- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Günaydın Arkadaşlar,
Güzel haberler alacağımız hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için.
İki gündür sırt tarafım, belim çok ağrıyor. Sanırım yatarken boşluk oluşuyor artık, yastık koyuyorsam da fayda etmedi. Tavsiyesi olan var mı? Gece bu sıcakta hep sardım yattım ısıtayım diye belimi, masaj yapar gibi eşime ovdurdum,sabah yine aynı
Canım öyle güzel içimden geçenleri yazmışsın ki, yüreğine sağlık. Ben de özel sektör bankacıyım, ne olacak durumum yaşayıp göreceğiz. En az 3 çocuk demek kolay, sadece kamu değil, özeldeki annelere de yardımcı olmaları lazım. EVde oturup sadece sürekli çocuk doğuralım istemiyorlarsa tabi !!!
Canım benim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim büyüktür. Dualarımız seninle.
Güzel haberler alacağımız hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için.
İki gündür sırt tarafım, belim çok ağrıyor. Sanırım yatarken boşluk oluşuyor artık, yastık koyuyorsam da fayda etmedi. Tavsiyesi olan var mı? Gece bu sıcakta hep sardım yattım ısıtayım diye belimi, masaj yapar gibi eşime ovdurdum,sabah yine aynı

Çalışan annelerin konusunu dün dile getirdim
3,5 ay çok az süt izni çok az
birde devlet memuru anneye süt izni 2 de başlıyor sgklı anneye süt izni 3,5 da başlıyor
ki çoğu memur anne 12-1 arası öğle tatili diye müdürle anlaşıp 12 de çıkıyor
bu çok büyük haksızlık onlar anne onlarınki bebek de
bizimkiler değil mi
böyle bir ayrımcılık nasıl oluyor
yada memur annenin maaşı kesintisiz işe gelmediği sürece veriliyor
sgk çalışan annenin maaş verilmiyor işe başladığında ancak 3/2 sini alabiliyor
Hep derim Adaletsizlikler ülkesi Türkiye
Canım öyle güzel içimden geçenleri yazmışsın ki, yüreğine sağlık. Ben de özel sektör bankacıyım, ne olacak durumum yaşayıp göreceğiz. En az 3 çocuk demek kolay, sadece kamu değil, özeldeki annelere de yardımcı olmaları lazım. EVde oturup sadece sürekli çocuk doğuralım istemiyorlarsa tabi !!!
Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
Canım benim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim büyüktür. Dualarımız seninle.