2016 Aralık Anneleri

Evet canım 60 tl miş
Ama kafam karıştı şimdi doktor bana ayrıntılı dedi ama ayrıntılı yapılacak yerden randevu al demedi nasıl oluyor acaba direk mi yönlendircek ki sıra almadan.
Ayni hastaneye gidiyoruz canim, banada randevu al demedi doktorum. Doktor istedigi istem.kagidi yaziyormus 60 tl ek veriyormusuz ama kendimiz ayri olarak gidip ayrintili istersek 200 tl oduyormusuz. Banada su tarihlerde gel ayrintili ultrason icin dedi okadar

Benimde sekiz kilo oldu.bebegim saglikli olsunda veririm diye dusunuyorum.cok takmamak lazim :)))

Bende kilo takıntısı da var hastalık derecesinde. . :110:
Çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil:olamaz::olamaz:
Bacaklarıma bakıyorum kalinlasmis popoma bakıyorum arkaya doğru büyümüş. .
Bi de kız yükü ağır derlerdi de inanmazdim
Şimdi anladım oturduğum yerden kalkmak istemiyorum hiç. ..
Ama kendimi zorluyorum hareket için. .
Şimdi rahatım yaz tatili bitince okul açılınca ne yapacağım
O zaman daha kötü olmaktansa şimdi hareketli olmaya calisiyorum
Evet canım 60 tl miş
Ama kafam karıştı şimdi doktor bana ayrıntılı dedi ama ayrıntılı yapılacak yerden randevu al demedi nasıl oluyor acaba direk mi yönlendircek ki sıra almadan.

Bana randevu alırken ayrıntılı randevu al dedi kendi odasında mi yapacak acaba onu merak ettim. .
Ya da başka biri mi yapacak?
Kızlarrrrr:spor::spor:
Kız bebeğe hamile olanlar oglum yukarda dururdu kızım. İse secde pozisyonunda dı en 17 haftalık ken suan 20. Haftadayım halen rahim üstünde hareketleri hep SiZinde öyle mi büyükler kız doğuranlar kız Bebek kasık da durur diyor sizdede öyle mi yoksa en son 17 haftalıkken bebeğimin eşi aşağıda dı yoksa cıkmadı da ondan mı dır gerekenleri orda hissetmem:mad:
Yorum lütfen :KK25:

Korkma cnm ..
Bebeğim ultrasonla bakıldığı zaman soldan sağa doğru yatiyordu. .
Solda basi sağa doğru ayakları. .
Hatta şimdi hareketli uyumadi. .
Hareketini genelde aynı yerde hissediyorum. .
Sağ kasigimin hemen üstünde. .
Bnm bebisim rahatina çok düşkün demiştim bugün arkama doğru yaslandim başladı kipirdamaya vurmaya. .
Annemin elini de koydum karnima annem de hissetti. .:KK48::KK48::KK48:
Annem utangaclikla sevinç arasında bişey yaşadı. ..

Moralini bozma canım anne yemeklerine hasrettın.anneciğin ne guzel yemekler yapmıştır sana temiz serin hava da olunca yenmez mi o yemekler. Benim de iştahim çok açıldı.kızımda 20 haftalikken 1 kilo almıştım şimdi 4 kilo almışım bu sabah 60 8 gördüm. Hemde dikkatli olmaya çalıştığım halde böyleyim dikkat etmese ne olacak bilmiyorum. Yeni bi topik açalım bari hamilelikte beslenme adında

Işte annemin yemeklerine hasret olduğum için ipin ucu kaçtı. .

Bundan sonra böyle olmaz inşallah artık izmir deyim ara ara yerim annemin yemeklerini.
Sen de çok dikkat ediyorsun cnm..
Biliyorum. .
Doğumdan sonra acariz artık topigi 2016 aralık anneleri zayıflama günlüğü diye. .:KK48:

Bu arada bize izmir merkez çıktı. .
Herkes annenin ikinci katına yerles diyor. .

Ayni hastaneye gidiyoruz canim, banada randevu al demedi doktorum. Doktor istedigi istem.kagidi yaziyormus 60 tl ek veriyormusuz ama kendimiz ayri olarak gidip ayrintili istersek 200 tl oduyormusuz. Banada su tarihlerde gel ayrintili ultrason icin dedi okadar

Ozaman biz randevu alırsak en başta 200 tl odeyecegiz. .

Öy
Öylemiş mi hımm anladım canım iyi bari 60 rakamı çok iyi gelmişti bana hastası olduğumuz içinmiş .sen hangi doktora gidiyorsun,?

Bende kilo takıntısı da var hastalık derecesinde. . :110:
Çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil:olamaz::olamaz:
Bacaklarıma bakıyorum kalinlasmis popoma bakıyorum arkaya doğru büyümüş. .
Bi de kız yükü ağır derlerdi de inanmazdim
Şimdi anladım oturduğum yerden kalkmak istemiyorum hiç. ..
Ama kendimi zorluyorum hareket için. .
Şimdi rahatım yaz tatili bitince okul açılınca ne yapacağım
O zaman daha kötü olmaktansa şimdi hareketli olmaya calisiyorum

Bana randevu alırken ayrıntılı randevu al dedi kendi odasında mi yapacak acaba onu merak ettim. .
Ya da başka biri mi yapacak?

