Merhaba güzel anneler nasilsiniz?
Ben bugün nedense cok halsizim. Bacaklarim agriyor. Dün vitaminlerimi unutmusum baya gec ictim acaba 1 günde hemen bu kadar etki eder mi ki? Istahim da yok zorla yedim

Onun disinda bugün ebe geldi eve, onunla tanistik :) 1 saatten fazla konustuk. Cok tatli birisi. Dogumdan sonra her gün eve gelecek, yardimci olmak icin. Onun da 14 aylik bir oglu varmis. Nasil yardim edecegini konustuk. Dogumla ilgili konustuk. O da benim dogum yapmayi planladigim hastanede calisiyor. Ama doguma girmeyecekmis. Doguma da girecek olan birisi olsa daha iyi olurdu ama sorun degil. Burada mesela ben kadin doktoruma gidiyorum ama dogumumla onun alakasi yok, dogum icin hastane seciliyor, kadin doktorunun ise sadece kendi muayenehanesi var. YAni dogumumdaki kisileri tanimiyor olacagim.

Ben bizim yakindaki hastaneden randevu aldim dogum kaydi icin. Simdilik insallah bir aksilik olmazsa ebelerle dogum yapmayi düsünüyorum. Doktor olmayacak yani, her seyi dogal yolla yapmaya calisiyorlarmis, ilacsiz falan. Ama tabi hastane oldugu icin bir sorun olursa doktor hemen geliyor. Bizim ebe evde ve suda dogum planlamis (eve sisme havuz kuruluyor :)) ama uzun sürünce hastanede dogurmus. Sen de sancilarinin ilk kismini evde küvette gecirebilirsin dedi. Bir de hastanenin dogum hazirlik kursu var, burada tüm hamilelere esleriyle beraber veriliyor. Oraya da kaydoldum. 4-5 Eylülde gidicez, orada ögrendiklerimi de paylasicam sizlerle.
Kendisinin de bebegi oldugu icin bebek kiyafetlerine kadar her seyi sordum. Bu aralar baya alisveris yaptim. Totomu kaldirmadan internetten siparis verip duruyorum

Hatta kargocu cocuk da bana is cikarmak icin mi yapiyosunuz diyo

Ama valla cok egleniyorum. Indirim bulunca kacirmiyorum, simdiden su kucakta tasima cantalarindan bile aldim istedigim markayi yari fiyatina buldum cünkü. Bir de kundak aldim o da cok kullanisliymis. Aldiklarimi cikarip cikarip bakiyorum

Hatta bebisimin ilk cicilerini ekleyeyim bakin :)