- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Amin insallah canimaynen canim. mevlam nasip ettiyse olucak nasibimizde yoksa ne çare. mevlam hayirlisini versin hepimiz için evlat hasretiyle daha fazla bekletmeden bütün isteyenlere versin ins
:)) galiba oyle birşey eger olan olduysa ne oldu o olan ne baktimki cevap zamanla belli olacak bende artik bakmıyorum. Ocakta simavim var yarinda itibaren ders calısıp gunleri gecirecem insallah.Özelikle 5.gunden sonra acaip bir duygusallık oluyor.cunku olan oldu ya acaba ne oldu diye tedirginliktenn ağlıyordum ben:))
Amin insallah canimaynen canim. mevlam nasip ettiyse olucak nasibimizde yoksa ne çare. mevlam hayirlisini versin hepimiz için evlat hasretiyle daha fazla bekletmeden bütün isteyenlere versin ins
:)) galiba oyle birşey eger olan olduysa ne oldu o olan ne baktimki cevap zamanla belli olacak bende artik bakmıyorum. Ocakta simavim var yarinda itibaren ders calısıp gunleri gecirecem insallah.Özelikle 5.gunden sonra acaip bir duygusallık oluyor.cunku olan oldu ya acaba ne oldu diye tedirginliktenn ağlıyordum ben:))
Erken test nedir ? Ben bitane almistim ama erken gec bilmiyorum eczaneden istedim verdilerSabırsızım valla bizlerde haber ver yaparsan canım
Açıköğretim sınavları mı canım.basarilar sana çok.ben de yüksek lisansıma ara verdim aklımda bebek varken teze odaklanmayacaktim 2 yıl sehir dışına gittim geldim bir de emeklerim öyle kaldı nasip artikAmin insallah canim
:)) galiba oyle birşey eger olan olduysa ne oldu o olan ne baktimki cevap zamanla belli olacak bende artik bakmıyorum. Ocakta simavim var yarinda itibaren ders calısıp gunleri gecirecem insallah.
Hahhahaha buna cok guldum ya. Bende cok merak etmistim ama sormamistim zaten benim esim transferden sonra dondu ben turkiyedeyim simdilik. Ama ben ozlemiyorum ya su gergin surecten herhalde aklima gelmiyor kocam varsa yoksa bebeklerkızlar çok özel olcak ama hemşireye sormayı unuttum. ya siz kocanızı özlemedinizmi ??? ben çok özledim kocişimi de. ilişki ne vakit serbest oluyor acep ????çok utanan smileeee bööööööö
Canım erken gebelik testi üzerinde yazar early diye.cunku bu testlerin hassasiyeti daha fazla.o yüzden değer az olsa bile çıkıyor.atiyorum erken gebelikte 10 bile olsa çıkıyor ikinci çizgi.fakat normal testin eşiği daha yuksekErken test nedir ? Ben bitane almistim ama erken gec bilmiyorum eczaneden istedim verdiler
Amin canim insallah guzel haberler alirsın crvabi alinca bizimlede paylas belki arkadaslarin ihtiyacı olabilir benden gecmis olsada suanlik.Ben sorayım bir arayıp.sagolasin bilgiler için.bakalim ben gelecek miyim o günlere.yarin arayacaklar 5.gun.Rabbimm insallahh bu kez nasip eder sağlıklı bebeğimi bebeklerimi .Hepimizin yolu açık olsun inşallah aminn.
Evet ben liseyi fransafa okumustum türkiyede denklik vermediler tekrardan veriyorum son sinavım eger girebilirsem. Sonra ygs ye hazırlanacam insallah. Sende devam edebilirsen ne guzel olur maşallah teze kadar gelmissin az kalmiş benim daha uniye girmem lazımAçıköğretim sınavları mı canım.basarilar sana çok.ben de yüksek lisansıma ara verdim aklımda bebek varken teze odaklanmayacaktim 2 yıl sehir dışına gittim geldim bir de emeklerim öyle kaldı nasip artik
Ben onlarin erkeni oldugunu bilmiyordum hicCanım erken gebelik testi üzerinde yazar early diye.cunku bu testlerin hassasiyeti daha fazla.o yüzden değer az olsa bile çıkıyor.atiyorum erken gebelikte 10 bile olsa çıkıyor ikinci çizgi.fakat normal testin eşiği daha yuksek
Ayy bebislerr uğurlu gelir inşallah sanaaAmin canim insallah guzel haberler alirsın crvabi alinca bizimlede paylas belki arkadaslarin ihtiyacı olabilir benden gecmis olsada suanlik.
