2016 Aralık Anneleri

kızlaar ben hiç aşı falan olmuyorum siz ne yaptırıyosunuz ki.

İki cinsiyet E hamile olmak tan dır benım 3 yasında oglum var bu bebeğime de oğlana benziyor dediler hayırlı olsun dediler ama geri kız denilince her kez cok sevındı cunku ıkı cinsiyet annelik yapmak ebe lik yapmak ap ayrı birde sülalede hıc kız yok Zeynep ilk olcak esimin ailede bir tane gorumcrmın kız var oda 17 yaşında

Maşallah kuzucuga cnm..
Bnm kayinvalidemin 5 kız torunu var bu erkek olur mu acaba dedik o da olmadı. .
Kayinvalidem de sağlıklı olsun kız oğlan farketmez şimdiki kızlar erkek gibi okuyup çalışıyorlar hem kızlar bizi seviyor dedi..
Çok mutlu oldum. .
Zaten ben de kız istiyordum :)

Tekli.ama ben karar veremedim medela mi alsam aventmi yoksa lansinohmu:) galiba medela en iyisiymis

Ben ilk hamileliğimde Philips avent almıştım çok da memnun kaldım. .
Şimdiki kızıma lazım olmaz herhalde. .
9 aylıkken calismaya başlayacağım. ..

Selamlar,
Yurt disinda olan arkadaşlar Tetanoz asisi yaptiracakmisiniz?

Süt pompasi icinde manuel lansinoh kullandim.motorlu medela kullandim ikisinden de memnun kaldim.

image.webp Göbişim çatlayacakmış gibi geliyor

Maşallah kuzucuga cnm..
Kayinvalidem de sağlıklı olsun kız oğlan farketmez şimdiki kızlar erkek gibi okuyup çalışıyorlar hem kızlar bizi seviyor dedi..
Çok mutlu oldum. .

Bende 9 aylikken baslicam insallah:)ilk gunler sutu sagmak gerekiyomus daha bol sut oluyomus o zamn yara olmuyomus.o yuzden alicam.

Kızlar bugün doktora gittim 3 haftada 3 kilo almışım :( yani suana kadar 6_7 kilo almışım .bebeğin karni genislemis baya dedi diyet verdi

Maşallah kuzucuga cnm..
Çok mutlu oldum. .

Seneye okullar açılınca 9 aylık olacak bebislerimiz ama bu sefer ücretsiz izine ayrılmak istiyorum 1 yaşına kadar yanında olayım diyorum.
Kizimda rahattık okul eve çok yakındı bi de o zaman 4. Sınıftim haftada 9 saat branş dersleri vardı sagolsunlar istedigim gibi aya4lamislardi dersleri her gün 2 saat boşluğum oluyordu .kızımdan Çok ayrı kalmadım.
Okulum 15 km uzakta simdi öğlenleri eve gitme imkanım olmayacağı için ücretsiz izne ayrılmak istiyorum. Zaman ne gösterecek bakalım.

Back
X