Hadi hayırlısı olsunnn insallahh son 36 saatEvt cnm içinde havada var ozaman direk vurcam teşekkür ederim
Yok daha yarın gece vuruncam sabah yine gonalf iğnem var bide erken çatlamayı önleyen iğnemHadi hayırlısı olsunnn insallahh son 36 saat)))
Canım migrosta organik olan var o daha guzell bir dene istersen
Ay pardon bn nar suyu sandımÇok şükür şimdilik öyle bi problem kalmadı :)
Bugün marketten dimesin % 100 ananas suyunu aldım.bebeğin tutunması için.her ikisinede faydası olsun inş
Yok daha yarın gece vuruncam sabah yine gonalf iğnem var bide erken çatlamayı önleyen iğnemgöbeğim mor oldu ve iğneler bitmiyor hibor vuruncam yumurta toplamadan sonra
Korktugun şey hep başına gelir derler ya korkmamak lazım yinede şükür en azından opu ya az kaldı o gelip geçse rahat etcem stres yaptım
Bnim hiç mor olmadiii sizin cildiniz hassas sanırım .Sizin uzun oldu ondan stres yaptınız inşallah sonu güzel olsunnYok daha yarın gece vuruncam sabah yine gonalf iğnem var bide erken çatlamayı önleyen iğnemgöbeğim mor oldu ve iğneler bitmiyor hibor vuruncam yumurta toplamadan sonra
Korktugun şey hep başına gelir derler ya korkmamak lazım yinede şükür en azından opu ya az kaldı o gelip geçse rahat etcem stres yaptım
Ay pardon bn nar suyu sandım
Migrosta organik ürünler cokk migros değil markası ama bn narlaa karstrdmm blki ananas da vardırMarkası ne canım migrosun mu?
Buda organik katkı maddesi yok ama yinede meyvesini alıp katı mevye sıkacağında sıkmayı düşünüyorum.
Tmm cnm teşekkür ederim koldan hiç denemedim hangisi daha az agrıyor acabacanım hiboru kullanırken sana tavsiye kasa getirmeden yap yoksa morarıyor birde koldan yapmaya çalış ben göbekten vuruyordum çok fena morarıyordu kolumda o kadar olmadı...birde yavaş yavaş enjekte et...bir anda yaparsan ciddi morluklar oluşuyor...aklında bulunsun.
Amin aminnn amin insallahhhHee oda faydalı dimi tutunması için.evde nar var sıkıyorum onu.içine elma portakal havuçta atıyorum.karışık içiyorum :)
Bebişe şifa olsun inş :)
Kizlar bu gun iki merkeze gittim kan aldirayim diye almadi ikiside. Cok erken dediler. Bende gittim erken gebelik testi aldim dun arkadaslar yazisirken sormustum ne o diye. Bana mi oyle geliyor diye nerdeyse mahalle bakkalina bile sorucaktim ama silik 2. cizgi orda sirin sirin duruyor sanki. Yarin baska bi merkeze gidip hic bisey soylemeden kan aldiricam sorarlarsa 12 gun diycem. Damar benim kan benim alla allaaaa
Bnim hiç mor olmadiii sizin cildiniz hassas sanırım .Sizin uzun oldu ondan stres yaptınız inşallah sonu güzel olsunn
Hahaha Aynee ama olsun ben once ıdrar denicem kalbim dayanmaz yoksa :)korkunun ecele faydası yok kieninde sonunda yüzleşicez bununla
Hadi Yaa ishalde mi kotu niye acaba tutunmaya engel miCanım ishal de olmamama lazım kabız da bu çok önemli Dr bana bişekilde anlattı. Kabızlık mutlaka herkez de oluyo ilaçlar yapıyo ama ishal olmamaya gayret et patates haşladım kendine az muz ye ama bunlardan çok yeme normal e dön bırak
evet cnm transfer öncesi kabizdim biraz tedbir amaçlı ictim ama bu sefer de ishal oldum bugun basladi iyiydim Aslı'nda birde transfer günü cok fenaydım ishal oldum sonra gectidilfeza sen neden içtin o ilacı kabız mı olmustun ki?
Sizin yumurtalar maşallah var baya biseycik olmaz Rabbim buyukkkSanırım ondan normalim bozuldu geç büyüyor diye hala 15 mm olan çok yumurtam vardı bu iki günde nkdr büyürki bilmemneyse daha olan oldu neyapalım herşeyde bi hayır vardır
Bende migrostan aldım 3 tane transfer öncesi başladım günde 1 dilim yemeye yerken kesip dilim dilim yiyorum çürümüyorda soydurursan bozuluyor taZe yemek daha iyi diye düşünüyorum ama şimdi kivi yiyorum günde 4 tane kadar oda iyi geliyorÇok şükür şimdilik öyle bi problem kalmadı :)
Bugün marketten dimesin % 100 ananas suyunu aldım.bebeğin tutunması için.her ikisinede faydası olsun inş
Benim yarın hibor son bugünki koldan hep yaptım hem morardı hemde şişticanım hiboru kullanırken sana tavsiye kasa getirmeden yap yoksa morarıyor birde koldan yapmaya çalış ben göbekten vuruyordum çok fena morarıyordu kolumda o kadar olmadı...birde yavaş yavaş enjekte et...bir anda yaparsan ciddi morluklar oluşuyor...aklında bulunsun.
Canım koldan da yapabilrsin neden hep göbekten yaptın benimki hemşireler koldan yaptılarYok daha yarın gece vuruncam sabah yine gonalf iğnem var bide erken çatlamayı önleyen iğnemgöbeğim mor oldu ve iğneler bitmiyor hibor vuruncam yumurta toplamadan sonra
Sorun sebebsiz infertility ilk denemem 5.gun embiryosu 2 tane transfer edildi. Bu gun transferin 6.gunu test yaptim iki cizgi biri silik cikti canim :)) insallah yanilmiyorumdurSennnn simdii silikkk varr dediin yaaaa sorularr geliyorrrr:)) sorun neydi kaçıncı denemee kaç bebisss varrr :))))))merak ediyorumm
Insallah yarin bi yaptirayim diyorum ama eminde degilim her test kafa karistiriyor 8 gun sonra hayirli haberleri kesin olarak alicaz insallahÜ
Damar benim kan benim
Doğru valla ne karışıyolar.hayırlı olsun canım bide kan testiyle taçlandır müjdeli haberini :)
6.gun çıkan çok kişi varr yanilmiyondur canimm belki de ikizlerrrr geliyordurrrrrSorun sebebsiz infertility ilk denemem 5.gun embiryosu 2 tane transfer edildi. Bu gun transferin 6.gunu test yaptim iki cizgi biri silik cikti canim :)) insallah yanilmiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?