- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nasilsin? Tatil nasıl geciyor?
Tesekkur ederim :)), ne kadar muayene ucreti acaba
Selam anneler, çalışan hamile olmak gerçekten zormuş. İşyerinde ayrı çalış, haftasonu evinde çalış. Tüm haftasonum temizlik, çamaşır, ütü, yemekle geçti. Kaynanam karşı binamda oturuyor. Çay falan demleyip arıyor. Yok iş tutuyorum daha dedikçe ben utanıyorum. Ne pisletmişler bikaç günde diye düşünecek gibi geliyor. Salakça bir duygusallık resmen. Bu arada bu kadar iş güç arasında cumartesi sabah ilk defa karnımın içinde sakız patlaması gibi iki defa tıpırtı oldu. Dedim heralde elif. Artık elifim hissediyorum dedim ama belkide değildi. Çünkü devamı gelmedi. Bakalım. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Güçlü tekmelerini. Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah. Sağlıklı sıhhatli ve en önemli bebeklerimizi hissederek.
Hanimlar bisey sorcam
Esimin arkadasinin hanimi var ayni donem hamile kaldik.
Benden 2 hafta kadar once dogumu olcak
Simdi sorunum su her doktor kontrolumden sonra arayip benden grm boy gelisi hakkinda bilgi aliyo.
Ben sormam kimseye kilo boy digum ziyaretlerinde bile bana yanlis geliyo.
Her seferinde soyluyorum ultrasyon resimlerimi istiyo atiyorum ama iyice beni germeye basladi bu durum.
2 hafta evvel detayliya girmesi gerekiyordu girmedi beni bekledi.
12sinde girvem demistim bugun aradi bende 12 sinde gircem dedi
Aaa cok gec olmuyo senin haftdan icin dedim yok dedi.
Annem artik bebisle alakali konusma dedi korkuttu beni.
kizim iri dogmustu hep onde gidiyordu
4200 53 cm
bu gebeligimde 2 hafta kadar onde gidiyodu son kontrolumde
Kizimin eski ultrasyonlari simdikini tak8ntili gibi devamli watsaptan istiyo
yani nasil bi yol izlemeliyim bilemiyorum kirmakta istemiyorum.
Benim doktorum da boyunu söylemmiyor. Bir keresinde bacak kemigini ölctü, ortalama olarak bunun 7 kati bebegin boyuna denk gelir dedi. Ama her seferinde söylemiyor, her sey yolunda diyorsa ben de önemsemiyorum.
Günaydın kızlar, dün ayrıntılı ultrasona girdim, tek tek yorum yaptı, her şey yolunda çok şükür. Ama pek poz vermek istemedi bizim cadı kız yüzünü kapattı elleriyle, doktor 1 ay sonra tekrar bakalım, ücret almadan, poz vermedi kızınız fotoğraf ve cd verelim dedi. Sonra kendi doktorumuza gittik demir ilacı verdi, elevit, megnezyum ve demir ilacına devam dedi. Bol yürüyüş, bol su diye ekledi her zaman ki gibi.
utandı heralde annesi :)
ben de bu hafta gidicem ayrıntılıya çok merak ediyorum
maşallah canım yüzünü göstermese de sağlıklı olduğunu duymak en güzeli benim bebişim de göstermedi çünkü bi dahaki kontrolde aynı şekilde tekrra bakar cd fotoğraf veririz dedi doktor sağolsun bize de. vitaminlere ben de devam ediyorum suyu da 3 lt içmeye çalışıyorum yürüyüşü de gün de en az yarım saat ama bazen daha fazla dü akşam 1 saat yürüdük mesela .:)) sen de durumlar nasılGünaydın kızlar, dün ayrıntılı ultrasona girdim, tek tek yorum yaptı, her şey yolunda çok şükür. Ama pek poz vermek istemedi bizim cadı kız yüzünü kapattı elleriyle, doktor 1 ay sonra tekrar bakalım, ücret almadan, poz vermedi kızınız fotoğraf ve cd verelim dedi. Sonra kendi doktorumuza gittik demir ilacı verdi, elevit, megnezyum ve demir ilacına devam dedi. Bol yürüyüş, bol su diye ekledi her zaman ki gibi.