Korkma cnm ..
Bebeğim ultrasonla bakıldığı zaman soldan sağa doğru yatiyordu. .
Solda basi sağa doğru ayakları. .
Hatta şimdi hareketli uyumadi. .
Hareketini genelde aynı yerde hissediyorum. .
Sağ kasigimin hemen üstünde. .
Bnm bebisim rahatina çok düşkün demiştim bugün arkama doğru yaslandim başladı kipirdamaya vurmaya. .
Annemin elini de koydum karnima annem de hissetti. .:KK48::KK48::KK48:
Annem utangaclikla sevinç arasında bişey yaşadı. ..

Işte annemin yemeklerine hasret olduğum için ipin ucu kaçtı. .

Bundan sonra böyle olmaz inşallah artık izmir deyim ara ara yerim annemin yemeklerini.
Sen de çok dikkat ediyorsun cnm..
Biliyorum. .
Doğumdan sonra acariz artık topigi 2016 aralık anneleri zayıflama günlüğü diye. .:KK48:

Bu arada bize izmir merkez çıktı. .
Herkes annenin ikinci katına yerles diyor. .

Ozaman biz randevu alırsak en başta 200 tl odeyecegiz. .
Hayır canım biz ek 60 tl ödücez o zaman doktor istem kağıdı yapcak ödeme yapıp aşağıda radyolojiye incez R rubiii de öyle demiş

kızlar yarın zeynep kamilde kontrolüm var . tahlillerim de tekrar yapılacak. 1 aydır hiç doktora gitmedim. kilo problemim ve şeker problemim var. lütfen dua edin insüline gerek kalmasın herşey iyi çıksın. gergin ve heyecanlıyım. allah hepimize yardım etsin

hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inş. herşey yolundadır Allah yarıdmcın olsun ve güzel sonuçlar çıksın inş.
acil şifalar dilerim.

Hayırlı sabahlar annisler nasılsınız bugün ben daha tatanoz olmadim ama 2 yil once olmuştum 5yil etkili diye biliyorum başına gelen var mı oek yaotirasim yok.. AzRASILAM AzRASILAM bu arada benimde kızım olacak nasipse adida zeynep kızımın eklersen sevinirim.

image.webp image.webp image.webp

Teyzeleri Prensesimin ilk cicileri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 70
Günaydın güzel anne adayları :) bıgün her şey gönlünüzce olsun inşallah

Hayırlı sabahlar annisler nasılsınız bugün ben daha tatanoz olmadim ama 2 yil once olmuştum 5yil etkili diye biliyorum başına gelen var mı oek yaotirasim yok.. AzRASILAM AzRASILAM bu arada benimde kızım olacak nasipse adida zeynep kızımın eklersen sevinirim.

Bende iki yıl önce tek doz olmuştum, kendi kadın doğum doktorum da aile Hekimim de yapılmasını önerdi, dün gidip yaptırdım hatta önümüzdeki ay bir kez daha yapılacakmış. Ama şimdi kolum kalkmıyor bildiğiniz, yataktan bile eşimin desteğiyle kalktım, onun yardımıyla giyindim. Dün mide yanmalarım için ilk kez gaviscon içtim ne mucize Bi ilaçmış ya, şıp diye kesti yanmayı :)

kızlar yarın zeynep kamilde kontrolüm var . tahlillerim de tekrar yapılacak. 1 aydır hiç doktora gitmedim. kilo problemim ve şeker problemim var. lütfen dua edin insüline gerek kalmasın herşey iyi çıksın. gergin ve heyecanlıyım. allah hepimize yardım etsin
ayrıntılı ultrasona girdin mi zeynep kamilde. üstten mi bakıyorlar orada. ne gibi tahliller istediler. umarım herşey yolunda giderde ekstradan ilaç kullanmazsın.

Bu arada ben ayrıntılı ultrason için 240 tl ödedim doktorumuzda perinatoli uzmanıydı isteyen olursa özelden ismini yazarım

Kızlarrrrr:spor::spor:
Kız bebeğe hamile olanlar oglum yukarda dururdu kızım. İse secde pozisyonunda dı en 17 haftalık ken suan 20. Haftadayım halen rahim üstünde hareketleri hep SiZinde öyle mi büyükler kız doğuranlar kız Bebek kasık da durur diyor sizdede öyle mi yoksa en son 17 haftalıkken bebeğimin eşi aşağıda dı yoksa cıkmadı da ondan mı dır gerekenleri orda hissetmem:mad:
Yorum lütfen :KK25:
arkadaşımda kız bebişini aşağıda taşımıştı doğuma kadar. bebek aşağıda ise hareketleride aşağıda hissetmek normaldir diye düşünüyrum ama bebek yukarıdaysada hareketleri duruş pozisyonuna göre aşağıda da hissetmeniz mümkündür heralde.

benim ki erkek bazen solda ama genelde sağda hissediyorum hareketlerini ve birden göbek deliğimin altında bazende kasıkların üzerinde 5 -10 sn lik bir gerginlik sertlik hissediyorum. kendimce dönüyor heralde diye düşünüyorum. bizde 17+6 olduk hareketlerini 16 haftanın sonunda hissetmeye başladım. hareket diyorum ama bağırsak hareketiyse diyede şüphe ediyorum. sanki hafif hafif vuruyor gibi oluyor üst üstte birkaç sn arayla 2-5 defa oluyor duruyor bazen saatlerce tık yok ama sırt üstü yatayım ayaklarımı uzatayım mutlaka bir kıpırtı yapıyor. uff doktorada gidemiyorum ağustosun ortasına doğru gel dedi en son . 10-15 günde bir gidip görmeyince huzursuzluk oluyor.

Back
X