2016 Aralik tup bebek

Kızlar bide estrofem kullanıyor uz yaa o bitmeden adet olunur mu ya sizce yatarken hiç lekem yok ayağa kalkınca geliyor sadece 2 3 damla korkuyorum yaa o pıhtı gördüm ya hayırlısı bakalım ...
Canım hala geliyor mu yaa.yarin erkenden gidiwerr blki iğne faln vurmak gerekirr Rabbim yardımcı olsun sana amin

Canım hala geliyor mu yaa.yarin erkenden gidiwerr blki iğne faln vurmak gerekirr Rabbim yardımcı olsun sana amin
Evet canım wc gidince 1 2 damla geliyor yarın sabah gideceğim hemen inşallah belim de kasiklarim da çok ağrıyor yaa negatif sonuç alacağım yaa biliyorum Dr görüştü m yarın sabah erkenden kan ver dedi ilaçlar bırakma dedi yat fazla hareket etme dedi ama umudum kalmadı kızlar yaa inşallah sizin bebisleriniz tutunur Rabbim büyük vardır bi hayır...

Ewet uzan heppp canimm bugün dua ettim sana namazdan sonra Rabbime ulaşsın İnşallah .Yarın İnşallah güzel haber alırsın canım benim

aaa hayır negatif sonuç yok bu ay herkes pozitif sonuç alcak. karartma gönlünü olur o kadar 1 2 damla. biraz daha dikkat et kendine tatlım uzat ayaklarını altına yastık koy uzan bol bol

Benimde 11. Gün canım ne zaman kontrole gidiceksin kese ne zaman gözükür
bebeğim doktorum 10 gün sonra gidebilirsin dedi. kese belli olmuyor sakın kendini strese sokma 4 ile 8 hafta arasında görülebiliyor kiminde erken kiminde geç. yani bir aylık olduğunda gitmek gerekiyor. şimdi deli gibi doktor bakınıyorum tüp bebek yaptırdığım doktorla devam etmeyi çok isterdim ama çok pahalıya gelcek bana. o yüzden bi tık dha bütçeme uygun doktor arayışındayım. bu arada bi yandanda taşınıyorum onun telaşı valla kafam alt üst. artık bıraktım akışına pozitif sonucu görünce

Evet kesinlikle oydu çok meymenetsizdi sürgü ve su içinde aynısıni yaptı. Sonra sanki doktor gibi ben yattiktan sonra karaşıma oturdu çıldıracaktim ama konuşursam çok kötu olacak diye kendimi kasmamak için bebeğim beni beklediği için sesimi çıkarmadım ama kan tahlili için gittiğim zaman kesinlikle şikayette bulanacam. Sen kimsin doktormusun hemşiremisin pişkin pişkin ben o pozisyondayken karşıma oturuyorsun terbiyesiz. Yazarken bile kasıldım ben sinirlenince titremeye başlıyorum o yüzden telefondada puan kırdım ama fazlasını söyleyemedim bebis daha tutunmamıştir diye.

Allah Allah kimdi acaba bni goturenee hiç benzemiyor gençti bnmki tombiş değildi:))

Seninkide tutuncak inşallah,, korma hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…