Benim oluyorduuuu pıt pitttttt:))))pozitiftiKızlarrrrrr. .. bişey sorucam karnınızla kasık arası yani hafif parmak ucu gibi seyrimeler oluyo bugün. Kimsede oldumu 6. Günüm...
Ayyyyyy 22 miii bna hayall geliyorr .Ben de çok üzülüyorum. Güzel haberler umut bize....Ya bana az geldi ilk tüp bebekte 22 tane olmuştu
Şimdi kalitesinden bile emin deilim umarım herşey iyi olur hep pozitif haberleri görürüm burda çok üzülüyorum negatif olanları görünce
Benim iki gebeliğim olduğu için iyi bilirim ikisindede oluyordu seyirmeKasıkta karında seyrime olannnn:)
Ben de öyle okudum rapor alan arkds yazmış kasım topicindee*kızlar devlette tüp bebek yaptırmak için 3 yıl evli olma şartı var mı
Bende onu düşününce az dedim aslında şimdi transfer olsun bide bikerelik dondrulmuşum kalsa içim rahat eder en azından yoksa ben böyle sil baştan uzun bi süre yapamam gücüm kalmadı. Dondurulmuş ile transfer çok kolay zahmetsiz gerçektenAyyyyyy 22 miii bna hayall geliyorr .Ben de çok üzülüyorum. Güzel haberler umut bize....
Deişmediyse öyleydi cnm 3 yıl şartı ve 2 kez aşılama yaptırman lazımki tül bebeği yaptırasın biraz zahmetli aşamaları .. ama azospermi gibi durumlarda aşılama olmuycagı için direk veriyorlarmış 3 sene dolmuş ise ..*kızlar devlette tüp bebek yaptırmak için 3 yıl evli olma şartı var mı
Bende dun vardi 5.gunumde yani hatta bugunde var ama dunku daha net hissediliyordu. Herhalde biz burdayiz diyorlarKızlarrrrrr. .. bişey sorucam karnınızla kasık arası yani hafif parmak ucu gibi seyrimeler oluyo bugün. Kimsede oldumu 6. Günüm...
Evet sartlar var ama bazi durumlarda 3 yil evli olman gerekmiyo hemen tedaviye basliyorlar sorunla alakali*kızlar devlette tüp bebek yaptırmak için 3 yıl evli olma şartı var mı
Benim gorumcem yaptiriyo asilamadalar su anda ama onlar 1 senelik evli 3 sene degil sanirim oyle bisey yok cunku gittiklerinde 1 sene doldu mu diye sordularDeişmediyse öyleydi cnm 3 yıl şartı ve 2 kez aşılama yaptırman lazımki tül bebeği yaptırasın biraz zahmetli aşamaları .. ama azospermi gibi durumlarda aşılama olmuycagı için direk veriyorlarmış 3 sene dolmuş ise ..
Merhaba canım.. Anca donduk otele dısarda internetim yok o yüzden yazamadım.. Dr kontrolüm iyi gecti hamd olsun.. Carsamba tekrar gidecegim cuma opu olabilme ihtimali var dedi..Kızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemi vurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)
Amin vallahi cok zor asgari ucretle calisip cocuk sahibi olmak isteyenlerin Allah yardimcisi olsun. Insallah Allah her isteyenin dualarini kabul ederde saglikla kucagina almayi nasip eder hatta hic tedaviye bile gerek kalmasin5 sene önce 3 sene şartı vardı diye hatırlıyorum yanlışta olabilir:))tabi soruna göre deşiyor bizde sorun sperm olmayışı idi öyle olunca hemen veriyorlar çünkğ ne tedavilik nede aşılamalık bi durum olmadığı için tek çözümü tüp bebek .. bence illa sene yada şart olması gerekmiyor 3-5 ay deneyip olmayınca tüp bebek yapmak isteyenleri biliyorum özelde masraflı malesef karı koca senelerce para biriktirip yapanlar var yada sadece 1 kere deneme şansı olanlarbuna bi çözğm gelmeli iğneler ilaçlar çok pahalı malesef ben karı koca çalışırken zorlanıyorum bide maddi durumu sınırda olan kişiler var .. rabbim yardımcımız olsun zor iş
