Biz en son geçen haziranın başında birlikte olfukk yok mu artirannnnn:))))yokk hep sarılıp uyuyoruz biz. hem şimdiden bebeğe dokunup aile olduğumuzu hissettirelim demi
Canım hala geliyor mu yaa.yarin erkenden gidiwerr blki iğne faln vurmak gerekirr Rabbim yardımcı olsun sana aminKızlar bide estrofem kullanıyor uz yaa o bitmeden adet olunur mu ya sizce yatarken hiç lekem yok ayağa kalkınca geliyor sadece 2 3 damla korkuyorum yaa o pıhtı gördüm ya hayırlısı bakalım ...
Cnm kahve rengi onceki kanamaymis kotu olan kirmizi olmasiymis 4 cu dusugumde demisti drO kahverengi 1 2 damla sıkıntı olur mu ki acaba kızlar
Evet canım wc gidince 1 2 damla geliyor yarın sabah gideceğim hemen inşallah belim de kasiklarim da çok ağrıyor yaa negatif sonuç alacağım yaa biliyorum Dr görüştü m yarın sabah erkenden kan ver dedi ilaçlar bırakma dedi yat fazla hareket etme dedi ama umudum kalmadı kızlar yaa inşallah sizin bebisleriniz tutunur Rabbim büyük vardır bi hayır...Canım hala geliyor mu yaa.yarin erkenden gidiwerr blki iğne faln vurmak gerekirr Rabbim yardımcı olsun sana amin
Ewet uzan heppp canimm bugün dua ettim sana namazdan sonra Rabbime ulaşsın İnşallah .Yarın İnşallah güzel haber alırsın canım benimEvet canım wc gidince 1 2 damla geliyor yarın sabah gideceğim hemen inşallah belim de kasiklarim da çok ağrıyor yaa negatif sonuç alacağım yaa biliyorum Dr görüştü m yarın sabah erkenden kan ver dedi ilaçlar bırakma dedi yat fazla hareket etme dedi ama umudum kalmadı kızlar yaa inşallah sizin bebisleriniz tutunur Rabbim büyük vardır bi hayır...
vay maşalllahhh ne tedaviymiş gardeşşşşş. bizim okadar olmadı heralde arttıranda olamazBiz en son geçen haziranın başında birlikte olfukk yok mu artirannnnn:))))
Canım benim yaa Rabbim razı olsun sizlerde hep bnm duamdasiniz çok saol valla Rabbim inşallah sizin bebisleriniz sizinle olur ...Ewet uzan heppp canimm bugün dua ettim sana namazdan sonra Rabbime ulaşsın İnşallah .Yarın İnşallah güzel haber alırsın canım benim
aaa hayır negatif sonuç yok bu ay herkes pozitif sonuç alcak. karartma gönlünü olur o kadar 1 2 damla. biraz daha dikkat et kendine tatlım uzat ayaklarını altına yastık koy uzan bol bolEvet canım wc gidince 1 2 damla geliyor yarın sabah gideceğim hemen inşallah belim de kasiklarim da çok ağrıyor yaa negatif sonuç alacağım yaa biliyorum Dr görüştü m yarın sabah erkenden kan ver dedi ilaçlar bırakma dedi yat fazla hareket etme dedi ama umudum kalmadı kızlar yaa inşallah sizin bebisleriniz tutunur Rabbim büyük vardır bi hayır...
