2016 Aralik tup bebek

Canım ishal de olmamama lazım kabız da bu çok önemli Dr bana bişekilde anlattı. Kabızlık mutlaka herkez de oluyo ilaçlar yapıyo ama ishal olmamaya gayret et patates haşladım kendine az muz ye ama bunlardan çok yeme normal e dön bırak

Sağol canım onu da deneyecem inşallah.
FarahFarah tatlımm sen de 2 tane mı bebisss varr
Maalesef canım benim ilk denemem ve yaşım 24 olduğu için kesinlikle istemediler.
9 embriyom dan 9 u üçüncü güne gitti, o dokuzdan sadece 2si 5.günde dondurulmuştu iki tanede 6. güne gitmişti gelişimi tam tamamlayamadıkları için galiba senin gibi ama o konuda onlarında kaliteli olduğunu söylemişti embriyolog. işlem günü en iyi 1 taneyi seçip 3ünü dondurmuşlar.

Kizlar bu gun iki merkeze gittim kan aldirayim diye almadi ikiside. Cok erken dediler. Bende gittim erken gebelik testi aldim dun arkadaslar yazisirken sormustum ne o diye. Bana mi oyle geliyor diye nerdeyse mahalle bakkalina bile sorucaktim ama silik 2. cizgi orda sirin sirin duruyor sanki. Yarin baska bi merkeze gidip hic bisey soylemeden kan aldiricam sorarlarsa 12 gun diycem. Damar benim kan benim alla allaaaa

Amanıinnnn at atttt bize de atttt.cok acaip onlara neeee:))))

Aaaaa mşlh hamilesin ozaman cnm gözün aydın testin resmini paylaş bizlede:) kanı niye almamışlar allah allah çok sinir olurdum okdr heyecan yapmışken almazlardı

Ahahahhaha hahha allah senin cnm ya çok güldüm resim atsaydın keşke baksaydın kaçıncı günün bizde yapalım madem

Sennnn simdii silikkk varr dediin yaaaa sorularr geliyorrrr:)) sorun neydi kaçıncı denemee kaç bebisss varrr :))))))merak ediyorumm

Son düzenleme:
Kızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemi vurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)

Kızlar çatlama iğnesini yapcam yarın içinde havada var hemşire direk vur havale dedi sizde öylemivurdunuz sanki havası alınıp vurulmalı gibi geldi bana :)

Canım benimde aklıma takıldı ama ilacın içinde de öyle yazıyor havasını alma.hiç birşey olmadı merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…