Evet ben liseyi fransafa okumustum türkiyede denklik vermediler tekrardan veriyorum son sinavım eger girebilirsem. Sonra ygs ye hazırlanacam insallah. Sende devam edebilirsen ne guzel olur maşallah teze kadar gelmissin az kalmiş benim daha uniye girmem lazım
Predictor erken gebelik testi çok iyi diye biliyorum.Hassasiyeti yüksek.Ben onlarin erkeni oldugunu bilmiyordum hictabi hic ihtiyac olmayinca bende yarin bi kan aldirsam mi diyordum bare bu testle deniyim bakalim
Senin test günün de 25 ı mi? Benim de 25 ı canımFarketmiyor ayni gun ogrenicez sonucu cunku benim pazara geliyor o gun test yapicak yer bulamayabilirim
Bana da 10 dakika sonra tuvaletini yapabilirsin dediler bende tuttum ama 20.30 en fazla.Yaa kızlar ben transfer den 15, 20da(ika sonra lavoboya kalktım hemşire kalkabilirsin dedi bişey olmamıştır bebişlere umarım
canm ben 15 dk sonra kalktım lavaboya sonrada bi saat yattım sonra yaklaşık bi saatlik mesafe geldim arabayla. artı 6. kat evim ve asansör yok. çıktım. akşam üstü iğneye gittim yine indim çıktım. 2 gün kendimi yormadan mutfağımı topladım yemek yaptım 3 gün evi bile süpürdüm hani dip köşe değil ama üstten üstten. yani azar azar yattım azar azar gezindim iş gördüm. 6. gün işe başladım ortaokulda çalışıyorum gayet yoğun bi temposu var. ağır kaldırmadım kendimi üzmedim yormadım ama her işi de yaptım. eve geldim yemek yaptım ütü yaptım çamaşır bile astım. makineden 3 4 parça parça gittim geldim astım. şimdi hamileyim çok şükür. demem o ki korkma. kendini asla yorma ama öyle tamamende hareketsiz kalma.iki şey yap yarım saat dinlen sonra devam et. öyle öyle geçiyor zaman. rabbim gönlüne göre versin. sıkı sıkı tutunsun bebiklerin sanaYaa kızlar ben transfer den 15, 20da(ika sonra lavoboya kalktım hemşire kalkabilirsin dedi bişey olmamıştır bebişlere umarım
koyver gitsin be kuzucum. bnmde çenem çok düşüktr hiç bi zararını görmedim .Ama şuan sizden başka kimseyle böyle konuşamıyorum.Ondan çenem düştü sanirimn
Can'ım keske doktora bir gitse miydin dedim ama sonra aradın doktoru saniirim umarım yarin bize guzel haberler verirsin cnmKızlar bide estrofem kullanıyor uz yaa o bitmeden adet olunur mu ya sizce yatarken hiç lekem yok ayağa kalkınca geliyor sadece 2 3 damla korkuyorum yaa o pıhtı gördüm ya hayırlısı bakalım ...
Hadi gözünüz aydın Can'ım umarım hersey cok guzel ilerler :)Kizlar merhaba, bugun aradilar bahceci fulyadan dun 9 yumurta toplanmisti 7 si olgunmus, 5 tanesi dollenmis. Sali 3 gunluk olcaklar o gun yine ariycaz hersey yolunda giderse 5. Gun transfer etcez dediler. Heycanliyim cok
Hahaha Can'ım biz maalesef dayanamadık ilaçlarsan mi nedir ben kuduruk gibiydim opu ile transfer arası yaptık bir kereValla bende aynı şeyden müzdaribim yumurta toplama işlemi öncesi olursa spermler erken çatlamasına neden olur diye bi yazı okudum ondan yapmıyorum onun öncesinde Rahime çizik atıldı uzun süre lekelenmem oldu .. transfer sonrası insan hiç yapamıyor korkudan zaten kimi yerde yasak diyorlar kimi yerde bşy olmaz diyorlar .. sadece yumurta topladıktan sonra embriyo transferine kdr gecen sürede sorun olmuyor kanamam falan olmazsa degerlendirmeyi düşünüyorum öğünleri ama korkup yapmayadabilirim
Yaa evet uyuz sey aynen oyle pismiş pismiş hareketler sanki doktor oEvet kesinlikle oydu çok meymenetsizdi sürgü ve su içinde aynısıni yaptı. Sonra sanki doktor gibi ben yattiktan sonra karaşıma oturdu çıldıracaktim ama konuşursam çok kötu olacak diye kendimi kasmamak için bebeğim beni beklediği için sesimi çıkarmadım ama kan tahlili için gittiğim zaman kesinlikle şikayette bulanacam. Sen kimsin doktormusun hemşiremisin pişkin pişkin ben o pozisyondayken karşıma oturuyorsun terbiyesiz. Yazarken bile kasıldım ben sinirlenince titremeye başlıyorum o yüzden telefondada puan kırdım ama fazlasını söyleyemedim bebis daha tutunmamıştir diye.
Opuda ameliyathaneye götüren cok tatlı kibar biriydi bu transferde geliyor sanirim cok bilmiş ukala biseyAllah Allah kimdi acaba bni goturenee hiç benzemiyor gençti bnmki tombiş değildi:))
Evet 25 i ve pazara denk geliyor. Ama yarin ya kan testi yaptiricam yada su erken gebelik testiyle deniycem bakalim. Sen 14unde transfer yaptirdiysan nasil 25 dediler ki.transfer gunu sayilmiyormus sanirimSenin test günün de 25 ı mi? Benim de 25 ı canım
Amin amin inşallah ya gerçekten en azından bu tedavi sonuclanana kadar birakabilsem yine iyiBende oyle.kendimi sucluyorum vallahi. Bazilari ben sonucu alir almaz tiksindim diyor allah bizede versin o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?