Benim de arada bunu bakanlığa anlatasim var 3 çocuk istionuz biz de istiyozz ama olmuyor diye:) çok şükür gücümüz var ama hiç olmayanlar napsinn Rabbim yardım etsin inşallah çok masraflı bizim önceki deneme nerdeyse 12bin tuttu sperm dondurmasyla sürekli sperm testi verdik her biri 220 mı ne hiç yoksa 1000 lira o tututtu5 sene önce 3 sene şartı vardı diye hatırlıyorum yanlışta olabilir:))tabi soruna göre deşiyor bizde sorun sperm olmayışı idi öyle olunca hemen veriyorlar çünkğ ne tedavilik nede aşılamalık bi durum olmadığı için tek çözümü tüp bebek .. bence illa sene yada şart olması gerekmiyor 3-5 ay deneyip olmayınca tüp bebek yapmak isteyenleri biliyorum özelde masraflı malesef karı koca senelerce para biriktirip yapanlar var yada sadece 1 kere deneme şansı olanlarbuna bi çözğm gelmeli iğneler ilaçlar çok pahalı malesef ben karı koca çalışırken zorlanıyorum bide maddi durumu sınırda olan kişiler var .. rabbim yardımcımız olsun zor iş
Aklımdaydın nezaman yazarsın diye bekliyordum:)ben Çarşamba sen perşembe diyordun birer gün daha uzadı :) geç olsun güç olmasın neyapalım artık :)Merhaba canım.. Anca donduk otele dısarda internetim yok o yüzden yazamadım.. Dr kontrolüm iyi gecti hamd olsun.. Carsamba tekrar gidecegim cuma opu olabilme ihtimali var dedi..
Walllahi ben bir gece o pitpitlara uyandım sol kasığımdaa tak tak birşey atıyordu o zaman icimm aydınlanmış gibi olmuştum hissetmistimm çok bir de benim bacaklarım çok ağrıyorduKızlar ya o pit pit Nasıl bisey bende var mı yok mi ayırt edemedim Yaaher hamilede olur mu illa ben oglumda hic hatırlamıyorum öğrendiğimde 5 haftalıktı oglum :)
Aynen cnm Yaa bir kolaylık olmali uc cocuk yapalım iyi güzelde az ucuz olsun su tup vs isleri :) güzel bir mektup yazmak lazım sadece su kk daki kadinlar yazda baya ses olurBenim de arada bunu bakanlığa anlatasim var 3 çocuk istionuz biz de istiyozz ama olmuyor diye:) çok şükür gücümüz var ama hiç olmayanlar napsinn Rabbim yardım etsin inşallah çok masraflı bizim önceki deneme nerdeyse 12bin tuttu sperm dondurmasyla sürekli sperm testi verdik her biri 220 mı ne hiç yoksa 1000 lira o tututtu
Kızlar transferin 6.günü 28 8.günü 96 bugün 11. Gün 486 artışlar nasıl sizce yarın druma haber vericem ne zaman geliyim diyeAynen cnm Yaa bir kolaylık olmali uc cocuk yapalım iyi güzelde az ucuz olsun su tup vs isleri :) güzel bir mektup yazmak lazım sadece su kk daki kadinlar yazda baya ses olur
Dimi ya ilaclarr çabası zaten.bukadr parayı napcaklarr bizim merkez çok kalabalık.bir de dikkat ettiniz mı yaş ortalaması hiç yüksek değil.gecen annem de farkettii herkes çok genç diorrAynen cnm Yaa bir kolaylık olmali uc cocuk yapalım iyi güzelde az ucuz olsun su tup vs isleri :) güzel bir mektup yazmak lazım sadece su kk daki kadinlar yazda baya ses olur
Evet :)) heyecanla bekliyoruz bakalım.. Aynen gec olsun güç olmasın.. Rabbim yar ve yardımcımız olsunAklımdaydın nezaman yazarsın diye bekliyordum:)ben Çarşamba sen perşembe diyordun birer gün daha uzadı :) geç olsun güç olmasın neyapalım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?