2016 Aralık Anneleri

Bizde ayni canim sabah uyanıyorum kıpır kıpır çok hareketli oluyor. Acıkiyor bizi uyandiriyorlar galiba.
Cansu ismi çok hoş. Bizde karar veremedik hala.
Kiz olsaydi ismi hazirdi Ece olacakti hamile olmadan önce karar vermiştik.
Kerem ,Emir ,Görkem isimlerinden biri olacak galiba.

Kızım böyle değildi. .
Yan yattigimda hiç beni yandan tekmelemezfi ama bu cimcime farklı olacak gibi akşam yatarken bile uyutmamak için direniyor. .:))
Bende Cansu isminde yogunlasiyorum
Kızımın adı ecem acaba diyorum ikincinin adı da Sinem mi olsa
Biri prensesim diğeri gönlüm. .
Sizin isimlerden de görkem ismi hoş. .

Geçmiş olsun canim.kızımda hastaydi. Atesi vardi ve kusuyordu. Ateşi 39.5 oldu surup la dusuremedik. İdrar yolunda ve bogazinda enfeksiyon varmış. 2 gün hastane de yattı. Şimdi iyi çok sukur.

Geçmiş olsun kızına cnm sıcak çarptı herhalde. .
Dün bursa da gün boyu yağmur yağdı korktum kızım hasta olmasın diye hemen çorap uzun Tayt giydirdim

@Tgmr @Ebruzerim75 bitterrcikk bitterrcikk Arkadaşlar ben de gebelik öncesi başladı ve gebelikte toplam 4 ayrı fitil kullanmama rağmen halen şikâyetim devam ediyor. 24. haftadayız, bıktım artık. Yeşilimsi akıntı bitmek bilmedi. Daha fazla fitil kullanmak istemiyorum, bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. İlişkide gelen akıntının haddi hesabı yok, eşimden utanır oldum artık, uzaklaştım. Bir yöntem duydum, doktor tavsiyesi ile de yapanlar olmuş gebeyken; seyreltilmiş elma sirkesini vajinaya enjektörle sıkıp beklemek. Bu yöntemi bilen, duyan var mı?

Bnm ilk hamileliğimde öyleydi aynı senin anlattigin gibi illet bişey ne yaptıysam gecmemisti yeşil pis kokuyordu bide 9 ay cekmistim. .
Çok korkmustum dogumda bebeğe bişey olursa diye ama çok şükür olmadı. .
Elma sirkesini ben olsam yapmazdim sabret doğumdan sonra geçiyor

Kızlar tatilde olduğumu söylemiştim size dün kanama oldu lekelenme şeklinde çok korktuk doktora gittik hemen bebegim gayet iyiydi.bugün tam 20 haft doldu.390 gr 25 cm normal mi?!!!!1 hafta onde gidiyor dedi bu ne demek ?!!!!!!!kılcal damar kanaması olabilir dedi.akintim da var diye enfeksiyon olabilir dedi fitil verdi.bebegimin kalbinde de parlaklık gördü şimdi de aklım ona takıldı ?!!!!!

Bebeğin gayet normal cnm. .
Korkma doktorlar bazen yanlış görüyor allahın izniyle bişey yoktur. .
BAk AzRASILAM AzRASILAM i hatırla çok şükür hiçbir şey olmadı. .
Sizin de öyle olur. .

asysss asysss Kizim bu kadar hareketli değildi gibi geliyor aradan 6 yıl geçince unuttum mu acaba diyorum.kızım yemeklerden sonra hareketli olurdu minigim aç olduğum zaman bile çok hareketli. Otururken one doğru egilirsem falan rahatsız oluyor heralde hemen tekneler başlıyor.erkek çocuğu daha farklı diyordum ama senin kız da ayniyiz bak. Şimdi ki çocuklar başka oluyor

Gülce ye uydün olduğu için Görkem ismini düşündük biz de. Sinem in anlamı çok güzel Ecem le uyumlu da.

1 hafta tatile gitmiştik sürekli havuza girdi ordan mikrop kaptı galiba.

Kızlar gunaydın. Danışmak istediğim bir konu var.
Bu sabah uykumdan karnımda 3-5 saniye süren bi kasılma ile uyandım. Geçince uykuma devam ettim derken bir süre sonra yine kramp gibi bir şey oldu yine 3-5 saniye içinde çıktı. (Kasıkta değil yalnız karnımda oldu) Yine döndüm uyudum en son sırtüstü uyurken beni tekrar uyandırdı bu kramp ve kalktım su içtim idrara cıktım gelip soluma yattım bir daha da olmadı.. Bu enteresan sancının sebebi neydi acaba düşünmekten uykum kaçtı!:110:

Günaydın kızlar bugün kalktığımdan beri sağ kasığım ama kasıkta değil tam orda bi bölge de etimin içi acıyor acaba bebek mi var ondan mı? Yürürken oluyor...
Birde 2 gündür sık tuvalete çıkıyorum ama az değil gidince bayağı küçük abdest yapıyorum :) bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor diyorum ama bilmiyorum

@Tgmr @Ebruzerim75 bitterrcikk bitterrcikk Arkadaşlar ben de gebelik öncesi başladı ve gebelikte toplam 4 ayrı fitil kullanmama rağmen halen şikâyetim devam ediyor. 24. haftadayız, bıktım artık. Yeşilimsi akıntı bitmek bilmedi. Daha fazla fitil kullanmak istemiyorum, bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. İlişkide gelen akıntının haddi hesabı yok, eşimden utanır oldum artık, uzaklaştım. Bir yöntem duydum, doktor tavsiyesi ile de yapanlar olmuş gebeyken; seyreltilmiş elma sirkesini vajinaya enjektörle sıkıp beklemek. Bu yöntemi bilen, duyan var mı?
yook cnm ben hic duymadim.. fitille gecmiyorsa dr mutlaka antibiyotik yazmali

