2016 Aralik tup bebek

öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım haklısın aslında yaş da geçiyor 30 yaşına giricem bende hamile kalmayı çok istiyorum ama ben biraz fazla takıntılı biriyim şimdi tüp bebek yapsam ya tutmazsa der dururum moralimi bozarım olacağı varsa da olmaz. eşim hemn istiyor ben acaba biraz daha mı beklesem diyorum aslında olumsuz sonuç almaktan korkuyorum.. doktorumu seviyorum aslında ama direk 3 ay sonra tüp bebek demesi kafamda soru işaretleri oluşturdu sonuçta şimdilik bir sıkıntı yok tüpler ameliyatla açılmış neden aşılama yapılmıyor da hemen tüp bebek .. çevremde 14 sene sonra 3 tüp bebekden netice alamayıp kendiliğinden hamile kalanlarda var sanada çok geçmiş olsun Allahım tekrardan bir evlat nasip etsin hayırlısıyla..

Aslinda sizden tahlil istemesi gerekir oncelikle kan piht testi muhim.cunku kimyasal gebelik var ya szden ya da kalitesz embryodan ya da baska bir sebepten olmus olabilir.malesf bnde tup bebekle dis gebelik oldu, cok sukur tuplerde ackk hsg cektrdim
Bazen sebepszde oluyor.fakt disgebelik oldumu bir daha olma ihtimalini birazcik arttriyormus belki bu sebepten direkt tup demistir.buarada esiniz sperm testi verdi mi hic.

Cnm bende çorludayım emlak konut bölgesindeyim ben bugün dönücem kayınvalidem eyüpde çok yakın orda kaldım bende coraspin hibor folio bide haftada bir pruloton vurulcam benim 5. Gün embriosu 3 denemem inş Rabbim dualarımı kanul ederse pozitifi görürürüm inş

Canim 3 ay demesinin de sebebi var aslinda disgebelik nasil sonlandrildu.bnim igneyle bu nedenle bna da 3ay dinlen en az dedi dr.bence maddi durumun elversliyse dene derim.

Asilama da olasilik cok yuksek degil malesef ayrica disgwbelik oldugu icin asilama cok onerilmez diye dsnuorum.embryonun tuplerde kalma ihtimali yine ayni olasilikta cunku

ahh ne kadar çok ortak özelliğimiz var bende o tarafta oturuyorum pinhas ortaokulunun ,çordaşın oralardayım bende, üstelik buraya taşınmadan öncede Eyüp tarafındaydım :)benim annem ve kayınvalidemler hala ordalar hatta.Çok iyi yapmışsın kalmakla benim imkanlar el vermedi kimsenin haberi yok çünkü ,ben transferimi tek başıma oldum otobüse atladığım gibi Çorlu sonrasında da pek dinlediğim söylenemez hayırlısı artık cuma test günüm cümlemizin yüzünü güldürsün rabbim inşallah

kızlar sayfayı düzenleyecek biri moderatöre mesaj atsın , ben üstleneyim dedim aa iş bilgisayarım listeyi açmayı başaramadı sanırım sürümü eski ve yeni sürüm yükleyemiyorum , izin gerekiyor. o yuzden gönüllü biri mesaj atarsa hemen düzenlemeler başlayabilir

Bende dadaşlar fırınının ordayım çok yakınız inş ikimizde pozitifi görür sağlıkla kucağımıza alırıız

İlk günler göğüslerim biraz dolgun ağrır gibiydi şimdi onlarda foss söndü sanki ben yarın idrar testi denesem diyorum 8.gün silikte olsa çıkan varmış
Benim transferden sonra 6.gün silik ikinci çizgi çıkmıştı. Bazılarında çıkmaya biliyormuş. Çıkmazsa sıkıntı yapma olur mu arkadaşım

Canim 3 ay demesinin de sebebi var aslinda disgebelik nasil sonlandrildu.bnim igneyle bu nedenle bna da 3ay dinlen en az dedi dr.bence maddi durumun elversliyse dene derim.

canım ben geçtiğimiz haziran ayında laporoskopi oldum dış gebelik öyle sonlandırıldı 3 ay korunun dedi sonra hsg çektirdim ekim ayında işte hsg sonrası 3 aylık süre verdi olmazsa gel tüp bebek dedi direk başka hiç bir tedavi yöntemi demedi dediğin gibi tüp bebek de tutma olasılığı daha yüksek diye belki öyle düşünmüştür. ne bana ne eşime hiç bir tahlil yapılmadı aslında hem kimyasal hem dış gebelik var araştırmak lazım doktoru değiştircem sanırım bu gidişle
sanada çok geçmiş olsun cnm tüp bebekte de dış gebelik oluyormuş malesef ondanda korkuyorum ama herşey Allahtan .. sen kaç senedir evlisin ? hiç çocuğun var mı? sizde tüp bebek yapılmasının sebebi neydi canım

bu arada istanbul anadolu yakasında doktor tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar sizlerden de yardım istiyorum

Evet kesinlikle kuru tutmam lazım cok fena yoksa ıslak isklak krem degil akıntı cunku jel sıkınca 15 dk yürüyorum
benimde 13 aralıktı transfer yani tam bir hafta önce ama hiçbi belirti yok ağrı-sızı sancı ilk 3-4 gün vardı sanki bişeyler sonra hepsi kayboldu gitti .
Benim de bugun cok bos sadece goguslerim biraz sanki daha hassas ama oda adet belirtisi ayni zmnda
B beste sonuc pozitif mi cnm

bantlar bende vardı canm. transfer günü yapıştırdık bir hafta sonra değiştirdik totalde 2 hafta bantlı bantlı dolandım
Ben üç günde bi değiştiriyorum
Bende de tık yok ya niye. Kendimizi dinleyip durmayalım bence etkileyebilir canımız sıkılıyor diyorum ama kendim de yapıyorum. Aklımda deli sorular

Bende göğüslerde hafif hasaslık var hergün bakıyorum damar vs yok kafayı yicem belirti aramıyorum ama sürekli varmı acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…