2016 Aralik tup bebek

Yok canim bi belirtim yarin aksam bi kan vericem bakalim ne cikicak aslnda beklemek istiyorum ama esim cok heycanli durmuyo bugunde idrar testi yaptirdi sanki belli belirsiz bi cizgi var gibi iyice telaslandi bende yaptralim dedim hayirlisi artk
Aaaa tamamdır işte aşırı silik olsa bile hamilesin demek atsana resmî bizde bakalım

Benimde 300 doz ilk tedavimde 225 kez başlayıp 150 ile bitirmiştim ve kısa sürmüştü
Sanırım yaş ilerledikçe yumurta kalitesi sayısı bile değişiyor gerçekten
Bnm yasima gore rezervim pek iyi degil.cok sukur yine de hep daha kotusu var.amh 1.76ydi bnm hazranda.sen de rahat ol biliyorum surec cok sikintili ama sonu guzel olsun insallah bunlar unutulacak

Bnm yasima gore rezervim pek iyi degil.cok sukur yine de hep daha kotusu var.amh 1.76ydi bnm hazranda.sen de rahat ol biliyorum surec cok sikintili ama sonu guzel olsun insallah bunlar unutulacak
İnş cnm gelip geçsin göbeğimiz dolsun unutalım

minikgelin bende 10 gun vuruldum igne cnm normal yanı 10 gun sanirim yumurta olsun da varsa 10-12 gun sursun kimisi bu iğnelere ragmen bir yumurtaya bile sahip
Olamıyor

Benide listeye eklerseniz sevinirim
27 yaşındayım
İlk tüp bebek denemem.opu yapıldı transferi bekliyorum.
Şişli memorialde tedavi görüyorum.
9 yumurta toplandı 8 tanesi döllenmiş şükürler olsun.
Rabbim isteyen herkese nasib etsin.aminnnn

Evet kullanıyorum ama jel pıhtısı gibi değil idi sanki yaa yavrucaklar düştü gitti yaa ....
Tamm bakk biliyorum ben onu hafiften böle etimsii gibi değil mii.benim de olmuştu geçen içim hop hop olmustuuu .Allah korusun bebiş öyle dusmezkiii kanın baya baya gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…