- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Haber ver yarın :) 15 dk sonra iğnemi vuruncam heyecan dorukta :)Hadi hayırlısı canım.. Korkma canım uyuyorsun zaten ama heyecan var diyorsan ona bende katılırım aynısı bendede varHer kontrole gidecegimde heyecan basıyor beni.. Yarın yine kontrolüm var.. Hakkımızda hayırlısı olsun canım
amin canım Allah razı olsun.İnş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda.Duamdasın o guzel anı yaşa bebislerini al gel inşallah. Rabbim bir ömur bizimle olmalarını da nasip etsin hepimize.
Ağlama canım benim keşke yapmasaydın herkesde bi olmaz bide bazısında idrara geç geçiyor ümidini kesme pozirif düşünBiraz ağladım ama slkllmasın kendimi belki çıkmıyodu diye
Cnm 10. Gün kan verip 0 çıkan 12. Gün kan verip 60 larsa çıkanlar varmış burada .. erken İnan sık dişini 3 gün sonra kan ver sabredemiyorsan bugun idrar için erken dahaKızlar bişey dicem bugün tam 1 hafta oldu bana ama idrar testi yaptım yine boş.7. Günde çok belli olan kişi var acaba yokmu bende pazar günü 12 gün olacak
Tamam canım rahatlattın allah razı olsun canımsın ya ağladım biraz bende bi türlü göremedim şu çubukları çift çizgiCnm 10. Gün kan verip 0 çıkan 12. Gün kan verip 60 larsa çıkanlar varmış burada .. erken İnan sık dişini 3 gün sonra kan ver sabredemiyorsan bugun idrar için er cken daha
Sağol canım benim Ya inş hepimize versin yaradanAğlama canım benim keşke yapmasaydın herkesde bi olmaz bide bazısında idrara geç geçiyor ümidini kesme pozirif düşün
Benim transferi geçen adet biçiminde yapacaktı kist çıktığı için erteledi adet olunca gel bakalım dedi inşallah gitmiştir ya o zaman desene benim transferi ocağın ilk haftası yapar senin opu perşembe dimi canımDondurulmuş transferde 18-22 . Günler yapıyorlar kızlar transferi kistte gitmiştir ilaç kullanınca geçiyor
İnsanın sinirleri çok yıpranıyor iyi bilirim istemsiz oluyor ağlamalar iyi olcak ama inanıyorum bak zor kısımları geçirmişsin 3 gün daha sabretTamam canım rahatlattın allah razı olsun canımsın ya ağladım biraz bende bi türlü göremedim şu çubukları çift çizgi
Gözün aydın cnm hadi bakalım bi pozitifte senden gelsin inş:)Cok sukur kizlar bu gun oldu transferimmm :)
Geçmiştir kist benceBenim transferi geçen adet biçiminde yapacaktı kist çıktığı için erteledi adet olunca gel bakalım dedi inşallah gitmiştir ya o zaman desene benim transferi ocağın ilk haftası yapar senin opu perşembe dimi canım
Ayyy hadi bakalım inşallah bol bol kaliteli yumurta ve spermleriniz olsun sonra bol kaliteli embriyo olurlar inşallah en heyecanlı süreç esas şimdi başlayacak ya beklemek çok zor mahfediyor ya bir an önce transfer yapılsın istiyorum sonucu öğrenmek istiyorum inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah çocuğuna ikiz kardeş gelir ne güzel 3 evladın olurİnsanın sinirleri çok yıpranıyor iyi bilirim istemsiz oluyor ağlamalar iyi olcak ama inanıyorum bak zor kısımları geçirmişsin 3 gün daha sabret
Gözün aydın cnm hadi bakalım bi pozitifte senden gelsin inş:)
Geçmiştir kist benceinş cnm iğnemi yaptım perşembe sabah olcak inş garip duygular içindeyim
Can'ım keske yapmasaydın ya bende 5. Gub bitti o kadar zor duruyorum Kı yapmamak icin ama soz verdim kendime hafta sonu a kadar sabredicem :) uzme cnm kendini uc gub sonra 10.Kızlar bişey dicem bugün tam 1 hafta oldu bana ama idrar testi yaptım yine boş.7. Günde çok belli olan kişi var acaba yokmu bende pazar günü 12 gün olacak
Ayyyyyyy ağzından bal damladı şimdi negüzel yazmışsın öyle ikiz hep hayalimdi küçükken bile hep ikiz çocuğum olsun isterdim keşke olsa:) 3 çocuk nkdr güzel geliyor kulaga :)Ayyy hadi bakalım inşallah bol bol kaliteli yumurta ve spermleriniz olsun sonra bol kaliteli embriyo olurlar inşallah en heyecanlı süreç esas şimdi başlayacak ya beklemek çok zor mahfediyor ya bir an önce transfer yapılsın istiyorum sonucu öğrenmek istiyorum inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah çocuğuna ikiz kardeş gelir ne güzel 3 evladın olur
Dimi ama benim de en büyük hayalim ikiz annesi olmak inşallah hayırlısı ile oluruz çok korkuyorum çokk 3.deneme yine negatif olmasından çok korkuyorum ama boşuna korkumı dimi çünkü gelecek onlar dimiAyyyyyyy ağzından bal damladı şimdi negüzel yazmışsın öyle ikiz hep hayalimdi küçükken bile hep iki çocuğum olsun isterdim keşke olsa:) 3 çocuk nkdr güzel geliyor kulaga :)
Hadi hayırlı olsun. Allah hamişim yazdığını da göstersin inşallahCok sukur kizlar bu gun oldu transferimmm :)
Bence Allah'ın hakkı üçtür bunda olcak inşDimi ama benim de en büyük hayalim ikiz annesi olmak inşallah hayırlısı ile oluruz çok korkuyorum çokk 3.deneme yine negatif olmasından çok korkuyorum ama boşuna korkumı dimi çünkü gelecek onlar dimiinşallah gelsin bebisler hepimizeee
Ay cok sagol canimm hep beraber insssHadi hayırlı olsun. Allah hamişim yazdığını da göstersin inşallah
Sevalcim Rabb'im hayurlisiyla 12 gun sonra bize guzel haberler vermeyi nasip etsin cnm gözün aydın şimdiden :)Ay cok sagol canimm hep beraber insss
Tabikii veririm insaallah canim..Haber ver yarın :) 15 dk sonra iğnemi vuruncam heyecan dorukta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?