tamam canim dedigin gibi yaparim bende cok saolhadi bakalım az kalmıs cok heyecanlı gercekten ama cok kolay birde ne dicem ıdrar konusunda cok sıkışık olma onlar ultrasonla baksınlar bazen sıkışık olmasanda mesane yeteri kadar büyümüş oluyor.. iki uc bardak su ic yarım saat sonra baktır ztn şişmiş oluyr yoksa transfer sonrasi cok zor oluyir beklemek en azından yarım saat. Tutmak iyi olur bence idrarı
Amiiin cnm ins senin bu sefer olumlu olur Rabb'im biran once gonderir mucizeni :)
hadi bakalım az kalmıs cok heyecanlı gercekten ama cok kolay birde ne dicem ıdrar konusunda cok sıkışık olma onlar ultrasonla baksınlar bazen sıkışık olmasanda mesane yeteri kadar büyümüş oluyor.. iki uc bardak su ic yarım saat sonra baktır ztn şişmiş oluyr yoksa transfer sonrasi cok zor oluyir beklemek en azından yarım saat. Tutmak iyi olur bence idrarı
Benim tam tersi oldu iste stresten habire geldi tuvaletim kız bakıyor mesane biraz daha dolsun diyor ben sıkışıktım o sırada bana oyle geliyormuş ama :)Aksine transfer öncesi strestende gelmio 2 şişe bitirmisimdir koridorlarda geziniodum gelsin die sıra bana geliodu tık yoktu☺
Bence merkeze gidince tuvalete gir güzelce sonra bir bucuk litre uc dort bardak su ic ztn merkezde de bekliyorsun en az yarım saat bir saat o sırada sıkışırsın evde icersen transfere kadar cok fena olursun cok zor olur senin icin cnmdilfeza ayrıntı için teşekkür ederim idrara sıkışık gel dediler, mesafe uzun nasıl olacak dedim ilçedeyim...eşim yanımda olsaydı bu kadar heyecan stres yapmazdım...kimse de yok yanımda...acıdan değil yoksa OPU da da yanımda değildi...inşallah 6 ay sonra görevden döndüğünde bebişin doğumuna burada olacak...duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar...inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bol bol dua ediyorum hepimize...
Benim tam tersi oldu iste stresten habire geldi tuvaletim kız bakıyor mesane biraz daha dolsun diyor ben sıkışıktım o sırada bana oyle geliyormuş ama :)
Bence merkeze gidince tuvalete gir güzelce sonra bir bucuk litre uc dort bardak su ic ztn merkezde de bekliyorsun en az yarım saat bir saat o sırada sıkışırsın evde icersen transfere kadar cok fena olursun cok zor olur senin icin cnm
Canim inşallah Allah in izniyle yarin burdan "hamileyim kizlar" dersinCanım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günümbu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Allah yardımcın olsun. Aslan anne herseyi de tek başına yapmıssın ne güzel. Suyu merkezde iç bence. 4 bardaktan sonra hemen sıkışıyosun ztn. Ben aşılamada çok sancı çekmiştim. Arkadaşların da tavsiyesiyle ve izlediğim videolarda fazla sıkışık olmaya gerek yok yazıyor, az içicem suyu. Hadi yolun açık olsun. Güzel haberlerin olsun inşallahdilfeza ayrıntı için teşekkür ederim idrara sıkışık gel dediler, mesafe uzun nasıl olacak dedim ilçedeyim...eşim yanımda olsaydı bu kadar heyecan stres yapmazdım...kimse de yok yanımda...acıdan değil yoksa OPU da da yanımda değildi...inşallah 6 ay sonra görevden döndüğünde bebişin doğumuna burada olacak...duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar...inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bol bol dua ediyorum hepimize...
Canimm benim de eşim pek yanımda deil aylardır yurtdışında.bn de opuya tek gittim hatta sonrasında bide araba kullandım.transferim de yanımda olacak mı net değil.boyle birazcık zorluyor ama ayrı kalmaya da alistim.etrafimdaki çoğu insanın ayy sen cokk guclusun biz olsak bu kadar ayrıliga dayanamayız diyorlar bana iyi bir şey söylüyorlar sanki ama bence pek de iyi değil:)) Rabbim yolunu açık etsin canimm bebislerr senle kalsın sağlıklı olsunlar insallahhh aminnnndilfeza ayrıntı için teşekkür ederim idrara sıkışık gel dediler, mesafe uzun nasıl olacak dedim ilçedeyim...eşim yanımda olsaydı bu kadar heyecan stres yapmazdım...kimse de yok yanımda...acıdan değil yoksa OPU da da yanımda değildi...inşallah 6 ay sonra görevden döndüğünde bebişin doğumuna burada olacak...duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar...inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bol bol dua ediyorum hepimize...
Canım benim de 9 lardaydii.ben de çok nar suyu içtim.migrostaki organiklerden.neredeyse hergunn 350mlik bitirdim.senin ki kötü değil sakin onun stresini yaşamaKizlar bu gun adetin 13.gunu endimetriyum 8mm dedi 3 gun var transfere 3gunde nekadar kalinlasir acaba yaa 3cugunde5.8di normalmi acaba ya sizlerin kacti hatirliyormusunuzzz
Masallahh çok sabirlisinizz.bnm 2.gun embryosuydu 7.gunden itibaren ewde test yapmıştım:).Yarın guzel haberler verirsiniz insallahh aminnnnnCanım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günümbu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Sonuç ne? Pozitif ise kaçıncı gun çıktıMasallahh çok sabirlisinizz.bnm 2.gun embryosuydu 7.gunden itibaren ewde test yapmıştım:).Yarın guzel haberler verirsiniz insallahh aminnnnn
Canimm geçen denemede o 2.gun embryosu 8.gun kanda 23 çıkmıştı bn hergunn kan testi yaptım çok güzeldi her şey değerler guzel artıyordu ama disgebeliklee sonuçlandı sonra malesef.Sonuç ne? Pozitif ise kaçıncı gun çıktı
Sagol cnm bnm ya ins oyledirCa
Canım benim de 9 lardaydii.ben de çok nar suyu içtim.migrostaki organiklerden.neredeyse hergunn 350mlik bitirdim.senin ki kötü değil sakin onun stresini yaşama
Ise yaradi mi canimCa
Canım benim de 9 lardaydii.ben de çok nar suyu içtim.migrostaki organiklerden.neredeyse hergunn 350mlik bitirdim.senin ki kötü değil sakin onun stresini yaşama
Unutmadim canim sagolasin. Uyumadim o saate kadar... Bugun 16.00 da opu var. Hayirlisi insaallahUnutmadın demi vurmayı :) benim normalde uykum ağırdır ama iğneleri hiç kaçırmadım stresten :)
Hosgeldin canim bende bu sayfada yeni sayilirim.. Senin gibi bende cok tedaviden gectim umarim bu defa saglikli bir gebelik elde ederizHosbulduk canim saol. 2kere tüp bebek deneyimim var malesef ikiside tutmadi.3.yu dondurulmuslarm var onlsri denicem nasip olursa bu ay baslicam bakalim insallah bu sefer olur cok zor tüp bebk tedavisi Allahim kimsenin cabalrini bosa çıkarmasın
Hadi gözün aydın benimde hemen olsa bitse opu:)Unutmadim canim sagolasin. Uyumadim o saate kadar... Bugun 16.00 da opu var. Hayirlisi insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?