2016 Aralik tup bebek

Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Doktorlar biliyo bence ya. Burda önemli olan zaman işte zamanı kovalıyoruz neticede. Benim bi arkadaşım 2 cocuğuda tüp bebek oldu.3. Ye kendiliğinden hamile kaldı. Hatta bizde tüp iğnelerine başlamıştık hamile olduğumu öğremiştim. Olabiliyo böyle şeylet. İşte zamana bırakmak istiyomusun ona karar vermen gerekiyor.

Aldın mi sonucunu? Pozitif dimi şükür ya cok sevindim Rabbim kucagına almayida nasip etsin

Yere oturup kalkamicam icin mecbur koltukta kıldım. Abdest alırkende lavaboda aldim dusa kabinde ayagımi yikadim ayagimi az bukerek

Sağol canım bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum.transfer günü geldikçe heyecanlanıyorum :)

Kim hamile hala çözemedim NeOlurBiSabah senmi ferah senmi hayırlı olsun canlarımız 7. Günüm korkuyom ben idrar tahlinde çıkmazsa

Sen anlatırken bile yaşadım o anı başımdan geçti oysaki şimdi daha korkuyorum :))) kaç yumurta olcak kaçı dönllencek onlarıda düşünüyorum dondurulmuş spermlerimiz çözülecek ya hepsi kötü çıkarsa bidaha eşimden şırınga ile sperm alınacak ya sperm çıkmazsa stres oldum çıktım :) inş herşey düşündüğümden de iyi olur :)

Ben jel kıllanmıyorum firil olarak kullanıyorum. Doktorum bana yat biraz dedi koyduktan sonra ama bilmiyorum artık hayırlısı

Off ya varya normalde bir suru belirti olur sacma sapan simdi o kadar iyiyim ki uyuz oluyorum nerde bu Bebek diyorum :) adet Ağrı'm gibi agri var bakalım umarım bunlar iyiye işarettir
Belirtilere odaklanmasa desekte insan ister isteme vucudunu yokluyor ama deneyimli arkadaslarn dedigine gore belirti fln tutmuyor kimisi bircok belirtyle negatif aliyor kimi sifir belirtyle pozitif o yuzden moralini bozmadan bkle cnm olacak ins

bizimde sperm olcakmı diye stresimiz vardı. gözümü açtığında ilk onu sordum operasyon gerekcekmi die. ama gerekmedi çok şükür. kendini hiç olumsuzluklarla yorma. pozitif düşün pozitif olsun.

Kim hamile hala çözemedim NeOlurBiSabah senmi ferah senmi hayırlı olsun canlarımız 7. Günüm korkuyom ben idrar tahlinde çıkmazsa
canm ben hamileyim çok şükür. bi aksilik çıkmazsa bebeğimizi bekliyoruz artık

Hayırlı olsun canım çok sevindim :)
İnşaallah darısı bizlere :)

aminnn canmmm işallahhh rabbim hepimizi anne eylesin

Yok cnm koyma nolur nolmaz
Sıcak duş bile yasak kaslar gevşer diye ondan iyi gelmez koyma

ya baktımda biraz gebelikte kullanılabilir diyor sıcak su torbası. karın bölgesine yasak kesinlikle ama ayağa koyulabilir die gördüm bire ileriki dönemlerde bel ağrıları için falan

bizimde sperm olcakmı diye stresimiz vardı. gözümü açtığında ilk onu sordum operasyon gerekcekmi die. ama gerekmedi çok şükür. kendini hiç olumsuzluklarla yorma. pozitif düşün pozitif olsun.
Ayyyyyyy inş cnm gerek kalmaz aslında tese olduğunda eşim 2 tüp sperm donduruldu ve kaliteli artık amlyt olmana gerek kalkıyck dondurulcak onlar kullanılacak demişti doktor .. ama şimdi herşeye hazır olun sperm çözülünce büyük kısmı ölür canlı sperm ile döllemek daha iyi olur falan dedi moralimiz bozuldu belkide gerek kalmıycak hayırlısı ile gelip geçsin inş

Ha ayağa ise bşy olmaz kız ben direk karnın diye düşündüm koy koy ayağına sıcak tut bşy olmaz ondan :)

Canom kaç günlükken ne testi yaptın çok sevindim ya valla ay bizede dua et kaçıncı günün bide kan teslimi açıklasana canım

Belirtilere odaklanmasa desekte insan ister isteme vucudunu yokluyor ama deneyimli arkadaslarn dedigine gore belirti fln tutmuyor kimisi bircok belirtyle negatif aliyor kimi sifir belirtyle pozitif o yuzden moralini bozmadan bkle cnm olacak ins
Canım sen ne yaptın transferi ne zaman yapacak dr ben dün adet oldum yarın kontrole gidecem kist vardı inşallah gitmiştir bakalım yarın ne diyecek herşey yolunda giderse bu adet bitiminde yapacak transferde

Canim bni de korkutmustu hmsre sperm cikmazsa die hatrliyormusun ayy ne aglamistimmmmm.sonra embryologla konustim olur mu hic dedi tum dunyada donörlerden boyle aliniiyor dedi.en kotu durumu soylemis sze hemsre dedi bilginiz olsun diye.korkma insallah guzel olacak

Canim ayaga koyy bn karina anladimm)

Canım sen ne yaptın transferi ne zaman yapacak dr ben dün adet oldum yarın kontrole gidecem kist vardı inşallah gitmiştir bakalım yarın ne diyecek herşey yolunda giderse bu adet bitiminde yapacak transferde
8 tane daha dogum kntrol hapim var 10 12 gun snra adet olurum ozmn gidecegm cnm transfer icin hazirliklara baslarz herhlde ozmn ocak 3. Haftasi gbi transfer olurm tahmini. 1 ay var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…