2016 Aralık Anneleri

Katılıyorum canım ben hep bişey yiyemedim iştahsızım dedim ama kanım 9.5 a düştü şimdi zorluyorum korku girdi kanım daha da düşerse ne olurum diye haftada 1 balık 2 de et tüketiyorum vitamin ve oligofer fol kan ilacı da alıyorum bebek bizden alıyor bizde kan ve vitamin değerleri çok düşüyor kendimize iyi bakmamız lazım doktorum kanun böyle düşerse doğumdan önce kan verilir dedi açıkcası korkmadım desem yalan olur.

Takip ediyorum seni canim
Kanin icin hergun taze sikilmis portakal suyuna bi kasik harput pekmezi ilave edip icmenide onerebilirim cok faydasi oluyo hem sana hemde bebisin kilo aliyo bu sekilde kizimda hep bunu yapmistim.
4.200 dogdu bi arastir istersen

4d ultrasonu araştırdınız mı çocuk için zararlı mı

bildiğim kadarı ile değil. sadece diğer cihazlara göre yani 3d ye göre daha gelişmiş çözünürlülüğü iyi bir cihaz.
ben hep 4d cihaza giriyorum . ileri teknoloji olduğu için sadece her hastanede henüz yok . genelde 3d ama zamanla onlarda 4d olacaktır. endişelenecek bir şey yok yani .

yani bi zararı varmıdır bilmiyorum ama aşıları oldum olası sevemedim :)) eşimde sen bilirsin diyo çok kararsızım bu konuda..ben 2 sene önce açık rahim ameliyatı oldum hiç aşı yapmadılar bu anneyi korumayı amaçlayan bişey değilmi?

tetenozu sadece ameliyat açısından düşünmeyelim ama. çalışıyorsak işyerindede paslı şeylere maruz kalabilriz. sımbaydı masa sandalye kenarı vs metal olan herşeyde pas olabilir sonuçta . kaldıki evdede bu tehlike var . bıaçklarda bile bazen olabiliyor kenarından hafif paslanma sebze soyacaklarının uçları zamanla olabiliyor vs. yani bu yaşamdaki olabilecek herhangibir aksilik için sadece ameliyat masası için değil. tedbir almakta fayda var diye düşünüyorum . allah korusun başımıza bir iş geldikten sonrası daha zor çünkü .yine de karar bizim tabi .

sen bi eczaneden al bence canım bacak ve kasık ağrıları için, kasılmalar için doktorlar veriyor bana da vermişti hiç tahlil yapmadan ama ben kullanmamıştım tadı çok kötü geldi bana diye

en iyisi kadını tatilde rahatsız edip msj atıyım ben aklımda kalacağına icraata geçiyim :) oda beni uyarsaydı bir akşımın dr u kasılmalar kramplar olabilri bu dönemde deyip kızı uyarmış ne güzel öle oluncada hemen ilacını bildiğinden alıp içmiş bizimki illa beni ara rahatsız et sema demiş demekki geri çevirmemek gerek :)))

Takip ediyorum seni canim
Kanin icin hergun taze sikilmis portakal suyuna bi kasik harput pekmezi ilave edip icmenide onerebilirim cok faydasi oluyo hem sana hemde bebisin kilo aliyo bu sekilde kizimda hep bunu yapmistim.
4.200 dogdu bi arastir istersen
Portakal suyuna keçi boynuzu pekmezi koyup içicem öylemi deneyim canım

Kızlar kg den bahsedilmiş ben bugun 19+4 ve -500 gr dayım de kg lisin (79.9 ile kaldım. Suan 78.4 M)dikkat et dedi ve bende sıfır iştah la devam ediyorum mutfağa gir cık yapıyorum uc yasında oglum A yemek hazırlamasam eğer hıc yemicem ama kızım ıcerde kıpır kıpır olurya vicdan azabı duyuyorum
İştahsızlıgım nedir böyle Dr M senden yer o merak etme dedi ama ya bendede kalmaz sa diyorum yorumlayın lütfen

