2016 Aralik tup bebek

Anladim canimm.. Saglikli olsunda tek olsun degilmi guzel haberlerini aliriz insaallah..

Hayirli aksamlar canim.. Benim bugun 10cu gunum ve sadece 4,2mm 2 gun oncede ayniydi yani hic kalinlasmamis.. Bu gidisle kalinlasirmi hic bilmiyorum.. Transfer bir dahaki ayami kalir acaba?? Bu arada endise etmene gerek yok... Senin normal kalinlikta
Bana hiç endometrium hakkında bilgi verilmedi yarın sabah transfer için aradılar perşembe opu oldum.

İyi akşamlar...Benim de yarın sabah 9 da transferim yapılacak çok heyecan yaptım sanki...Eşim de yanımda olamayacak...
Hadi bakalım şimdiden gözün aydın hayırlı olsunnn cnm cok kolay esin olmasa da olur korkma :)
Canım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günüm bu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Ayyyy cok heyecanlı Yaa hemen yaz bize Tmm mi umarım en guzeli olur Hakkı'nda
Merhaba arkadaslar yeni üyeyim. Bastan beri takip ediorum ancak nasip oldu üye olabilmek
Hosgeldin cnm hikayen nedir tedavide misin sende ?
Benim 4 5 gunu bulduu
Nasilsin cnm transferin oldu mu senin doktorun selen hanımdı dimi

Hosbulduk canim saol. 2kere tüp bebek deneyimim var malesef ikiside tutmadi.3.yu dondurulmuslarm var onlsri denicem nasip olursa bu ay baslicam bakalim insallah bu sefer olur cok zor tüp bebk tedavisi Allahim kimsenin cabalrini bosa çıkarmasın

Nasilsin cnm transferin oldu mu senin doktorun selen hanımdı dimi
iyim canim tesekkur ederim sen nasilsin ?
Evet doktorum selen hanim daha transferim olmadi ayin 24unde kontrolum var ozaman belli olucak sanirimm simdiden heyecanlaniyorum ben uykularim kaciyo nolcak bu halimm bilmiyorum valla :))

Amiiin cnm ins senin bu sefer olumlu olur Rabb'im biran once gonderir mucizeni :)
iyim canim tesekkur ederim sen nasilsin ?
Evet doktorum selen hanim daha transferim olmadi ayin 24unde kontrolum var ozaman belli olucak sanirimm simdiden heyecanlaniyorum ben uykularim kaciyo nolcak bu halimm bilmiyorum valla :))
hadi bakalım az kalmıs cok heyecanlı gercekten ama cok kolay birde ne dicem ıdrar konusunda cok sıkışık olma onlar ultrasonla baksınlar bazen sıkışık olmasanda mesane yeteri kadar büyümüş oluyor.. iki uc bardak su ic yarım saat sonra baktır ztn şişmiş oluyr yoksa transfer sonrasi cok zor oluyir beklemek en azından yarım saat. Tutmak iyi olur bence idrarı

Can'ım seninde bugun dimi transferin bir hafta sonra görüşmek üzere insaallah hayırlı haberlerle gel :)
Kizlaaaar bu arada bende birazdan transfer olucaaaMmm ne olur dua edin bana
Ayyy ark dayanamadım rabbim herkese nasip etsin inş pozitifi görür 9 ay sonra kucağımızada alırız inşşş

Olsun cnm geç olsun güç olmasın. İnş

Kızlar benim bagirsaklaeim korkunç derecede çalışıyor surekli kıpır kıpır gurul gurul sesler geliyor Yaa neden acaba üşüttügum icin mi transfer olanlar sizde ilk gun neler oldu ?
Bende çok çişe gidiyorum 2.5 lt su içiyorum ondan heralde transfer sonrasıda 30 dk gittim işeyemedim ağrım oldu çok sıkışmışım sonra çıkana kadar 3 kere gittim 2 saat yattım ben

En zoruda transferde sıkışık olmak en nefret ettigim bölüm zor dayaniorum
Ayyy gercekten sinir bozucu bir durum en kötüsü de sonrası transferden uc kere gittim
Bende ancak rahatladı mesanem birde transfer öncesi gitmiştim küçük Sanirm mesanem
Bende çok çişe gidiyorum 2.5 lt su içiyorum ondan heralde transfer sonrasıda 30 dk gittim işeyemedim ağrım oldu çok sıkışmışım sonra çıkana kadar 3 kere gittim 2 saat yattım ben
Aynen cnm aynısı oldu bende de hadi bakalım bir gun bitti kaldı 11 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…