5. Gün embriosu
çıkmaz çıkmaz sen hiçç o kısmını düşünme gebeliğinin tadını çıkar....
Maşallah canım kaçıncı denemede oldu bebiş
tebrikler,, allah tamamına erdirsin.
Canım ishal de olmamama lazım kabız da bu çok önemli Dr bana bişekilde anlattı. Kabızlık mutlaka herkez de oluyo ilaçlar yapıyo ama ishal olmamaya gayret et patates haşladım kendine az muz ye ama bunlardan çok yeme normal e dön bırakKızlar Yaa ben niye ishalim ki acaba ananas bir dilim yedim cok yemedim ama dupalac ictim ondan mı acaba ? Offf sonucu pozitif olup İshak olan olmus muydu dicem saçmalayacak miyim bu bir belirti sayılır mı kafayı mı sıyırdım acaba
Sağol canım onu da deneyecem inşallah.Slm arkadaşlar Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşallahbenimde 3. Denemem cmtsi test günüm kabızlık şikayeti olanlara çözüm önerim sabah aç karnına 1 medine hurması üzerine 1 brdk su ben faydasını gördüm inş sizde faydalanırsınız
Maalesef canım benim ilk denemem ve yaşım 24 olduğu için kesinlikle istemediler.FarahFarah tatlımm sen de 2 tane mı bebisss varr
Amanıinnnn at atttt bize de atttt.cok acaip onlara neeee:))))Kizlar bu gun iki merkeze gittim kan aldirayim diye almadi ikiside. Cok erken dediler. Bende gittim erken gebelik testi aldim dun arkadaslar yazisirken sormustum ne o diye. Bana mi oyle geliyor diye nerdeyse mahalle bakkalina bile sorucaktim ama silik 2. cizgi orda sirin sirin duruyor sanki. Yarin baska bi merkeze gidip hic bisey soylemeden kan aldiricam sorarlarsa 12 gun diycem. Damar benim kan benim alla allaaaa
Aaaaa mşlh hamilesin ozaman cnm gözün aydın testin resmini paylaş bizlede:) kanı niye almamışlar allah allah çok sinir olurdum okdr heyecan yapmışken almazlardıKizlar bu gun iki merkeze gittim kan aldirayim diye almadi ikiside. Cok erken dediler. Bende gittim erken gebelik testi aldim dun arkadaslar yazisirken sormustum ne o diye. Bana mi oyle geliyor diye nerdeyse mahalle bakkalina bile sorucaktim ama silik 2. cizgi orda sirin sirin duruyor sanki. Yarin baska bi merkeze gidip hic bisey soylemeden kan aldiricam sorarlarsa 12 gun diycem. Damar benim kan benim alla allaaaa
Ahahahhaha hahha allah senin cnm ya çok güldüm resim atsaydın keşke baksaydın kaçıncı günün bizde yapalım mademKizlar bu gun iki merkeze gittim kan aldirayim diye almadi ikiside. Cok erken dediler. Bende gittim erken gebelik testi aldim dun arkadaslar yazisirken sormustum ne o diye. Bana mi oyle geliyor diye nerdeyse mahalle bakkalina bile sorucaktim ama silik 2. cizgi orda sirin sirin duruyor sanki. Yarin baska bi merkeze gidip hic bisey soylemeden kan aldiricam sorarlarsa 12 gun diycem. Damar benim kan benim alla allaaaa
Sennnn simdii silikkk varr dediin yaaaa sorularr geliyorrrr:)) sorun neydi kaçıncı denemee kaç bebisss varrr :))))))merak ediyorummKizlar bu gun iki merkeze gittim kan aldirayim diye almadi ikiside. Cok erken dediler. Bende gittim erken gebelik testi aldim dun arkadaslar yazisirken sormustum ne o diye. Bana mi oyle geliyor diye nerdeyse mahalle bakkalina bile sorucaktim ama silik 2. cizgi orda sirin sirin duruyor sanki. Yarin baska bi merkeze gidip hic bisey soylemeden kan aldiricam sorarlarsa 12 gun diycem. Damar benim kan benim alla allaaaa
Ananas ye 2 dilim falan ertesi gün rahat çıkıyorsun
Direkt vurdum canimm.ovitrel mı senin deKızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemi vurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)
Canım migrosta organik olan var o daha guzell bir dene istersenÇok şükür şimdilik öyle bi problem kalmadı :)
Bugün marketten dimesin % 100 ananas suyunu aldım.bebeğin tutunması için.her ikisinede faydası olsun inş
Evt cnm içinde havada var ozaman direk vurcam teşekkür ederimDirekt vurdum canimm.ovitrel mı senin de
Kızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemivurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?