mrb , bende 20 hafta içindeyim ve bende daha 1 kilo almışım . 16 . haftaya kadar iştahın h si yoktu dediğin gibi şuan ise dehşet açık diil ama en azından yiyebiliyorum. bu durum 20 den sonrada açılabiliyormuş inş. sizinki öyledir. hem dr um bana aa bu böle olmaz 1 kilo almışsın yemelisin vs demedi bebeğin gelişimi haftasına göre iyi ise sorun etmiyorlar anladığım kadarı ile bu aylardaki kiloları . sizinde bebeğinizin kilosu boyu ise çok sıkmayın canınızı yavaş yavaş zorlayarak en azından vitaminli şeyler yemeye çalışsın . örneğin yoğurt süt ekmek olmadan sebzeler yeşillik meyve kuruyemiş öz. ceviz badem fındık vs gibi . tost yiyin patetes püresi makarna . benm en kötü zamanlarımda ben öle idare etmeye çalıştım çünkü .belki sizde yavaş yavaş başlabilirsiniz ve ben eminim sizinde artık bu durum kaybolmaya başlıcaktır. çünkü 20 . hafta için dönüm deniyor bulantılar için .
dediğiniz gibi bebek sizden besleniyor ama sizinde stoklarınızın tükenmemesi gerekki sizde hsta olmayın. ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek için anne sağlığı önemli biliyoruzki . vitaminizizi almayı ihmal etmeyin dr um bana onu öz. iletmişti. balık yağı ve o önemli.
sağlıklı hamişlikler dilerm sevgiler.

kızlar kg dan konuştuk ya elevit kullananlar var mı o da kilo aldırıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum

Ben hala cevreme soylerken, doktor erkek dedi tabi pipisi dusmezse sonradan diyorum :KK70:kabullencem ama ayrintilida kiz derse diyede gecmiyo degil icimden. Arkadasin 3 doktorda erkek dedi ce 7. Ayda kiz dendi ve kizi oldu gecen sene :confused: hayirlisi bakalim, degismesinde cinsiyet sorun degil tabikide, alistigimin degismemesi temennim:dua:

ay bende öle olursa yanarım . çünkü geçen hafta artık kabullen sema deyince 5 aydır kendimi tutan ben biraz alışveriş yaptım ve herşeyi dolayısı ile mavi aldım .onları geri vermek için uğraşmak çok zor olur gibi :)
neyse hayırlısı sağlıklı sıhhatli akıllı başlı gelsinlerde gerisi teferruat heleki ilk bebeğimiz Rabbim ne verirse razıyız.

kızlar kg dan konuştuk ya elevit kullananlar var mı o da kilo aldırıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum

Bende elevit kullanıyorum ama kilolarım o sebeple mi bilmiyorum çünkü.
Hamileliğimin başından beri çok az mide bulantısı yaşadım, iştahım hep açıktı.
53,5 kg hamile kaldım şimdi 57 kiloyum.

Günaydın kızlar sabah bebeğimin tekmeleriyle uyandım Karnım nasıl aç nasıl tekmeliyor güzel kızım annesini:) açıkmış 2 yumurta haşlıyorum artık sabahları tüketmeye özen gösteriyorum

ohh maaş. prensese ve sizede afiyet bal şeker enerji olsun inş. .tabi bebişede
bende sanırım ilk defa dün akşam hissettim . yani omu hala bilmiyorum ama o gibi geldi sanki yada dört gözle beklediğimden omu sanıyorumb ilmiyorum of nasıl anlıcam paşammı değilmi bilemiyorum . soluma doğru uzanmıştım yatıyordm yemekten sonra, sol tarafımda bir hareketlilik böle kalp atışımı desem sanki içimde birşeymi dönüyor desem bilemedm . bağırsak desem karın altında olmazmı bu tam solda böle yanlarıma yakın yerden geldi o diye heveslendm ama bakalm

Slm annişler ben kilolu hamile kaldım 1.70 boy 80 kilo dün sağlık ocağına kontrole gittim bana tansiyon ve kilo takibi yaptılar ne şeker ölçüldü ne başka tahlil bende eve kilo yüzünden moralim bozulmasın diye tartı almadım ve ben şok 6 ayda 20 kilo alan ben hem hamileyim 3 kilo bile almamışım bu normal mi sizce ?

20. haftada tetenoz için gittiğinizde şeker kan vs tahlillerinize bakılır sanırım benm öyle oldu.
çok normal ben 20 haftalık hamileyim sadece 1 kilo aldım :) şu haftaya kadar almamak bile normal bebeğin gelişimi iyi ise bundan sonra başlıyormuş çünkü kilo alımları

Back
X