Kızlar gunaydın. Danışmak istediğim bir konu var.
Bu sabah uykumdan karnımda 3-5 saniye süren bi kasılma ile uyandım. Geçince uykuma devam ettim derken bir süre sonra yine kramp gibi bir şey oldu yine 3-5 saniye içinde çıktı. (Kasıkta değil yalnız karnımda oldu) Yine döndüm uyudum en son sırtüstü uyurken beni tekrar uyandırdı bu kramp ve kalktım su içtim idrara cıktım gelip soluma yattım bir daha da olmadı.. Bu enteresan sancının sebebi neydi acaba düşünmekten uykum kaçtı!:110:
gaz olabilirmi?

Kızlar tatilde olduğumu söylemiştim size dün kanama oldu lekelenme şeklinde çok korktuk doktora gittik hemen bebegim gayet iyiydi.bugün tam 20 haft doldu.390 gr 25 cm normal mi?!!!!1 hafta onde gidiyor dedi bu ne demek ?!!!!!!!kılcal damar kanaması olabilir dedi.akintim da var diye enfeksiyon olabilir dedi fitil verdi.bebegimin kalbinde de parlaklık gördü şimdi de aklım ona takıldı ?!!!!!
???

asysss asysss Kizim bu kadar hareketli değildi gibi geliyor aradan 6 yıl geçince unuttum mu acaba diyorum.kızım yemeklerden sonra hareketli olurdu minigim aç olduğum zaman bile çok hareketli. Otururken one doğru egilirsem falan rahatsız oluyor heralde hemen tekneler başlıyor.erkek çocuğu daha farklı diyordum ama senin kız da ayniyiz bak. Şimdi ki çocuklar başka oluyor

Gülce ye uydün olduğu için Görkem ismini düşündük biz de. Sinem in anlamı çok güzel Ecem le uyumlu da.

1 hafta tatile gitmiştik sürekli havuza girdi ordan mikrop kaptı galiba.

kız erkek farketmiyor cnm baksana bebeklerimizin hreketleri aynı iki büklüm durmaya gelmiyor...
hemen tekme...
gayet rahat bi şekilde oturacağız....
anında derli toplu oturayım diyorum oturtmuyor kızım..:KK48::KK48:
isim konusunda biraz daha düşünüp karar vereceğim ve net olacağım.....
biraz söyledim şunu bunu istiyorum diye yorum yaptılar..
hoşuma gitmedi...

eltimin de kız oldu doğa koycam dedi ve koydu..
ğ olduğu için söylenmesi zor falan dediler hiç takmadı ben de öyle yapacağım..
bir isim beğenip kızımın adı bu olacak diyeceğim..

havuz mikroplu oluyor işte..
bizim gittiğimiz otel denizze sıfır küçük bi oteldi havuzu yoktu iyi oldu bizim için de denize girdik hep...

Günaydin kızlar .. sabah sabah eşim tutturdu park yatak alalim diye. E bebekte begendigim iki model vardi ama ikisi de sallanmiyor. Park yatakta kesinim ama sallanmasi önemli mi tecrübeli annelerden yardim istiyorum :KK6:

Günaydın kızlar bugün kalktığımdan beri sağ kasığım ama kasıkta değil tam orda bi bölge de etimin içi acıyor acaba bebek mi var ondan mı? Yürürken oluyor...
Birde 2 gündür sık tuvalete çıkıyorum ama az değil gidince bayağı küçük abdest yapıyorum :) bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor diyorum ama bilmiyorum
Canım doktora danışman daha iyi olur bende de aynı belirtiler vardı idrar yolu enfeksiyonundanmis. Umarım senin öyle değildir.

kız erkek farketmiyor cnm baksana bebeklerimizin hreketleri aynı iki büklüm durmaya gelmiyor...
hemen tekme...
gayet rahat bi şekilde oturacağız....
anında derli toplu oturayım diyorum oturtmuyor kızım..:KK48::KK48:
isim konusunda biraz daha düşünüp karar vereceğim ve net olacağım.....
biraz söyledim şunu bunu istiyorum diye yorum yaptılar..
hoşuma gitmedi...

eltimin de kız oldu doğa koycam dedi ve koydu..
ğ olduğu için söylenmesi zor falan dediler hiç takmadı ben de öyle yapacağım..
bir isim beğenip kızımın adı bu olacak diyeceğim..

havuz mikroplu oluyor işte..
bizim gittiğimiz otel denizze sıfır küçük bi oteldi havuzu yoktu iyi oldu bizim için de denize girdik hep...

İsim konusunda bende eşim ve kizimin fikirlerini onemsiyorum. Fikir almaya kalkınca her kafadan bir ses çıkıyor. Bizim bebeğimiz sonuçta önemli olan bizim icimize sinen bi isim olmasi.. Başkalarının ne düşündüğü çokta önemli değil.
Eltin en güzelini yapmış Doğa isminden hoşlanmıs ve koymus.
Ben ğ olan isim olmasını tercih etmiyorum. Herkesin zevki farklı.

Günaydin kızlar .. sabah sabah eşim tutturdu park yatak alalim diye. E bebekte begendigim iki model vardi ama ikisi de sallanmiyor. Park yatakta kesinim ama sallanmasi önemli mi tecrübeli annelerden yardim istiyorum :KK6:
Kızımın park yatağı sallanmiyordu titreşim özelliği vardı. Titreşim de kullanmadım hiç. Bizim için sallanma ihtiyacı olmadı. Her bebek farklı olabilir.

Back
X