2016 Aralik tup bebek

Hadi hayırlısı olsunnn insallahh son 36 saat )))
Yok daha yarın gece vuruncam sabah yine gonalf iğnem var bide erken çatlamayı önleyen iğnem göbeğim mor oldu ve iğneler bitmiyor hibor vuruncam yumurta toplamadan sonra
Korktugun şey hep başına gelir derler ya korkmamak lazım yinede şükür en azından opu ya az kaldı o gelip geçse rahat etcem stres yaptım

canım hiboru kullanırken sana tavsiye kasa getirmeden yap yoksa morarıyor birde koldan yapmaya çalış ben göbekten vuruyordum çok fena morarıyordu kolumda o kadar olmadı...birde yavaş yavaş enjekte et...bir anda yaparsan ciddi morluklar oluşuyor...aklında bulunsun.

Bnim hiç mor olmadiii sizin cildiniz hassas sanırım .Sizin uzun oldu ondan stres yaptınız inşallah sonu güzel olsunn

Markası ne canım migrosun mu?
Buda organik katkı maddesi yok ama yinede meyvesini alıp katı mevye sıkacağında sıkmayı düşünüyorum.
Migrosta organik ürünler cokk migros değil markası ama bn narlaa karstrdmm blki ananas da vardır

Tmm cnm teşekkür ederim koldan hiç denemedim hangisi daha az agrıyor acaba rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Ü

Damar benim kan benim
Doğru valla ne karışıyolar.hayırlı olsun canım bide kan testiyle taçlandır müjdeli haberini :)

Sanırım ondan normalim bozuldu geç büyüyor diye hala 15 mm olan çok yumurtam vardı bu iki günde nkdr büyürki bilmem neyse daha olan oldu neyapalım herşeyde bi hayır vardır
Bnim hiç mor olmadiii sizin cildiniz hassas sanırım .Sizin uzun oldu ondan stres yaptınız inşallah sonu güzel olsunn

korkunun ecele faydası yok ki eninde sonunda yüzleşicez bununla
Hahaha Aynee ama olsun ben once ıdrar denicem kalbim dayanmaz yoksa :)
Hadi Yaa ishalde mi kotu niye acaba tutunmaya engel mi
dilfeza sen neden içtin o ilacı kabız mı olmustun ki?
evet cnm transfer öncesi kabizdim biraz tedbir amaçlı ictim ama bu sefer de ishal oldum bugun basladi iyiydim Aslı'nda birde transfer günü cok fenaydım ishal oldum sonra gecti

Sanırım ondan normalim bozuldu geç büyüyor diye hala 15 mm olan çok yumurtam vardı bu iki günde nkdr büyürki bilmem neyse daha olan oldu neyapalım herşeyde bi hayır vardır
Sizin yumurtalar maşallah var baya biseycik olmaz Rabbim buyukkk

Çok şükür şimdilik öyle bi problem kalmadı :)
Bugün marketten dimesin % 100 ananas suyunu aldım.bebeğin tutunması için.her ikisinede faydası olsun inş
Bende migrostan aldım 3 tane transfer öncesi başladım günde 1 dilim yemeye yerken kesip dilim dilim yiyorum çürümüyorda soydurursan bozuluyor taZe yemek daha iyi diye düşünüyorum ama şimdi kivi yiyorum günde 4 tane kadar oda iyi geliyor

Benim yarın hibor son bugünki koldan hep yaptım hem morardı hemde şişti

Canım koldan da yapabilrsin neden hep göbekten yaptın benimki hemşireler koldan yaptılar

Sennnn simdii silikkk varr dediin yaaaa sorularr geliyorrrr:)) sorun neydi kaçıncı denemee kaç bebisss varrr :))))))merak ediyorumm
Sorun sebebsiz infertility ilk denemem 5.gun embiryosu 2 tane transfer edildi. Bu gun transferin 6.gunu test yaptim iki cizgi biri silik cikti canim :)) insallah yanilmiyorumdur

Ü

Damar benim kan benim
Doğru valla ne karışıyolar.hayırlı olsun canım bide kan testiyle taçlandır müjdeli haberini :)
Insallah yarin bi yaptirayim diyorum ama eminde degilim her test kafa karistiriyor 8 gun sonra hayirli haberleri kesin olarak alicaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…