:)) İlk tedaviye başladık sonra pozitif olunca eşim yurtdışına gitti çalışmaya bn de kaldım bir basimavay maşalllahhh ne tedaviymiş gardeşşşşş. bizim okadar olmadı heralde arttıranda olamaz
Canım ben 2013 İstanbul'da denedim ilk denemede bir oğlum var .2dondulmus embriyo var onu yazın Türkiye'de olduğumda denemek istiyorumCanım nerde tedavi görüyorsun?? Bende ilk defa türkide deniyoruö
Bende yürürken okuyorumHayırlı olsun cnm allah bizede nasip etsin şuan jel sonrası yürüyüş yapıyorum bi yandan sizi okuyorum haftaya pazar bende öğrenicen nasipse
Biz en son geçen haziranın başında birlikte olfukk yok mu artirannnnn:))))
bizim durum yine iyiymiş o zamanvay maşalllahhh ne tedaviymiş gardeşşşşş. bizim okadar olmadı heralde arttıranda olamaz
Benimde 11. Gün canım ne zaman kontrole gidiceksin kese ne zaman gözüküryapmıyoz yapmıyoz korkmayın #direnbacı ama transferin üstünden 13 gün geçti gebeyiz onuda öğrendik ama sıkıyoz dişimiz bakalım
bebeğim doktorum 10 gün sonra gidebilirsin dedi. kese belli olmuyor sakın kendini strese sokma 4 ile 8 hafta arasında görülebiliyor kiminde erken kiminde geç. yani bir aylık olduğunda gitmek gerekiyor. şimdi deli gibi doktor bakınıyorum tüp bebek yaptırdığım doktorla devam etmeyi çok isterdim ama çok pahalıya gelcek bana. o yüzden bi tık dha bütçeme uygun doktor arayışındayım. bu arada bi yandanda taşınıyorum onun telaşı valla kafam alt üst. artık bıraktım akışına pozitif sonucu görünceBenimde 11. Gün canım ne zaman kontrole gidiceksin kese ne zaman gözükür
Evet kesinlikle oydu çok meymenetsizdi sürgü ve su içinde aynısıni yaptı. Sonra sanki doktor gibi ben yattiktan sonra karaşıma oturdu çıldıracaktim ama konuşursam çok kötu olacak diye kendimi kasmamak için bebeğim beni beklediği için sesimi çıkarmadım ama kan tahlili için gittiğim zaman kesinlikle şikayette bulanacam. Sen kimsin doktormusun hemşiremisin pişkin pişkin ben o pozisyondayken karşıma oturuyorsun terbiyesiz. Yazarken bile kasıldım ben sinirlenince titremeye başlıyorum o yüzden telefondada puan kırdım ama fazlasını söyleyemedim bebis daha tutunmamıştir diye.Cok guzel cnm Yaa bende tesettürluyum umut tup Bebek cok hassas değl bu konuda ama ben kendim dikkat ettim tabii.. Birde ne opu da NE transferde asla erkek istemiyoruz dedik ve ikisinde de erkek olmadı bu konuda güvenimizi kazandilar gercekten sağolsunlar bayan Oya hanm embriyolog ve Selen Hnm girdi transferime de :)
Yaa acaba ayni hasta bakıcı mı bende uyuz oldum ona sürgü istedik yarım saat yatmam gerekiyordu bir gor zorla verdi nerdeyse kalk tuvalete yap diyecek uyuz olduk.. şişman kısa bir bayan elma yanak o muydu hasta bakıcın cnm bende umuttayım inan sadece o hasta bakıcıyı sevmedim diğer butun çalışanlar cok iyiydi hatta bu yüzden puanlama icin aradılar ertesi gun Nasıl memnun kaldınız mı vs diye oradan puan kirdi söyledim
Benimde 11. Gün canım ne zaman kontrole gidiceksin kese ne zaman gözükür
Allah Allah kimdi acaba bni goturenee hiç benzemiyor gençti bnmki tombiş değildi:))Evet kesinlikle oydu çok meymenetsizdi sürgü ve su içinde aynısıni yaptı. Sonra sanki doktor gibi ben yattiktan sonra karaşıma oturdu çıldıracaktim ama konuşursam çok kötu olacak diye kendimi kasmamak için bebeğim beni beklediği için sesimi çıkarmadım ama kan tahlili için gittiğim zaman kesinlikle şikayette bulanacam. Sen kimsin doktormusun hemşiremisin pişkin pişkin ben o pozisyondayken karşıma oturuyorsun terbiyesiz. Yazarken bile kasıldım ben sinirlenince titremeye başlıyorum o yüzden telefondada puan kırdım ama fazlasını söyleyemedim bebis daha tutunmamıştir diye.
Opuda genç biriydi ama transferde bu kadın deli etti beni kendimi nasıl sakinleştirdim bilemiyorum. Insallah birdaha gerek kalmaz hicbirimiz icin ikiser ucer bebislerimiz olur.Allah Allah kimdi acaba bni goturenee hiç benzemiyor gençti bnmki tombiş değildi:))
Seninkide tutuncak inşallah,, korma hadi.Evet canım wc gidince 1 2 damla geliyor yarın sabah gideceğim hemen inşallah belim de kasiklarim da çok ağrıyor yaa negatif sonuç alacağım yaa biliyorum Dr görüştü m yarın sabah erkenden kan ver dedi ilaçlar bırakma dedi yat fazla hareket etme dedi ama umudum kalmadı kızlar yaa inşallah sizin bebisleriniz tutunur Rabbim büyük vardır bi hayır...
Aminnnn canimm.dikkat edeyim bari gidersemOpuda genç biriydi ama transferde bu kadın deli etti beni kendimi nasıl sakinleştirdim bilemiyorum. Insallah birdaha gerek kalmaz hicbirimiz icin ikiser ucer bebislerimiz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?