Doktor da aynı şeyi söyledi, utandı minik balık poz vermiyor dedi :)
Çok güzel ve duygusal bir an, eşim ağlamış gizliden akşam söyledi bana, benim gözüm ekrandaydı hep.
Kimseyi fark etmedim :)
Annem de geldi bizimle beraber, prensesim aç yüzünü görelim diye sesleniyordu sürekli ama açmadı, 1 ay sonra tekrar görücez bakalım, doktor öyle bi kolaylık sağladı bize:)
Ayy sende bendensin. İshal olmuşumda karnımın içinde pıtırtı var gibi. Hatta ilk hissettiğimde eşime, ayy yediğim bir şey dokundu heralde. Karnımın içinde pıtırtı var dedim. Gülerek kızımız olmasın dedi. Yok canım dedim ama. Kızımızmış.kızlar bende de cuma günü bide dün baloncuk patlaması gibi bişi oldu ama çok çok zayıf. benden başkası elimi karnına koysa duyamaz ben bile emin olamadım ama araştırmalarım kadarı ile hareketleri :)
bence de kesin o çünkü internetten okuduğum kadarı ile ilk anneler anlamıyormuş gaz filan zannediyormuş bende onları okumasam anlamazdım ki:)Ayy sende bendensin. İshal olmuşumda karnımın içinde pıtırtı var gibi. Hatta ilk hissettiğimde eşime, ayy yediğim bir şey dokundu heralde. Karnımın içinde pıtırtı var dedim. Gülerek kızımız olmasın dedi. Yok canım dedim ama. Kızımızmış.
maşallah canım yüzünü göstermese de sağlıklı olduğunu duymak en güzeli benim bebişim de göstermedi çünkü bi dahaki kontrolde aynı şekilde tekrra bakar cd fotoğraf veririz dedi doktor sağolsun bize de. vitaminlere ben de devam ediyorum suyu da 3 lt içmeye çalışıyorum yürüyüşü de gün de en az yarım saat ama bazen daha fazla dü akşam 1 saat yürüdük mesela .:)) sen de durumlar nasıl
aynen canım ben de çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. ben yürüyüşümü öğlen araları yapıyordum ama sıcaklardan dolayı öğlen çıkmıyorum artık dönüş işkence oluyor çünkü. akşam da eşimle çıkmaya çalışıyoruz yemekten 1 saat sonra falan yakınımıza yürüyüş yolu var yarım saat te olsa yürüyüp geliyoruz ama çok yorgun olduğumda ben de gitmiyorum canımKesinlikle sağlıklı olduğunu duymak çok güzel :) İnşallah bir sonraki gidişimizde gösterir yüzünü.
Bende suyu 3 lt içmeye çalışıyorum aksatmadan, iş yerinde masamın üstüne şişeyle koyuyorum, evde yatağın yanına koyuyorum gece de uyandıkça içiyorum:) Hatta arada bir limon sıkıp içiyorum bana ferahlık veriyor.
Yürüyüşlerimi bazen aksatıyorum
Mesela dün o kadar yorulmuşum ki yemekten sonra uyudum 2 saat uyandım 1 saat sonra tekrar uyudum :)
Hamilelik ve iş hayatı birlikte çok zor oluyor maalesef![]()
siz birde dogumdan sonra calısan anneliğin zorluklarını görün kızlarkorkutmak gibi olmasın ama.
özel sektörde mi çalışıyorsun canımAhh ahh o kısmını hiç sorma, şimdiden aklıma takılıyor bir çok şey, hayırlsı olsun hakkımızda![]()
özel sektörde mi çalışıyorsun canım