2016 Aralik tup bebek

aynen canim. mevlam nasip ettiyse olucak nasibimizde yoksa ne çare. mevlam hayirlisini versin hepimiz için evlat hasretiyle daha fazla bekletmeden bütün isteyenlere versin ins
Amin insallah canim
Özelikle 5.gunden sonra acaip bir duygusallık oluyor.cunku olan oldu ya acaba ne oldu diye tedirginliktenn ağlıyordum ben:))
:)) galiba oyle birşey eger olan olduysa ne oldu o olan ne baktimki cevap zamanla belli olacak bende artik bakmıyorum. Ocakta simavim var yarinda itibaren ders calısıp gunleri gecirecem insallah.

aynen canim. mevlam nasip ettiyse olucak nasibimizde yoksa ne çare. mevlam hayirlisini versin hepimiz için evlat hasretiyle daha fazla bekletmeden bütün isteyenlere versin ins
Amin insallah canim
Özelikle 5.gunden sonra acaip bir duygusallık oluyor.cunku olan oldu ya acaba ne oldu diye tedirginliktenn ağlıyordum ben:))
:)) galiba oyle birşey eger olan olduysa ne oldu o olan ne baktimki cevap zamanla belli olacak bende artik bakmıyorum. Ocakta simavim var yarinda itibaren ders calısıp gunleri gecirecem insallah.

Amin insallah canim

Açıköğretim sınavları mı canım.basarilar sana çok.ben de yüksek lisansıma ara verdim aklımda bebek varken teze odaklanmayacaktim 2 yıl sehir dışına gittim geldim bir de emeklerim öyle kaldı nasip artik

kızlar çok özel olcak ama hemşireye sormayı unuttum. ya siz kocanızı özlemedinizmi ??? ben çok özledim kocişimi de. ilişki ne vakit serbest oluyor acep ???? çok utanan smileeee bööööööö
Hahhahaha buna cok guldum ya. Bende cok merak etmistim ama sormamistim zaten benim esim transferden sonra dondu ben turkiyedeyim simdilik. Ama ben ozlemiyorum ya su gergin surecten herhalde aklima gelmiyor kocam varsa yoksa bebekler

Erken test nedir ? Ben bitane almistim ama erken gec bilmiyorum eczaneden istedim verdiler
Canım erken gebelik testi üzerinde yazar early diye.cunku bu testlerin hassasiyeti daha fazla.o yüzden değer az olsa bile çıkıyor.atiyorum erken gebelikte 10 bile olsa çıkıyor ikinci çizgi.fakat normal testin eşiği daha yuksek

Ben sorayım bir arayıp.sagolasin bilgiler için.bakalim ben gelecek miyim o günlere.yarin arayacaklar 5.gun.Rabbimm insallahh bu kez nasip eder sağlıklı bebeğimi bebeklerimi .Hepimizin yolu açık olsun inşallah aminn.
Amin canim insallah guzel haberler alirsın crvabi alinca bizimlede paylas belki arkadaslarin ihtiyacı olabilir benden gecmis olsada suanlik.

Evet ben liseyi fransafa okumustum türkiyede denklik vermediler tekrardan veriyorum son sinavım eger girebilirsem. Sonra ygs ye hazırlanacam insallah. Sende devam edebilirsen ne guzel olur maşallah teze kadar gelmissin az kalmiş benim daha uniye girmem lazım

Ben onlarin erkeni oldugunu bilmiyordum hic tabi hic ihtiyac olmayinca bende yarin bi kan aldirsam mi diyordum bare bu testle deniyim bakalim

