Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum canım ben hep bişey yiyemedim iştahsızım dedim ama kanım 9.5 a düştü şimdi zorluyorum korku girdi kanım daha da düşerse ne olurum diye haftada 1 balık 2 de et tüketiyorum vitamin ve oligofer fol kan ilacı da alıyorum bebek bizden alıyor bizde kan ve vitamin değerleri çok düşüyor kendimize iyi bakmamız lazım doktorum kanun böyle düşerse doğumdan önce kan verilir dedi açıkcası korkmadım desem yalan olur.
4d ultrasonu araştırdınız mı çocuk için zararlı mı
yani bi zararı varmıdır bilmiyorum ama aşıları oldum olası sevemedim :)) eşimde sen bilirsin diyo çok kararsızım bu konuda..ben 2 sene önce açık rahim ameliyatı oldum hiç aşı yapmadılar bu anneyi korumayı amaçlayan bişey değilmi?
sen bi eczaneden al bence canım bacak ve kasık ağrıları için, kasılmalar için doktorlar veriyor bana da vermişti hiç tahlil yapmadan ama ben kullanmamıştım tadı çok kötü geldi bana diye
Portakal suyuna keçi boynuzu pekmezi koyup içicem öylemi deneyim canımTakip ediyorum seni canim
Kanin icin hergun taze sikilmis portakal suyuna bi kasik harput pekmezi ilave edip icmenide onerebilirim cok faydasi oluyo hem sana hemde bebisin kilo aliyo bu sekilde kizimda hep bunu yapmistim.
4.200 dogdu bi arastir istersen
Kızlar kg den bahsedilmiş ben bugun 19+4 ve -500 gr dayım de kg lisin (79.9 ile kaldım. Suan 78.4 M)dikkat et dedi ve bende sıfır iştah la devam ediyorum mutfağa gir cık yapıyorum uc yasında oglum A yemek hazırlamasam eğer hıc yemicem ama kızım ıcerde kıpır kıpır olurya vicdan azabı duyuyorum
İştahsızlıgım nedir böyle Dr M senden yer o merak etme dedi ama ya bendede kalmaz sa diyorum yorumlayın lütfen
Portakal suyuna keçi boynuzu pekmezi koyup içicem öylemi deneyim canım
kızlar kg dan konuştuk ya elevit kullananlar var mı o da kilo aldırıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
o zaman bünyeye göre de değişiyor olabilir canımYok bende elevit ve dvit kullaniyorum birak almayi 200 grm da eksideyim hamile kalmadan onceki kilomdan
canım benim on kiloyu buldu artık ben rekora koşuyorum iştahım öle açık öle açık ki hep açım doyma hissim kayboldukızlar kg dan konuştuk ya elevit kullananlar var mı o da kilo aldırıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Ben hala cevreme soylerken, doktor erkek dedi tabi pipisi dusmezse sonradan diyorumkabullencem ama ayrintilida kiz derse diyede gecmiyo degil icimden. Arkadasin 3 doktorda erkek dedi ce 7. Ayda kiz dendi ve kizi oldu gecen sene
hayirlisi bakalim, degismesinde cinsiyet sorun degil tabikide, alistigimin degismemesi temennim
![]()
kızlar kg dan konuştuk ya elevit kullananlar var mı o da kilo aldırıyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Günaydın kızlar sabah bebeğimin tekmeleriyle uyandım Karnım nasıl aç nasıl tekmeliyor güzel kızım annesini:) açıkmış 2 yumurta haşlıyorum artık sabahları tüketmeye özen gösteriyorum
Slm annişler ben kilolu hamile kaldım 1.70 boy 80 kilo dün sağlık ocağına kontrole gittim bana tansiyon ve kilo takibi yaptılar ne şeker ölçüldü ne başka tahlil bende eve kilo yüzünden moralim bozulmasın diye tartı almadım ve ben şok 6 ayda 20 kilo alan ben hem hamileyim 3 kilo bile almamışım bu normal mi sizce ?
ben de 1-1,5 civarı aldım heralde canım