2016 Aralik tup bebek

cankuşlar bişey sorcam şimdi bnm sıpam 3 aralıkta döllendi 6 aralıkta bana geri verildi. 22 kasım sat ım. benm sıpa sata göre 3 hafta 5 günlük, döllenmeye göre 15 günlük transfere göre 12 günlük.biz hangisini göz önüne alcaz????

Canım transfer mühim değil.bence adete göre hep öyle gördüm ben.

Son Satı alicaksin canim 22 Kasım yani

Ewet uzan heppp canimm bugün dua ettim sana namazdan sonra Rabbime ulaşsın İnşallah .Yarın İnşallah güzel haber alırsın canım benim
Canım benim ikinci günüm namaz kılamadım yarın başlarım inşallah eğilip kalkınca bişi olmaz demi

Canım benim ikinci günüm namaz kılamadım yarın başlarım inşallah eğilip kalkınca bişi olmaz demi
Tatlım Rabbim kabul etti mı bilmiyorum ama gecenkinde bn oturarak kıldım.Allahım biliyor ya her eğilip kalktığımda çok huzursuz olacaktım.istersen alo fetva ya sorr durumu anlat iyice.

Arkadaslar ne olursa olsun pozitif olun öncelikle kendiniz için. Cok zor yipratıcı bir süreç, bazen vakit gecmiyo bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor ama Allahin izniyle geciyor. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra takdir Allaha kaliyor. Yok leke geldi yok belirtim yok uzmeyin kendinizi hersey olacagına varırken biz sadece kendimizi tüketiyoruz. Hepiniz duamdasinız insallah hepimiz için cok guzel olacak. Hepinizi kucaklıyorum icimden geldi

Dikkat et canım çok dikkatli ol taşınma işlerinde sakın ağır fln kaldırma ben tüp bebek drumda devam edeceğim yarın ne zaman gitmem gerektiğini sorucam bakalım sana birşey daha sormak istiyorum benim karnım sanki 4 aylık hamile gibi şişti baya gergin sendede böyle bir durum varmı rahatsızlık vermeye başladı

Benimde karnım şiş canım

Tatlım Rabbim kabul etti mı bilmiyorum ama gecenkinde bn oturarak kıldım.Allahım biliyor ya her eğilip kalktığımda çok huzursuz olacaktım.istersen alo fetva ya sorr durumu anlat iyice.
Benim esim hoca canım ben sadece ilk gun oturarak kılacaktım ama ikinci gun o israr etti bizim icin nasil tup bebek zorunluluksa dikkat etmekde suan zorunlu dedi. Bende ilk iki gün oturarak kıldım. Zaten sunnetleri oturarakda kılarsan sevabında eksilme olmuyor. Sen bilirsin ama kasma kendini.

Yaa kızlar ben transfer den 15, 20da(ika sonra lavoboya kalktım hemşire kalkabilirsin dedi bişey olmamıştır bebişlere umarım

yok ben yapmıcam annem teyzem kaynanam toplar sağolsun taşımacıya vercez zaten hiç uğraşmıcam yani. biraz zorunlu oldu taşınma işi mecbur yani. banada yaz yarınki durumunu. vallla karnımda şiilik var ama tuvalet sorunu yüzünden. stresten ve korkudan kaynaklı tuvalete çıkmaya korkuyorum. bira zo yüzden. ama strestendir o sıkma kendini. bmm kasımları da ağrılar oluyor ara ara o kötü yapıyor

Çok tatlısın Allah razı olsun.ben önceden çok vesveseliydimm.Aslında şimdi de öyleyim fakat artık şöyle düşünüyorum elimden geleni fazlasını yapıyorum olmayınca olmuyor Rabbimin yazdığını yaşıyoruz.Kaderimde ne var yaşayıp göreceğiz.Allahim biliyor anne olmayı istediğimi ayy duygulandım yine...

Şu hormonlar sagolsun bende babaneme döndum iyice bilmiyorum neden ama igne vuruljrkende bu kadar mutluydum opudan sonra bi kararti cöktü ustüme ama transferden sonra hepten baldan tatli oldum

aynen canim. mevlam nasip ettiyse olucak nasibimizde yoksa ne çare. mevlam hayirlisini versin hepimiz için evlat hasretiyle daha fazla bekletmeden bütün isteyenlere versin ins

Peki 2.gunden sonra oturmadan kildiniz değil mı.Rabbim günah yazmasın insanın içinde hep korku oluyor malesef.

Şu hormonlar sagolsun bende babaneme döndum iyice bilmiyorum neden ama igne vuruljrkende bu kadar mutluydum opudan sonra bi kararti cöktü ustüme ama transferden sonra hepten baldan tatli oldum
Özelikle 5.gunden sonra acaip bir duygusallık oluyor.cunku olan oldu ya acaba ne oldu diye tedirginliktenn ağlıyordum ben:))

Peki 2.gunden sonra oturmadan kildiniz değil mı.Rabbim günah yazmasın insanın içinde hep korku oluyor malesef.
Ben uzun sunnetleri oturup farzlar ve kısa sünnetleri ayakta kildım bugun 5.gunum bugün hepsini ayakta kildim. Artik tutunduysa tutunmustur diye. Ama bu konudaki tam fetvayi bilemicem bizim gonlumuz boyle rahat etti

Ben uzun sunnetleri oturup farzlar ve kısa sünnetleri ayakta kildım bugun 5.gunum bugün hepsini ayakta kildim. Artik tutunduysa tutunmustur diye. Ama bu konudaki tam fetvayi bilemicem bizim gonlumuz boyle rahat etti
Ben sorayım bir arayıp.sagolasin bilgiler için.bakalim ben gelecek miyim o günlere.yarin arayacaklar 5.gun.Rabbimm insallahh bu kez nasip eder sağlıklı bebeğimi bebeklerimi .Hepimizin yolu açık olsun inşallah aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…