, birisi yün-ipek karisimi, kisin sicak olsun diye, birisi de pamuklu. Bir de yünlü ince sapka ve bir paket de corap aldim. Ay minicik parmak kadar coraplar :KK200:
2 gündür hareketleri artti, artik uyanik oldugunda sürekli pit pit vuruyor :KK46:Bazen hic hareket olmuyor onda da uyudugunu anliyorum. Zaten bu zamanlar toplamda 18-20 saat uyuyorlarmis. Dün babasi da ilk defa hissetti tekmesini. Hic söylemedim hareket ettigini, elini koymak ister misin dedim, o an cok hareketliydi cünkü. Sonra tekmeyi yiyince sasirdi baya, sürpriz yaptim ona :KK73:

Bu aralar kalsiyum ihtiyacimiz baya artti yogurt, peynir yiyin süt icin kizlar :kk77:

Bende yeni hisstmye basladim tekmelerini cok farkli bir duygu ama babasina gelince duruyr henuz hisstrmdim kiyaftleti bakinca minnack elbiseleri insan tuaf oluyr bu mutlulk baska

Back
X