- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Ya banada geç geldiBenimde gonal f de 9. Günüm bende de var alıntı. Yarın kontrole gidicem bende. Cmtsi başka dr bakmıştı. Perşembe cuma toplanır dedi. Çok geç değilmi ya. Senin ne zamn toplanıcak belli mi?
Donmuşlar olunca sedece rahimi hazırlıyorlar kan değerlerine bakılıyor ilk tedavi gibi değil daha rahat fiyat ben başka bi şehirde yaptırdığım için git gel yol parası ilaç parası transfer 2500 hepsi toplam 3500 falan işteCanım hayır öğle bişey demedi de ben çok merak ediyorum dondurulmuş tedavi olan arkadaşlar daha iyi bilir ne kadar nasıl bir edavi aşaması oldu.
Benim üç iğne vardı birini bıraktırdı. 5. Gün transer etcek bide. Hakkımızda hayırlısı.Ya banada geç geldiÇarşamba büyük ihtimal yumurta toplanma olur dedi yarın gidince kesin belli olur daha igne olmak istemiyorum sabrım kalmadı
Benim 3. Tüp bebekte 6 tane dondurulmuş embriyom vardı çözüldü iki tanesi iyi kalitede kaldı onları koydu düşük ile sonuçlandı... 2. Tüp bebektede 6 tane dondurulmuş embriyodan 2 tane kondu ondan bi kızım oldu ...Merhaba arkadaşlar ben yurt dışında tup bebek denedim 5yumurtam taplanmisti beside döllenmesi çünkü burda mikro enjeksiyon değilde klasik tüp bebek yöntemi denediler.ben 2013 Türkiye'de 2013 yılında tup bebek yapmıştım ilk denemem bir oğlum var 2emvriyom.donduruldu.arkadadlar doktorumuz aradım seçimini dondurulmuş embriyomu deneyim dedim dediki sen ya uzaklardan gelecem dondurulmuş embriyomla hamile kalma %25 taze ile%75 .Bana inandırıcı gelmedi.birde arkadaşlar dondurulmuş transfer için 3650 TL istedi .Ama ben nette bakıyorum dondurulmuslar da iyi oluyor.burde çok pahalı değilmiş? Çok uzun oldu özür dilerim ne olur bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olun.
Hayırlısı olsun bi trasnfer olsak keşkeBenim üç iğne vardı birini bıraktırdı. 5. Gün transer etcek bide. Hakkımızda hayırlısı.
Aynen öyle canım ben yurt disindayim ya ondan öyle yapiyorda .Yeni tedavi 7500 TL dedi.bu arada seninde hayırlı olsun canım .insallah güzel haberlerini alacaz.Peki dönmüş embriyo çözüldüğünde problem olmuyor değilmi.birde cnm nasıl yapılıyor .Kacgun sürüyorBanada donmuşun tutma oranı daha yüksek dedi doktorum ama ben dün donmuşla transfer oldum fiyatlar da heryerde farklı canım pazarlıkta yapabiliyosun bazı merkezlerde senin doktor bence yeni tedavi daha pahalı o yüzden demiş olabilir braz paracı galiba
Bu gun transfer gunu dahil 6.gunumAynen beklemek cok zor. senin kaçıncı gun ?
3650 TL dedi peki ne ilacı kullandın cnmBenim 3. Tüp bebekte 6 tane dondurulmuş embriyom vardı çözüldü iki tanesi iyi kalitede kaldı onları koydu düşük ile sonuçlandı... 2. Tüp bebektede 6 tane dondurulmuş embriyodan 2 tane kondu ondan bi kızım oldu ...
çözüldüğünde bozulma olasılığı var ama bozulmama olasılıgıda var
Ben iki kez dondurulmuş ile tüp bebek yaptırdım 1 kere taze embriyo işe yaptım taze ile olan negatifti.. dondurulmuş ile hamile kalma olasılığı biraz daha yüksek çünlü rahim yorgun olmuyor taze embriyoda birsürü ilaç igne opu derken yorgun oluyor ... tabi nasipte varsa yine olur o ayrı ...
Kesinlikle dondurulmuş ile dene mutlaka yeniden başlayıp yapmak eziyetli en azından dondurulmuş tutmazsa bidaha denersin baştan ..
Ben dondurulmuşa ilaçla birlikte 1500 verdim
Yok gerilme. Mışıl mışıl uyutuyolar Ben stresi azaltamıyorum üzerimden. Haberler, olaylar çok üzülüyorum. Valla allah yüzümüze baksın. Az zaman kaldı.Hayırlısı olsun bi trasnfer olsak keşke
Opu olcam diye biraz gerginim narkoz falan ..
Aynen öyle canım ben yurt disindayim ya ondan öyle yapiyorda .Yeni tedavi 7500 TL dedi.bu arada seninde hayırlı olsun canım .insallah güzel haberlerini alacaz.Peki dönmüş embriyo çözüldüğünde problem olmuyor değilmi.birde cnm nasıl yapılıyor .Kacgun sürüyor
Tabi öyle bi risk varmış canım şükür benim 4tane çözdü dördüde iyiymiş ben 1aralık ta adet oldum 17sinde transfer oldum iki kere iğne oldum sonra hap kullandım hiç korma canım Rabbim istedikten sonra iki şekilde de oluyor inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırsın gerçekten donmuşlara tedavi daha kolay ben çok rahattım hiç gerilmedim ilk tedavideki ilaçlar psikolojimi alt üst etmiştiAynen öyle canım ben yurt disindayim ya ondan öyle yapiyorda .Yeni tedavi 7500 TL dedi.bu arada seninde hayırlı olsun canım .insallah güzel haberlerini alacaz.Peki dönmüş embriyo çözüldüğünde problem olmuyor değilmi.birde cnm nasıl yapılıyor .Kacgun sürüyor
Aynen cnm sen nekadar iciyorsunnBende dayanamiyorum malesef içiyorum keşke icmesem ama işteinsan bi andada bırakamiyor
Estrofem crinone jel progestan fitil folik asit coaspirin kullanmıştım cnm3650 TL dedi peki ne ilacı kullandın cnm
Benden 1 gün öndesinBu gun transfer gunu dahil 6.gunum
İyiye işaret bu cnm adet olcak olsan agrın azalmaz artardıKızlar kanamam vs yok az ağrım vardı korkuyor idim o da geçti inşallah bisey yoktur yaa...
Trasnfer esnasından dolayı biraz agrı oluyor ilk günlerBenimde ikinci günüm rahim ağzında ve kasıklarım da hafif ağrı ve batmalar var ya korkuyorum bişi olmasa bağri
Çok saol canım yaa içimi rahatlattin valla ve 1 2 damla geliyor azıcık ve kan değil böyle kahverengi bir damla yani öyle adet kanaması gibi gelmiyor çok şükürİyiye işaret bu cnm adet olcak olsan agrın azalmaz artardı
Tutunma belirtisidir canım içini ferah tutÇok saol canım yaa içimi rahatlattin valla ve 1 2 damla geliyor azıcık ve kan değil böyle kahverengi bir damla yani öyle adet kanaması gibi gelmiyor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?