Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D Dilek362 Ben hamileyken iki kere ameliyat oldum. Eylülde geçirdiğim operasyon genital bölgedendi ve iç dikişlerim henüz iyileşti burda bilenler var maalesef cok zorlu bi hamilelik sürecim olduGozun aydin cnmbenim :) Rabbim anali babali buyumesini nasip etsin oglusunun... peki neden sezeryan oldun? kendi isteginlemi
Gözün aydın hayırlı olsun :)
Suyun nasıl geldi yani nasıl oluyo su gelmesi anlatırmısın.
Gündüz doktor açılmam var mı diye elle kontrol etti henüz 1 cm olduğunu söyledi iki gün sonraya kontrole çağırdı akşam eve grldim nişan gelmesi denilen kanla karışık akıntı geldiğini gördüm, gece de suyumun gelmesinden bir saat öncede pıhtı şeklinde kan geldi tuvalette akıntıyla beraber peçeteye sildiğimde. Benim belirtim buydu sanırsam.:)hazychampagne hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, sağlıkla :)
Günümüz aynıymış beni de bir heyecan sardı şimdi. Önceden herhangi bir belirti yaşadınız mı?
Benimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)Anladım canım ya herşey vajinal muayeneyle başlamış galiba bende yarın olcam korktum bak şimdi bende de kanama olursa nişan falan sanırım bende Ayy yarını iple çekiyorum şu muayeneyi hayıtlısıyla atlatıyım. .senin de inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun canım bir an evvel sağlıklısıyla gelsin miniklerimiz inşallah
Benimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)Anladım canım ya herşey vajinal muayeneyle başlamış galiba bende yarın olcam korktum bak şimdi bende de kanama olursa nişan falan sanırım bende Ayy yarını iple çekiyorum şu muayeneyi hayıtlısıyla atlatıyım. .senin de inşallah kalbinden nasıl geçiyorsa öyle olsun canım bir an evvel sağlıklısıyla gelsin miniklerimiz inşallah
Bnde sisrtcem smdi ziplicm :)) valla ayni gun olurmu olurr :)Hosbulduk canim benim oglan 3 kilo dogsun bana yeter Allahimin izniyle. Birde ayni gun dogum yapiyormusuz kizbende pilates topu ve hurmaya devam
![]()
Ewe geldiginde olmadiysa daha olmaz canm. Ben hastaneden ewe geldim direk wc girmistim anaaa bi silindim kan revandi.. gelmediyse daha gelmez bnde acayip akinti var nisandan dolayi sanirim ne bliyim anlamadm. Agri durumlarin nasil. Bi duzenli bi duzensiz var sancim benm.C
Canim hic akintim yok hatta doktor dedi belki biraz kanamam olabilir alttan muayene ettigi icin ama hic bisey olmadi sukur akintim yok yani![]()
Canm muayenende acikligin varmiydiBenimde aynen böyle oldu denk mi geldi bilmiyorum ama çatı muaynesinin gecesi kendimi doğurmak üzere acilde buldum:)
Ayy pardon cnm kacirmisim burayi :)) tesaduf olmasi ihtimal olsada genelde bu muayeneden sonra dogum baslio. Cok kurcaladiklari icin sanirm.Gündüz doktor açılmam var mı diye elle kontrol etti henüz 1 cm olduğunu söyledi iki gün sonraya kontrole çağırdı akşam eve grldim nişan gelmesi denilen kanla karışık akıntı geldiğini gördüm, gece de suyumun gelmesinden bir saat öncede pıhtı şeklinde kan geldi tuvalette akıntıyla beraber peçeteye sildiğimde. Benim belirtim buydu sanırsam.:)
Hurma kac tane yiosun ya bnm.mide duzenim hala kacik oldugu icin icim.almio fazlasini 1 tane zorlasam 2 yi ancak yiorum ?Hosbulduk canim benim oglan 3 kilo dogsun bana yeter Allahimin izniyle. Birde ayni gun dogum yapiyormusuz kizbende pilates topu ve hurmaya devam
![]()
Iyi bakalim hadi bende birazdan topun uzerinde ziplicam. Yani demi hic belli olmazBnde sisrtcem smdi ziplicm :)) valla ayni gun olurmu olurr :)
Ewe geldiginde olmadiysa daha olmaz canm. Ben hastaneden ewe geldim direk wc girmistim anaaa bi silindim kan revandi.. gelmediyse daha gelmez bnde acayip akinti var nisandan dolayi sanirim ne bliyim anlamadm. Agri durumlarin nasil. Bi duzenli bi duzensiz var sancim benm.
Kiz 1 2 ne ? Ben gunluk 6 tane yiyorum sabahlari aksam oluncada canim cekerse 3 tanede aksamlari yiyorum esim gecen hafta gitti 1 kutu aldi bitti bile surekli yiyorumHurma kac tane yiosun ya bnm.mide duzenim hala kacik oldugu icin icim.almio fazlasini 1 tane zorlasam 2 yi ancak yiorum ?
Gelen kasilmalarda mi sanci olarak gecioIyi bakalim hadi bende birazdan topun uzerinde ziplicam. Yani demi hic belli olmazayni gun dogururuz
canim aslinda sancim var ama ben hissetmiyorum agrilarimi karnim kasiliyor surekli oda zaten sanci.
o didinda nisan flan yok yani. Eger seninde nisanin gelmisse o yuzden yogun akintin vardir
hadi bakalim kim once doguruyorum haberini verecek
![]()
bnmde cogu zaman agrili kasilma cogu zaman agrisiz kasilma oluyo.Abooooo 6 mii ... nasi yerim 6 yi bu mideyleKiz 1 2 ne ? Ben gunluk 6 tane yiyorum sabahlari aksam oluncada canim cekerse 3 tanede aksamlari yiyorum esim gecen hafta gitti 1 kutu aldi bitti bile surekli yiyorum![]()
Bugun bana doktor oyle dediGelen kasilmalarda mi sanci olarak geciobnmde cogu zaman agrili kasilma cogu zaman agrisiz kasilma oluyo.
Canim sende git gel 1 tane at agzina araliklarlaAbooooo 6 mii ... nasi yerim 6 yi bu mideyle![]()
Bakiyim deneyim. :) carsambayi iplee cekiyorum. Cumaa gunude annnemm gelioo kizzz :) biletini aldik bugun artik. Sans dedik :) cuma gece 23.00 de bincek 1 saat snra burda. Tam 38 oldugumuzda gelmis olck oda dio ins gelirim 2 gun snrada dogurursun cok bekletmezsin dio :)Canim sende git gel 1 tane at agzina araliklarlahepsini birden yeme .
Ayy hadi insallah kizBakiyim deneyim. :) carsambayi iplee cekiyorum. Cumaa gunude annnemm gelioo kizzz :) biletini aldik bugun artik. Sans dedik :) cuma gece 23.00 de bincek 1 saat snra burda. Tam 38 oldugumuzda gelmis olck oda dio ins gelirim 2 gun snrada dogurursun cok bekletmezsin dio :)