Ayy bebislerr uğurlu gelir inşallah sanaa

Yaa kızlar ben transfer den 15, 20da(ika sonra lavoboya kalktım hemşire kalkabilirsin dedi bişey olmamıştır bebişlere umarım
canm ben 15 dk sonra kalktım lavaboya sonrada bi saat yattım sonra yaklaşık bi saatlik mesafe geldim arabayla. artı 6. kat evim ve asansör yok. çıktım. akşam üstü iğneye gittim yine indim çıktım. 2 gün kendimi yormadan mutfağımı topladım yemek yaptım 3 gün evi bile süpürdüm hani dip köşe değil ama üstten üstten. yani azar azar yattım azar azar gezindim iş gördüm. 6. gün işe başladım ortaokulda çalışıyorum gayet yoğun bi temposu var. ağır kaldırmadım kendimi üzmedim yormadım ama her işi de yaptım. eve geldim yemek yaptım ütü yaptım çamaşır bile astım. makineden 3 4 parça parça gittim geldim astım. şimdi hamileyim çok şükür. demem o ki korkma. kendini asla yorma ama öyle tamamende hareketsiz kalma.iki şey yap yarım saat dinlen sonra devam et. öyle öyle geçiyor zaman. rabbim gönlüne göre versin. sıkı sıkı tutunsun bebiklerin sana

Kızlar bide estrofem kullanıyor uz yaa o bitmeden adet olunur mu ya sizce yatarken hiç lekem yok ayağa kalkınca geliyor sadece 2 3 damla korkuyorum yaa o pıhtı gördüm ya hayırlısı bakalım ...
Can'ım keske doktora bir gitse miydin dedim ama sonra aradın doktoru saniirim umarım yarin bize guzel haberler verirsin cnm
Kizlar merhaba, bugun aradilar bahceci fulyadan dun 9 yumurta toplanmisti 7 si olgunmus, 5 tanesi dollenmis. Sali 3 gunluk olcaklar o gun yine ariycaz hersey yolunda giderse 5. Gun transfer etcez dediler. Heycanliyim cok
Hadi gözünüz aydın Can'ım umarım hersey cok guzel ilerler :)
Hahaha Can'ım biz maalesef dayanamadık ilaçlarsan mi nedir ben kuduruk gibiydim opu ile transfer arası yaptık bir kere
Yaa evet uyuz sey aynen oyle pismiş pismiş hareketler sanki doktor o uyuz oluyorum boyle tiplere kesinlikle adını öğrenip tekrar şikayet edicem sende mutlaka et cnm oyle bir kurumda boyle birisi olmamali onlar icin eksi bir durum ve ayrica tup Bebek tedavisinde ki anne adayına bu sekilde davranamaz NE kadar hassas dönemdeyiz içtiğimiz ilacin Yediğimiz iğnenin hesabi yok maddi acıdan desen ztn pahali tedaviler tutması da yuzde yuz degil birde böyle densizlerin moralimizi bozması cok sinir bozucu
Allah Allah kimdi acaba bni goturenee hiç benzemiyor gençti bnmki tombiş değildi:))
Opuda ameliyathaneye götüren cok tatlı kibar biriydi bu transferde geliyor sanirim cok bilmiş ukala bisey

S Sece44 yok Can'ım uaa konus tabiki burada da konuşamayacaksak ztn kimseyle konuşamıyoruz bu durumları herkes anlamıyor bizi .. Essekten düşenin halini essekren düşen anlar derler ... En iyi biz anlarız birbirimizi yaşadıklarımız ayni seyler hissettiklerimiz ayni ..
NeOlurBiSabah hahahahhah Yaaa supersin bende bu soruyu sormuştum ilk sayfalarda Yaa yanlız olmadığıma cok sevindim Bi kudurmus kadın ben değilmişim demek ki zorla esimi de yoldan cikardim opudan sonra transfer arası 15 gun vardı o arada oldu bir kere ztn cogu doktor dondurulmuş transferinde opudan sonra izin veriyormuş bizim merkez biraz garantici

Senin test günün de 25 ı mi? Benim de 25 ı canım
Evet 25 i ve pazara denk geliyor. Ama yarin ya kan testi yaptiricam yada su erken gebelik testiyle deniycem bakalim. Sen 14unde transfer yaptirdiysan nasil 25 dediler ki.transfer gunu sayilmiyormus sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…