2016 Aralık Anneleri

Seneye okullar açılınca 9 aylık olacak bebislerimiz ama bu sefer ücretsiz izine ayrılmak istiyorum 1 yaşına kadar yanında olayım diyorum.
Kizimda rahattık okul eve çok yakındı bi de o zaman 4. Sınıftim haftada 9 saat branş dersleri vardı sagolsunlar istedigim gibi aya4lamislardi dersleri her gün 2 saat boşluğum oluyordu .kızımdan Çok ayrı kalmadım.
Okulum 15 km uzakta simdi öğlenleri eve gitme imkanım olmayacağı için ücretsiz izne ayrılmak istiyorum. Zaman ne gösterecek bakalım.
Haziran q kadar ücretli mi Olcan cnm rapor falan mi

Kızlar bugün doktora gittim 3 haftada 3 kilo almışım :KK43: yani suana kadar 6_7 kilo almışım .bebeğin karni genislemis baya dedi diyet verdi
Bende bir anda çok kilo aldım şimdi dikkat ediyorum tatli pilav hamur isinden uzak duruyorum.2 haftadır kilo almadım.
Uzulme dikkatli olunca kilo alinmiyor.
Benim bebise de tombis demişti doktor.

Bende bir anda çok kilo aldım şimdi dikkat ediyorum tatli pilav hamur isinden uzak duruyorum.2 haftadır kilo almadım.
Uzulme dikkatli olunca kilo alinmiyor.
Benim bebise de tombis demişti doktor.
Diyet listesi verdi bana da doktor cnm. Tatile gitmiştik orda çok kaçırdım. Neler yemio sun cnm nelere dikkat ediyosun

Kizlar benim göbiş te burda sizinkiler nerde ;) buyuyup gidiyoruz artik ;)

Eklentiler

• 2016-08-17 16.23.34.webp
    2016-08-17 16.23.34.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 128
  • 2016-08-17 16.24.14.webp
    2016-08-17 16.24.14.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 128
Siz nasıl yüklüyorsunuz

Ben fotoğrafı telefondan çekip aşağıda dosya yükle diye bir yer var Oraya tıkladım, dosya seçin diye bir seçenek çıktı, onu tıklayınca fotoğraf çek, fotoğraf arşivi gibi seçenekler çıkıyor, fotoğraf arşivinden istediğin fotoyu seçip yükle diyince oldu

Kizlar ya bugun sabahtan berli benim vajinamin disi agriyor dudak kisimlari var ya zonkluyor resmen. Ebeye mesaj attim dedi varis olabilir. Yarina rendevu verdi ama cok aciyor ya. devam ederse hastaneye git dedi. Bakim eger gecnesse hastaneye gidecem

ben bugün dişimin ağrısından duramadım başıma da vurdu ağrı. dünkünden farklı bir doktora gittim. minoset plus ve 1o00lik agumentin verdi. 1 hafta kullanıp tekrar dişçiye gitcem ya çekecekler ya da kanal tedavisi olacak. allah kimseye vermesin çok zor. tok karnına alınması lazım ilaçların ama yemek yemek işkence gibi.
röntgen çekmiyorlarmış gebelere ama jinekoloğa sordum 4. aydan sonra röntgen çektirip her türlü tedaviyi yaptırabilirsin dişine dedi. sizce ne kadar doğru? iltihap ilerleyip kana karışırsa daha tehlikeliymiş antibiyotik almaktan

Merhaba arkadaslar.. Gune cok uzuntulu bir haberle basladim .. bugun kontrolum vardi ve bebegimin kalbinde kucuk vsd gozuktu :( haftaya daha detayli kontrola gidecegim... cok uzgunum

Back
X