QueenSweethart
canım çok çok sevindim bu habere. Gözün aydın olsun. İyi ki tereddüt etmememişsin ve yaptırmışsın. Bu nasıl bir işlem, ne yapıyor da bebiş dönüyor canım müsait olduğunda yazabilir misin? Geçmiş olsun ağrılarına da.
Canım nelere para vermiyoruz ki, eğer mümkünse gitmek lazım diye düşünüyorum. Ayrıca ücretsiz olan eğitimler de var. Eğer çevremde ücretsiz eğitim olsaydı ona da gidecektim. Hiç birşey almasam ben bu eğitimden moral aldım, gaza geldim :)
Amin canım. Aynen. Bizim hoca anlatmıştı. Hastanelerde sancı odası var. Adı neden sancı? onu bile olumsuz algılattırıyorlar bize, illa oraya gireceksin, sancı çekeceksin diye. Bir hamile kadın gelmiş, herkes ağrı sancı içinde bağırıyor, bunda tık yok. Kadının psikolojisi bozulmuş, ben ağrı çekmiyorum, demek ki doğuramayacağım diye. Psikoloji çok önemli, etraf çok etkiliyor gerçektende.
Canım geçmiş olsun. Hiçbir şey olmaz bebişe merak etme. Ben de değdirdim geçenlerde :S bebiş 7 kat içerde karnımızın. Ona ulaşması mümkün değil, hissetmez de canım.
Maşallah minnoşa annesi. İnşallah sessiz sakin de bir doğumun olur doktorun müdahalesine gerek kalmadan. Oğluma örnek gösterdim senin bebişi, sende böyle uslu ol, vaktini bekle e mi dedim.

Öpüyoruz sizi.
İrtibatı keseceğim bende bütün beni korkutan kişilerle

Felaket tellalları mubarek
Amin canım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Cahillik diz boyu. Hiç mi insan empati yapamaz yahu. Ne demek yani. Sen zaten son ana kadar dayanmışssın. Tutarsız konuşmalar, hareketler. Sinir oldum vallahi. Oldu senin için bebeği 11 ay karnımda taşıyayım
@prensesmat Bi sen bi ben kalacağız galiba canım

Erkek bebek gününü doldurur derler, bana benimki 10-13 aralık arasında gelecek gibi geliyor. Zaten bugün nst de de keyfi gayet yerindeydi :)
Geçmiş olsun canım, az kaldı, düzelecek inşallah.
Aynı ben.Aynı resimdeki gibi bağdaş kurmuşumda bebek yastık gibi duruyor sanıyorum
Maşallah canım ağrı falan olmasın işte daha ne isteyelim. Kasılman oluyordur mutlaka, belki bebek sanıyorsundur canım. Kasılınca orası sepsert oluyor. bebekte daha yumuşak. İlla ağrı olması gerekmiyor. Benim şimdiye kadar ağrısız oldu kasılmalarım hep çok şükür.
La havle... Aman boşver canım, kimseyle konuşmamak lazım. Ben tüm hamileliğim boyunca nasıl gidiyor diyenlere iyiyim sıkıntım yok demedim bu yüzden. Hep çok şükür idare ediyoruz dedim. İyiyim diyince başlıyorlar, bunlar iyi günlerin daha şööyle ağrın olacak böyle sancın olacak. Felaket tellaları. Herkes doktor olmuş.
Aralık anneleri 2016 canım. Profil resmi kağıttan tırtıl. Linki atıyorum ama açılmayabilir.
https://www.kadinlarkulubu.com/groups/735153399959115/
Bende bende :) Annemlere 7 aralıga bılet aldık, öncesinde gelme oğlum diyorum

@elmasekerim canım maşallah bebeğine. Çok sevindim iyi olmasına. Ben de başlayayım artık kreme. Hurmayı yiyorum zaten Allah ne verdiyse

Hepimiz için sağlıklı güzel doğumlar olsun inş.