- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Aaaa tamamdır işte aşırı silik olsa bile hamilesin demek atsana resmî bizde bakalımYok canim bi belirtim yarin aksam bi kan vericem bakalim ne cikicak aslnda beklemek istiyorum ama esim cok heycanli durmuyo bugunde idrar testi yaptirdi sanki belli belirsiz bi cizgi var gibi iyice telaslandi bende yaptralim dedim hayirlisi artk
Bn 7 gun vuruldum canim 300dozKızlar benim 10. Günüm iğnede siz kaç gün vurundunuz bana çok geldi sankigöbeğimde mor yarın kontrol var umarım biter igne faslı.. bide erken çatlar yumurtam diye tedirginim akıntım var 3 gündür
Benimde 300 dozBn 7 gun vuruldum canim 300doz
Bnm yasima gore rezervim pek iyi degil.cok sukur yine de hep daha kotusu var.amh 1.76ydi bnm hazranda.sen de rahat ol biliyorum surec cok sikintili ama sonu guzel olsun insallah bunlar unutulacakBenimde 300 dozilk tedavimde 225 kez başlayıp 150 ile bitirmiştim ve kısa sürmüştü
Sanırım yaş ilerledikçe yumurta kalitesi sayısı bile değişiyor gerçekten
Yok kız öyle pat diye düşmez tutunma kanamasıdır bugun kaçıncı gününKızlar biraz önce lavoda pıhtı şeklinde kan geldi düştü acaba bebeklerim
Crionne jel kullaniyor musunKızlar biraz önce lavoda pıhtı şeklinde kan geldi düştü acaba bebeklerim
İnş cnm gelip geçsin göbeğimiz dolsun unutalımBnm yasima gore rezervim pek iyi degil.cok sukur yine de hep daha kotusu var.amh 1.76ydi bnm hazranda.sen de rahat ol biliyorum surec cok sikintili ama sonu guzel olsun insallah bunlar unutulacak
Sonrasinda kan gelmezse pedi dolduracak kadr problem degil diye dedi doktorum bna.korkma lutfenKoyu bi kan pıhtısı idi yaa bilginiz var mı ?
Devamı var mı peki takip et bakalım sanmiyorum Can'ım Yaa oyle pat diye bir pıhtı olarak gelmez kremin kalıntısı olabilir mi oda pihti gibi geliyormuş ya kahve rengiKoyu bi kan pıhtısı idi yaa bilginiz var mı ?
10 gün Canım yarın kan verecek idim yaa bayağı koyu pıhtı idi ama yok kanama gelmedi ...Yok kız öyle pat diye düşmez tutunma kanamasıdır bugun kaçıncı günün
Yemin ederim hem yapıyorum hem huzursuz oluyorum keşke bırakabilsekBenimde icim huzursuzdu ben ictim hatta transfer oldu ama gunde 1 tane iciyorum.normalde 1 paket icerdim simdi 1 e indirdim hic olmasa keske.
Evet kullanıyorum ama jel pıhtısı gibi değil idi sanki yaa yavrucaklar düştü gitti yaa ....Crionne jel kullaniyor musun
Hayırlısı olsun inşallah canimMsj tekrarı..
Hayırlısı olsun inşallah canim
Tamm bakk biliyorum ben onu hafiften böle etimsii gibi değil mii.benim de olmuştu geçen içim hop hop olmustuuu .Allah korusun bebiş öyle dusmezkiii kanın baya baya gelirdiEvet kullanıyorum ama jel pıhtısı gibi değil idi sanki yaa yavrucaklar düştü gitti yaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?