2016 Aralik tup bebek

tamam canim dedigin gibi yaparim bende cok saol

Aksine transfer öncesi strestende gelmio 2 şişe bitirmisimdir koridorlarda geziniodum gelsin die sıra bana geliodu tık yoktu☺

dilfeza ayrıntı için teşekkür ederim idrara sıkışık gel dediler, mesafe uzun nasıl olacak dedim ilçedeyim...eşim yanımda olsaydı bu kadar heyecan stres yapmazdım...kimse de yok yanımda...acıdan değil yoksa OPU da da yanımda değildi...inşallah 6 ay sonra görevden döndüğünde bebişin doğumuna burada olacak...duaya çok ihtiyacım var arkadaşlar...inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bol bol dua ediyorum hepimize...

Aksine transfer öncesi strestende gelmio 2 şişe bitirmisimdir koridorlarda geziniodum gelsin die sıra bana geliodu tık yoktu☺
Benim tam tersi oldu iste stresten habire geldi tuvaletim kız bakıyor mesane biraz daha dolsun diyor ben sıkışıktım o sırada bana oyle geliyormuş ama :)

Bence merkeze gidince tuvalete gir güzelce sonra bir bucuk litre uc dort bardak su ic ztn merkezde de bekliyorsun en az yarım saat bir saat o sırada sıkışırsın evde icersen transfere kadar cok fena olursun cok zor olur senin icin cnm

Teşekkür ederim tavsiyen için canım...İnşallah dualarımız kabul olur hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...Eşimin yokluğunda en büyük dayanağım o olacak inşallah...rabbim nasip eder...

Allah yardımcın olsun. Aslan anne herseyi de tek başına yapmıssın ne güzel. Suyu merkezde iç bence. 4 bardaktan sonra hemen sıkışıyosun ztn. Ben aşılamada çok sancı çekmiştim. Arkadaşların da tavsiyesiyle ve izlediğim videolarda fazla sıkışık olmaya gerek yok yazıyor, az içicem suyu. Hadi yolun açık olsun. Güzel haberlerin olsun inşallah

Canimm benim de eşim pek yanımda deil aylardır yurtdışında.bn de opuya tek gittim hatta sonrasında bide araba kullandım.transferim de yanımda olacak mı net değil.boyle birazcık zorluyor ama ayrı kalmaya da alistim.etrafimdaki çoğu insanın ayy sen cokk guclusun biz olsak bu kadar ayrıliga dayanamayız diyorlar bana iyi bir şey söylüyorlar sanki ama bence pek de iyi değil:)) Rabbim yolunu açık etsin canimm bebislerr senle kalsın sağlıklı olsunlar insallahhh aminnnn

Ca
Kizlar bu gun adetin 13.gunu endimetriyum 8mm dedi 3 gun var transfere 3gunde nekadar kalinlasir acaba yaa 3cugunde5.8di normalmi acaba ya sizlerin kacti hatirliyormusunuzzz
Canım benim de 9 lardaydii.ben de çok nar suyu içtim.migrostaki organiklerden.neredeyse hergunn 350mlik bitirdim.senin ki kötü değil sakin onun stresini yaşama

Canım 6 aralıkta transferim oldu yarın test günüm bu gece nasıl geçer bilmiyorum. 3. gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı o yüzden 12. gün test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var kizlar
Masallahh çok sabirlisinizz.bnm 2.gun embryosuydu 7.gunden itibaren ewde test yapmıştım:).Yarın guzel haberler verirsiniz insallahh aminnnnn

Sonuç ne? Pozitif ise kaçıncı gun çıktı
Canimm geçen denemede o 2.gun embryosu 8.gun kanda 23 çıkmıştı bn hergunn kan testi yaptım çok güzeldi her şey değerler guzel artıyordu ama disgebeliklee sonuçlandı sonra malesef.

Hosgeldin canim bende bu sayfada yeni sayilirim.. Senin gibi bende cok tedaviden gectim umarim bu defa saglikli bir gebelik elde ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…