Benim birgün o kadar çok vardi ki eskii ben olsam çok telaş yapardım ama bukez daha sakindim:)Ya normal ozaman vesvese ettim valla yarın olsada doktora gitsem çok korkuyorum çatlamış olurda okdr eziyet boşa gider diye Rahime çizik atıgımamı üzüleyim okdr igne oldugumamı
Amiin cnm Sagolasin bugun biraz daha adet Ağrı'sına benzer Ağrı'm oluyir ara ara ama su bagirsak hareketlerim inanılmaz yogun :)canm çok kolay ve rahat geçti benim. ilk günler hele hiç bişey yoktu bendede. şişlik normal olyor o kadar. bu hafta ara ara kasıklarımda sancı oldu sanki adet olcakmışım gibi. hatta adet olmaktan korktum çok. göğüsler şikin ve son iki gündür mavi damarlar belirgin. gerçekten bende hiç bi belirti falan yaşamadım ilk zamanlar korktum bile olmadı diye. ben 5 gün dinlendim ama kendimi hi. sıkmadım. yni yemeğimi yaptım evimi topladım mutfağımı topladım ama yormadan kendimi. bu hafta işe de beşladım. ortaokulda çalışıyorum gayet hareketli bir teposu var. ama sıkmadım onda da kendimi. bana yat et dediler. olcağı varsa olur modunda takıldım. sadece ağır kaldırmadım birde yorulduğumu hissettiğimde dinlendim. hergün bir avuç kabak çekirdiği bir dilim anans yedim onun dışında normal beslendim. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Benim opu gecesine kadar oldu cnm ertesi sabah yoktu bitmiştiKizlar opudan sonra hafif kan geliyor ya kaç gün surduu
Benim çok az arada geliyor hala.kan gibi degilde açık pembe.carsmbydi opu.bakalim yarında olursa doktoru aradım.saol canimAmiin cnm Sagolasin bugun biraz daha adet Ağrı'sına benzer Ağrı'm oluyir ara ara ama su bagirsak hareketlerim inanılmaz yogun :)
Benim opu gecesine kadar oldu cnm ertesi sabah yoktu bitmişti
bağırsak şeyini tersi olarak yaşadım ben. kabızlık yaşadım daha doğrusu tuvalette oturamadım psikolojik olarak 2 3 gün kadar. yani uuzn süre oturunca bişey olacakmış gibi geldi bana. o da tuvalete çıkmamı etkiledi. adet ağrısı da insanı mahvediyor ağrı sızı bi yana psikolojisi fena. oldummu olmadımmı her akıntıda kanama varmı diye tuvalete koşturmak falan. allah hepimizin yardımcısı olsunAmiin cnm Sagolasin bugun biraz daha adet Ağrı'sına benzer Ağrı'm oluyir ara ara ama su bagirsak hareketlerim inanılmaz yogun :)
Benim opu gecesine kadar oldu cnm ertesi sabah yoktu bitmişti
Evet yarında gelirse ara ama normal bence kanama olmaması onemli leke olabilir demişlerdiBenim çok az arada geliyor hala.kan gibi degilde açık pembe.carsmbydi opu.bakalim yarında olursa doktoru aradım.saol canim
Ayy Amiin cnm aynen o cok fena bence de ama ben oğluma hamileykende öyleydim her akıntıda tuvalete adet mi diye :) benim Suan iyi bağırsak durumum birde ben uc dort gundur dubalac ictim kabız olmamak icin ondan bekki de ama benim ki ishaldi dun bugun normal fkt hani boyle adete yakın gaz durumu olur ya içerde ondan var bende Suanbağırsak şeyini tersi olarak yaşadım ben. kabızlık yaşadım daha doğrusu tuvalette oturamadım psikolojik olarak 2 3 gün kadar. yani uuzn süre oturunca bişey olacakmış gibi geldi bana. o da tuvalete çıkmamı etkiledi. adet ağrısı da insanı mahvediyor ağrı sızı bi yana psikolojisi fena. oldummu olmadımmı her akıntıda kanama varmı diye tuvalete koşturmak falan. allah hepimizin yardımcısı olsun
bağırsak şeyini tersi olarak yaşadım ben. kabızlık yaşadım daha doğrusu tuvalette oturamadım psikolojik olarak 2 3 gün kadar. yani uuzn süre oturunca bişey olacakmış gibi geldi bana. o da tuvalete çıkmamı etkiledi. adet ağrısı da insanı mahvediyor ağrı sızı bi yana psikolojisi fena. oldummu olmadımmı her akıntıda kanama varmı diye tuvalete koşturmak falan. allah hepimizin yardımcısı olsun
Aynı gaz sıkıntısı bende de var kızlar. Özellikle de akşamları artıyor. Benim hep kabızlık sorunum olduğundan en baştan duphalac içmeye başladım ilk günler ishal yapmıştı sonra bünyem alıştı galiba normal çıkıyorum wc.ye.Ayy Amiin cnm aynen o cok fena bence de ama ben oğluma hamileykende öyleydim her akıntıda tuvalete adet mi diye :) benim Suan iyi bağırsak durumum birde ben uc dort gundur dubalac ictim kabız olmamak icin ondan bekki de ama benim ki ishaldi dun bugun normal fkt hani boyle adete yakın gaz durumu olur ya içerde ondan var bende Suan
Aynen bende de oyle oldu :) ama olsun kabızdan iyidir Yaa birde ne dicem senin kac gub oldu transferAynı gaz sıkıntısı bende de var kızlar. Özellikle de akşamları artıyor. Benim hep kabızlık sorunum olduğundan en baştan duphalac içmeye başladım ilk günler ishal yapmıştı sonra bünyem alıştı galiba normal çıkıyorum wc.ye.
7mm yukarısı yeterli sayılıyor sanırım, sizinki de normal görünüyorKizlar bu gun adetin 13.gunu endimetriyum 8mm dedi 3 gun var transfere 3gunde nekadar kalinlasir acaba yaa 3cugunde5.8di normalmi acaba ya sizlerin kacti hatirliyormusunuzzz
Canım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günümAynen bende de oyle oldu :) ama olsun kabızdan iyidir Yaa birde ne dicem senin kac gub oldu transfer
Allah hayırlısıyla saglikla nasib etsin insallah gönlüne göre cnm xCanım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günümbu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Ins hayirli sonuclarla gelirsinn cnmmCanım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günümbu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Hayırlısı olsun inşallah...Kizlar bu gun adetin 13.gunu endimetriyum 8mm dedi 3 gun var transfere 3gunde nekadar kalinlasir acaba yaa 3cugunde5.8di normalmi acaba ya sizlerin kacti hatirliyormusunuzzz
Senin içinde hayırlısı olur inşallah BOL BOL dua edelim hepimiz için inşallah iyi olacak sonuç...mutlu musmutlu haberlerini alırız inşallah.Canım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günümbu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Hayirli aksamlar canim.. Benim bugun 10cu gunum ve sadece 4,2mm 2 gun oncede ayniydi yani hic kalinlasmamis.. Bu gidisle kalinlasirmi hic bilmiyorum.. Transfer bir dahaki ayami kalir acaba?? Bu arada endise etmene gerek yok... Senin normal kalinliktaKizlar bu gun adetin 13.gunu endimetriyum 8mm dedi 3 gun var transfere 3gunde nekadar kalinlasir acaba yaa 3cugunde5.8di normalmi acaba ya sizlerin kacti hatirliyormusunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?