2016 Aralik tup bebek

Merhaba arkadaşlar ben yurt dışında tup bebek denedim 5yumurtam taplanmisti beside döllenmesi çünkü burda mikro enjeksiyon değilde klasik tüp bebek yöntemi denediler.ben 2013 Türkiye'de 2013 yılında tup bebek yapmıştım ilk denemem bir oğlum var 2emvriyom.donduruldu.arkadadlar doktorumuz aradım seçimini dondurulmuş embriyomu deneyim dedim dediki sen ya uzaklardan gelecem dondurulmuş embriyomla hamile kalma %25 taze ile%75 .Bana inandırıcı gelmedi.birde arkadaşlar dondurulmuş transfer için 3650 TL istedi .Ama ben nette bakıyorum dondurulmuslar da iyi oluyor.burde çok pahalı değilmiş? Çok uzun oldu özür dilerim ne olur bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olun.

Ozel hastanelern acilleri yapıyor canım pazarları labb acik
Canım ilçede yim o yüzden yarın bekliycem şimdilik yatıp bekliyorum inşallah bisey yoktur diyorum bi yandan da gittiler deyip negatif hazırlıyor um kendimi hayırlısı olur inşallah...

Belirttim yok bugün öğlen 5 günüm doluyor. Ben 4.günümde bildiğim halde çıkmayanı test yaptım azda olsa moralim bozuldu ama biliyodum çıkmayanı kendime çok kızdım sonra inş olumlu olur sonra
Evet çok erken yapmışsın. Ama insan dayanamıyor. 6 gün erken testlerden alıp bende yarın bir yapsam mı diyorum

Canimm ilk tedawiyee başlamak için gittgmdee birkadnla karşılaştım kucağında 2 yaşlarında bir oğlu var sohbete başladık oğlumun kardeşini görmeye geldikk dedi.o ne demek dedim.bu oğlumun tedawisindenn dondurulmusumm var iyiyse onu kullsncazz dedi.Bu sadece bir örnek.hic duymadım doktorunun dedigi şeyi.ama seni kandırmak isteyeceğini de dusunmk istemiyorum.Zaten çok para.ama aklıma şu geliyor acaba çözüldüğünde Kalitesinin bozulacağını mı dusunuyor

Kızlar benim 10. Günüm iğnede siz kaç gün vurundunuz bana çok geldi sanki göbeğimde mor yarın kontrol var umarım biter igne faslı.. bide erken çatlar yumurtam diye tedirginim akıntım var 3 gündür
Benimde gonal f de 9. Günüm bende de var alıntı. Yarın kontrole gidicem bende. Cmtsi başka dr bakmıştı. Perşembe cuma toplanır dedi. Çok geç değilmi ya. Senin ne zamn toplanıcak belli mi?

A listede ben yokmuşum beni de yazarmisin yaş 29 transfer gunu 14 ü test günü 25 ı. Tek embriyo

Kizlar bu liste ne icin bilmiyorum. 35 yasindayim. Bahceci fulya da tedavideyim. Benimde tuplerim kapali. 4. Denememiz persembe gunu 5. Gun ebriyosu transfer var nasibse.

Canım hayır öğle bişey demedi de ben çok merak ediyorum dondurulmuş tedavi olan arkadaşlar daha iyi bilir ne kadar nasıl bir edavi aşaması oldu.

Banada donmuşun tutma oranı daha yüksek dedi doktorum ama ben dün donmuşla transfer oldum fiyatlar da heryerde farklı canım pazarlıkta yapabiliyosun bazı merkezlerde senin doktor bence yeni tedavi daha pahalı o yüzden demiş olabilir braz paracı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…